- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
Én is baromi sokat toltam még régen.. Minden nap vártam már a suli végét aztán estig ezzel gyilkoltam a népet. Amúgy keresztény suliba jártam, meg kellett volna mutatnom a játékot szentfazék tanáromnak
Kár hogy nem készült belőle több rész, ez ami a linken van valahogy nem adja vissza a feelinget:/
Amúgyis nem értem miért tiltakoztak annyian a játék ellen. Én is baromi sokat játszottam rajta, mégse megyek át mindenkin a kocsimmal az utcán. Egy értelmes ember felfogja hogy ez csak játék. Az már persze más, hogy a mai torzszülőtt gnóm amerikaiak már kevésbé fogják ezt... Ahogy most is a farcry 2re fogja németország azt a gyilkos gyereket. Miközben annyi a megoldás, hogy folyton szekálták, kiközötsítették és most megbosszulta. Nem azért gyilkolt, mert a játékban is ezt tette:/.. idióták...Visszatérve a témához..
Holnap fel is teszem, bár nem biztos hogy bírja az agyam ezt a felbontást, eléggé be tudok szédülni a régi játékoktól sajna:/
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest