- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dAnky
aktív tag
Nem ezért nem kötnek le ezek a játékok!
A válasz abban rejlik hogy régebben nem volt ennyire sok játék mint mostanában. Nem tudjuk mikkel kéne játszani FPS,MMORP,AUTÓS nem tudunk már választani a sok játék közül. Azért unjuk meg hamar mivel egyre több lesz a játék egyre szebb grafikák sztorik, így jutunk el lassan odáig hogy már nem is nagyon fogunk játszani, mivel az elvárásaink egyre nagyobbak lesznek. Ugye már variálunk hogy ebben a játékban ez nem jó itt bugos ott nem szép a grafika nem jó a stori. Crysis mondjuk hú de jó grafika! Hú de semmi sztori... Játszunk mással inkább mert van még millió játék!!! Régen? na régen ilyen nem volt... Játszunk ezzel mert nagyon jó! Miért volt jó? Mert nem volt ennyi sok játék ennyire sok és nagy elvárásunk. Ha most kijönne egy új carmageddon, úgy is mindenki belekötne valamibe hogy miért nem olyan jó a grafika vagy miért nem jó az irányítás vagy sztori.
Egyébként én is kisebb koromban rengeteget játszottam vele mint mindenki! The best game volt
Ja és igen idősödünk, komolyodunk és lassan nem is fogunk már játszani már játékokkal
ui.: Grat a cikk készítőjének! Én is nosztalgiáztam kicsit még az olvasása közben
-
CsíkosMókus
aktív tag
Azért van nosztalgiátok, mert még kicsik voltatok mikor megjelent..
A mai 10-11 éveseknek a call of duty 72 lesz az etalonjáték, amit majd visszasírnak. -
Worker
aktív tag
Ááá, ez nagyon nagy jatek volt, rengeteget jatszottam vele!!!
Koszi a kimerito 'tesztert'! -
Napfénysüti
nagyúr
Egyik kedvenc játékom. Kösz az írást.
-
DJ.Gróf
aktív tag
válasz
-=Sziszi=- #91 üzenetére
Ez mekkora flash
Elindult a negatív tuning
-
DJ.Gróf
aktív tag
Mi annó a Carmageddon 2 -vel toltuk orba szájba. Voltunk mindig 3-4-en és váltogattuk egymást a gép előtt. A szokásos " halj már meg, mert én is akarok játszani"
-
Harti
senior tag
Tökéletes cikket hoztál össze, gratula érte!
-
Gozzer
csendes tag
En meg a mai napig eloveszem, es a nejemmel hatalmasakat jatszunk haloba XP alatt.
Ez meg jatek, az ujaknak hiaba van grafikaja, szinte egy kaptafa.
Sorolhatnam a regi reto gamekat, van jopar DB belole, es soxor elokerulnek.
PL Master Of Magic, Privater, es ugye Wing Commander 3 ami alapbol film is volt.
Eh...regi szep idok..... -
Parteque
csendes tag
Úúúúú ezen nőttem fel. Micsoda élmények
legendás játék
-
Kai Hansen
csendes tag
Imádtam ezt a játékot, még Symbianos telón is sokat nyomtam
-
zola0306
tag
Nagyon király játék volt ez!!!!CALIFORNICATION
-
albertz
csendes tag
Szerintem élvezetesebb játék volt ez a maga nevében, mint bármelyik mostani autós "állatkodás", bár ilyenre nem is tudok most példát mondani... Felrakok egy NFS fost xmillió-trillió poliginos autókkal, megyek vele egy versenyt és uninstall.
Tomb Raider dettó. Első pár részben hangulatos, izgalmas pályák, kihívások. Legutóbbi? Úgy ugrálok az akadályokon, hogy még akarattal sem tudok leesni. Lehet, hogy csodaszép, de semmi játékélményt nem nyújt.
Lehet, hogy kinőttem a játékokat, már nem érdekelnek annyira. Lehet, hogy akkoriban nem volt más, ennek is örültünk (mint az első 3D-s kártyáknak), mindenki döntse el maga...
-
kisbalázs
tag
Tényleg jó cikk meg jó ez a nosztalgia meg a szenilitás csak 1 dolog szúrja a szemem, tényleg mi is.....?
Az hogy "A gyalogosok egy überprimkó technikával lettek megoldva, ugyanis a készítők nem bajlódtak 3D-s modellekkel, hanem egyszerűen fogtak egy lapot, amit szépen letextúráztak, majd animálták."
Akkoriban nem lehetett máshogy megcsinálni mert nem ment volna el semmin hisz az 1 teljesen 3d-s játék a quake is abban az évben jelent meg és nem hogy nagy szabad terek nem voltak még az ellenfelek se támadtak 20 as rajokban, mert egyszerűen az akkori gépek egyike se bírta volna el (emlékeim szerint akkoriban egy 486 dx 4 es csodagéppel hasítommal 100@133
és 4 mega rammal).
-
Szirti
tag
válasz
-=Sziszi=- #93 üzenetére
Örülök, hogy reinstall megoldotta. A szaggatás az valószínűleg azért van, mert a dosbox semmilyen 3dgyorsítást nem alkalmaz magától. Ennek megoldására át kell írni a dosbox.conf file-t. (rendszergazdaként lehet beleírni azt hiszem, a nevezett file, pedig a dosbox könvtárban található, egyszerű jegyzettömbbel editálható).
Tehát a output=surface sort kell átírni output=overlay vagy output=ddraw ra.
Ha ez után sem megy -hires el, akkor még agyalnom kell rajta. -
VladimirR
nagyúr
válasz
-=Sziszi=- #91 üzenetére
dosbox manualjat ragd at, lehet emelni a programnak adott orajelciklusok szamat (f9-f12 billentyukombok)
sajnos a pontos mikentjet nem tudom, reg hasznaltam, de ez elvileg segithet a szaggatason[ Módosította: Bordoi ]
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Kész vok
Nosztalgiázni akartam, így hát feltettem eme gyöngyszemet. Levettem a procimat 5X200 MHz-re és még így is 2x gyorsabban jár az óra mint kéne. Korábban írta Szirti, hogyan kell Dosbox-al beüzemelni, így az óra jól jár benne, de játék meg szaggat bármit is csinálok. Van valakinek ötlete, hogy játszak normálisan? Valami progi amivel terhelhetem a procit, vagy lejebb venni valahogy az órajelét?
Üdv Szisz
-
Nunder
őstag
Klasszikus. Megunhatatlan. Csak hát az idő vasfoga őt is kikezdte. Jött új jött jobb és eltűnt a süllyesztőben. De azért néha mégiscsak jó elővenni
-
P.e.t.ya.
senior tag
Na végre volt értelme a tartogatott V2+S3 -nak
P3 500-al és a karikkal szárnyal a játék
-
Jofi81
őstag
Ez volt az első játék, amivel komolyabban játszottam. Persze nem vittem végig, mivel akkoriban még nem volt saját gépem, de a nyári gyakorlat egyik hete azért elment vele...
-
Skizz
addikt
Hihetetlen jó játék.
-
mephi666
nagyúr
nagyon jó cikk
imádtam a játékot... én szerintem az 1. részre fogok szavazni... játszottam a 2. és 3. részekkel is, de a hangulat az elsőnél volt a best
szerencsére bő 10éve már egy diamond monstert majd egy v2-t is bitoroltam, azokkal meg szépen mentek nagyon... az 1. rész csúcs volt... folytatás ha jól rémlik nem várható már :S pedig szívesen játszanék carma4-gyel is
-
Szirti
tag
Linux alatt is működik, de nem igazán jó hires-el, szaggat. Nélküle jól fut.
A dosbox installja más, de ubuntu alatt a synaptic csomagba le tudja szedni. -
Szirti
tag
válasz
VladimirR #82 üzenetére
Gondoltam ide írom, hátha mást is érdekel!
Dosboxon is pöpecül fut a cucc.
1, Felteszi az ember a Dosboxot
2, Felmásolja a carma 1 cd tartalmát egy mappába
3, Elindítja a dosboxot és fölmountoja a mappát (mount c "mappa elérési útja a hova a cuccot másolta")
4, Belemegy az embera mappába, majd MOREINST.EXE
5, Maximum telepités kell, hogy ne akarjon cd-t
6, Bele kell mászni a mappába ahova telepítettük, majd SNDSETUP.EXE
7, Auto detect (Ultrasound ot emulál a dosbox) mentés/kilépés
8, CARMA.EXE -HIRES
9, Öröm és BódottáSzerk: Ha valaki nagyon szeretné, bepróbálom linuxon is.
-
Szirti
tag
Megkerestem a cdjét (olyan vastag mint 2 mostani noname dvd
). Megpróbálom Vista x64 re felrakni, ha nem megy marad a vmware + win95.
-
P.e.t.ya.
senior tag
Este meghajtottam én is a pixelhadsereget
Jó fíling kéremszépen
-
szumoo
senior tag
Nagyon állat játék!
Tegnap játszottam is vele egy kicsit!
-
Rossi
addikt
Hatalmas egy játék volt. Általános iskola vége felé iszonyat sokat nyomtam.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Emlékszem még Barton procim volt mikor utoljára játszottam vele. 800Mhz-re kellett levenni az órajelet, hogy normális sebességgel fusson a játék. Alapórajelen olyan gyorsan futott, hogy nem lehetett vele játszani, meg az óra sem járt benne pontosan.
-
hommeros
őstag
Ez az első játékok között volt talán, melyeket be akartak tiltani
.
-
Pörp
senior tag
Szia!
Sajnos tegnap nem sikerült belőni a glide emulátort. Már emlékszek, korábban a dgVooDoo-val működött XP alatt. Persze kell hozzá a Carmageddon 3dfx patch, és egy glide2x.dll. Nekem hibaüzenettel leáll sajna, de majd még próbálkozok, lehet hogy a HD4850 nem tetszik neki.
-
Breki's
tag
Egyébként XP alatt fut simán az első rész, nekem egyszer fagyott csak ki 15-20 óra játék alatt. Pedig alt+tab -oztam is a cikk miatt. A hires-t pedig úgy tudjátok behozni, ha írtok egy bat fálj-t notepadben, amibe az van írva hogy carma.exe -hires. Van azért különbség. Ha van rá igény, fel tudom rakni a saját batch fileomat. Amúgy a szívem csücske, nekem is az első rész marad, attól függetlenül, hogy a 2. résszel is sokat játszottam. A 3. rész sztem vitán felül nagy bukás lett minden szempontból.
-
Breki's
tag
válasz
afterburner_ #66 üzenetére
Asszem valakihez beolvadtak. Mintha valami ilyesmi rémlene.
-
pisti
őstag
Nekem a 2. volt a kedvencem, azt még mostanában is előveszem néha.
Van vmi progi amivel lehet futtatni magas felbontásokban, meg tán antialiast is lehet rá rakni. A játékmenet nyújtotta élmény meg nem csorbul az idő múlásával. -
afterburner_
őstag
és fejleszt azóta valami új carmat az sci mert hallottam iylenről, vagy lehúzták a rolót?
-
Reaper
őstag
Jajj de szép idők is voltak, a jó kis ősöreg monitortól már kifolyt a szemem annyit nyomtam vele
a kedvencek ugye ebből a részből a szöges elejű Cadillac, a lada big foot, no meg a supressor.
-
ReFleXx
addikt
Életem első és utolsó játéka volt ami komolyan le tudott kötni.
Több mint 10éve volt már hogy kézhez kaptam, és az első nap, reggeltől éjszakáig folyamatosan toltam, aztán meg nem tudtam elaludni mert a kocsi motorjának hangja még mindig zugott a fejemben! Nem vicc!
Grafikája nem számitot túl rossznak, de jónak sem, voltak benne mókás dolgok, pl ha neked szaladt a gyalogos akkor ugyanugy placcsant szét mintha elütötted volna.
Később a Diamond monsterrel és Glide-al picit jobban nézet ki.
LAN-on is hatalmas élményt nyujtott, két CS , Quake vagy Starcraft között.
Nekem a Carma2 hatalmas csalódást okozott, hiába volt szebb a grafikája, élményben közelében sem volt.
Tavaly lekaptam az eredeti CD-t, de nem igazán kompatibilis a mai hardverrel. Komolyan mondom hogy lassabban fut mint a P1-en anno.Nálam még mindig ez a game a Best Of !
-
Áhh ez felesleges, bőven elég a 320x200 felbontás. Hiszen ezen a felbontáson sokáig játszottam, már hozzá lettem szokva. Ez igaz, hogy távoli horizontban lévő valami szöszbe nem nagyon lehet belelátni, hogy ellenséges vagy rendőr jármű, az utóbbi mindig elmenekülök, ha nem rendelkezek erősebb autóval.
-
tisn
addikt
Hú, azok a fox'n'hounds partyk lanon, meló helyett
Hihetelen egy játék mindkettő...
-
fpeter07
veterán
Milyen jo volt széttörni az autókat
Rugó volt a kedvenc
-
zeg
őstag
Ha szeretnéd külső nézetben a Carmageddon 1 SplatPack-et futtatni 640x480-ban Glide módban, akkor nem lesz elég a P1, az 512kilobájt cache-vel szerelt 200-as pentium pro SCSI-s szervergépemen 192mega edo rammal a legősibb legtámogatottabb SoundBlasteremmel is szaggat. Szeretem ha pörög a játék, ahhoz viszont egy gyorsabb K6-2 vagy inkább egy 300-as P2 kellene.
A SplatPackhez 450-es P3-ast, SLI-be kapcsolt márkás Voodoo2, vagy V3 kártyát ajánlok, az S3 mosottképű szutykainak kikerülésével(tseng, ati, matrox, fillérekért dobják manapság az ember után). -
Még mindig érzem bennem, hogy szívesen mégegyszer játszani ezt.
Mostanában nagyon hangulatos az online FPS a TF2! Ezen is sokat játszom, a hangulat folytatódik. Bár az emlékek nem tudnak törlődnek, de idővel el fog múlni.
-
ravag
csendes tag
Sokat játszottam ezzel régen, nosztalgiából leszedtem az internetről.
Tudnátok segíteni?
Nem tudom hogy vegyem nagyobbra a felbontást.Valami "híres"(csak épp én nem tudom, hogy mi) állítással fel lehet vinni 640x480-ba, habár ennél többet is lehet, valahol azt olvastam, hogy lehet pl 1024x768 is, csak kellene egy program, a dgVoodoo. Ezt le is töltöttem, elméletileg be is állítottam, bár mégse működik.
Nagyon kellene a segítség, aki tudja írjon rám pls: vargavajk@freemail.hu(itt is válaszolhattok ha tudtok)Előre is köszönöm
-
Breki's
tag
Köszönöm mindenkinek a dícsérő szavakat! Igyekszem a 2. részhez is egy hasonlóan szórakoztató írást kihozni! Bár utólag visszaolvasva, jónéhány dolgot kihagytam az írásból, de hát sajnos nem lehet mindent belerakni, mert akkor 1 évig lehetett volna írni.
A 2. részben a kedvencem, a hasábokból összerakott emberkék.XD De még kicsit játszok vele, mielőtt nekimegyek az írásnak holnap! -
Gergello
addikt
2-vel mennyit játszottam, jó ég.
-
Vistaboy
veterán
"Nem tudom mi volt annak a powerup-nak a neve amitől elkezdtél pattogni ha hozzáértél valamihez, na ott vége volt az autónak"
Pinball Mode powerup vagy hasonló. Engem is váratlanul ért, de állati volt, ahogy kilométereken át szaltóztál az autóval, és rajtad kívül mindenki más is.
-
eddie17
addikt
Mondom megnézem mi ez. Nagyon ismerős volt, és leesett. Ez a szám rajta a van a hivatalos Mortal Kombat film zenelemezén
Régi szép idők. Persze akkor nem tudtam még mi ez
Témához: Kicsit szánom-bánom hogy nekem csak a 2. résszel van közeli kapcsolatom, na de az mindent vitt akkor nálam. Iszonyatosan szerettem, váá lehetett roncsolni az autót
Nem tudom mi volt annak a powerup-nak a neve amitől elkezdtél pattogni ha hozzáértél valamihez, na ott vége volt az autónak
-
evone
őstag
egy kis trukkozessel mukodesre birhato vista alatt is
http://evone.info/carmageddon.png
-
sgery
őstag
Én is baromi sokat toltam még régen.. Minden nap vártam már a suli végét aztán estig ezzel gyilkoltam a népet. Amúgy keresztény suliba jártam, meg kellett volna mutatnom a játékot szentfazék tanáromnak
Kár hogy nem készült belőle több rész, ez ami a linken van valahogy nem adja vissza a feelinget:/
Amúgyis nem értem miért tiltakoztak annyian a játék ellen. Én is baromi sokat játszottam rajta, mégse megyek át mindenkin a kocsimmal az utcán. Egy értelmes ember felfogja hogy ez csak játék. Az már persze más, hogy a mai torzszülőtt gnóm amerikaiak már kevésbé fogják ezt... Ahogy most is a farcry 2re fogja németország azt a gyilkos gyereket. Miközben annyi a megoldás, hogy folyton szekálták, kiközötsítették és most megbosszulta. Nem azért gyilkolt, mert a játékban is ezt tette:/.. idióták...Visszatérve a témához..
Holnap fel is teszem, bár nem biztos hogy bírja az agyam ezt a felbontást, eléggé be tudok szédülni a régi játékoktól sajna:/
-
zeg
őstag
válasz
-=Sziszi=- #42 üzenetére
Egy txt fájlban át lehetett írni hogy mennyi pontot és időt kapjon az ember
Ezt nem a kép eredményére írtam, csak úgy eszembe jutott. Így a sokadik újrakezdésnél hamarabb túljuthatott az ember az első unalmas pályákon. -
-=Sziszi=-
aktív tag
Köszi az írást
Tényleg a legjobb autós játék. Imádtam az első és a második részt is. A Suppressort nem szerettem nekem kicsit lomha volt.A második részt a mai napig előveszem végignyomni. Próbálok minél több pontot összehozni egy kör alatt.
Lehet új rekordKATTVárom a folytatást
Üdv Szisz
-
modern
aktív tag
ííjjjj mennyi nyomtam ezzel, állat game
-
Prof01
veterán
Huhh, de jókat játszottam ezzel és a 2. részzel!
Jó írás! Várom a folytatást! -
Exhodus
tag
Jó kis írás, nosztalgikus volt olvasgatni
Rég volt, jó volt, valahogy manapság már nem készülnek olyan gamek amik hónapokra lekötnék az embert, tisztelet a kivételnek... -
Én a kettest játszottam sokat, de ezt is túrtam egy ideig
-
OlegG
tag
válasz
(Darkwood) #29 üzenetére
Az a baj ennel ,hogy nalam nem mukodik a hires parancs,meg fagyogat is.Nalatok mukodik?
-
(Darkwood)
őstag
Ha már régi játékok, akkor el kéne gondolkodnom egy pl.: egy Outlaws vagy egy Redneck Rampage íráson? Hmmm...
-
Szirti
tag
Óriási kedvenc, néha még most is szívesen játszanám, ha nem lenne olyan ronda, de akkoriban szép volt
Azóta is numpaddal játszom autós játékot, ha nincs kormányom...
-
DeltaPower
addikt
hűűű de jó újra látni ezeket a képeket
első játékom volt amit eredetiben megvettem, dx4-100@133 eléggé szaggatott
-
OlegG
tag
Azt tudjatok ugye,hogy a bigfoot egy atalakitott lada volt?
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Mr.Csizmás #25 üzenetére
Elméletileg ez jó: [link]! Sok sikert!
-
copass
veterán
ez mekkora volt, scenest-en ment a nagy hentelés!
-
bpx
őstag
cikk elolvasása után már vagy ötször meghallgattam :p
-
Mr.Csizmás
titán
hMM...régi szép idők
Egy időben a járókeretes nagyikra vadásztam mindig
Hol lehet beszerezni manapság az első részt?
-
littlelion21
addikt
De rég volt már...
Jó kis írás, jó volt olvasni.... -
DarkByte
addikt
Hmm, találtam valamit: [Clutch/Armageddon Riders]
-
DarkByte
addikt
Jaj de szeretem ezt a játékot. Elmúlt vizsgaidőszakban is elővettem a kettes részt hogy két tétel között kicsit csillapítsam az unalmat. Hihetetlen hogy eddig nem készült folytatása, pedig szerintem már sokkal durvább játékok is vannak nála. Rajongói remake -ről sem tud senki?
Az első rész hangulata felülmúlhatatlan, de szerintem a második sem volt rossz
-
zeg
őstag
Az Eagle után szvsz azt volt érdemes felvenni mivel ütőerőben, sebességben és irányíthatóságban a lehetőségek közül az volt szvsz a legjobb. Persze ha az ember végigtolta a játékot már elérhető volt a Suppressor is(a különleges erők bazi nagy páncélozott járműve), de addig valahogy el kellett jutni
Suppressor:
http://www.dailymotion.com/channel/auto/video/x1idr5_carmageddon-suppressor?from=rss -
zeg
őstag
válasz
Sirandrish #10 üzenetére
Grafikában lehet hasonlítgatni de a Carmageddonnak soha nem volt ellenfele.
-
zeg
őstag
A pályák nagyságát fantasztikusan megoldották. Nem egy 'csőben' száguldozott az ember, hanem lehetett menni a vakvilágba mészárolni, pályáról kirepülni, épületek tetejéről lezuhanni, telefonokat, luxusautókat tologatva az ütközési zónát növelni(a hatékonyabb gyilkolásért), bónuszpontokat kapni a járókás nagyigázolásért és a rendőrautók szétszedéséért, a levegőben pörgésért stíluspontokat. Kisebb ellenfeleket úgy összezúzni hogy a vezető égő holtteste láthatóvá váljon, és természetesen fákat járókelőkre dönteni
Nem értem miért mondták erre a játékra hogy brutális, és miért akarták ennyire betiltani.Pedig olyan szépen illeszkedett a későbbi Postal sorozathoz
-
Régi szép idők....
Jó írás lett.... -
bod101
aktív tag
Ez volt anno a kedvencem és végig is nyomtam. Daruskocsi rulez
-
Taky
senior tag
Ez már off lesz, de
"Csatlakozom a véleményhez, hogy ezek a JÁTÉKOK még lekötöttek! A maiak akármennyire szépek, a hangulatot már nem hozzák..."
Sztem nem csak a mai játékokkal van a baj, inkább kinőttünk belőle.Régen lehetett akármilyen "gagyi" játék, ültünk előtte sok-sok órát...
-
zsoltee10
addikt
vááá, én is imádtam ezt a játékot, anno suliban nyomtuk lanon, hát kegyetlen jó volt. nekem amúgy a 2. rész jött be legjobban, azzal iszonyat sokat játszottam, volt egy voodoo2-esem, és azzal gyönyörű volt a grafikája, igazi 3d-s autók, meg gyalogosok, nagy küzdelmek az ellenfelekkel, ááá, kéész.
-
lorcsi
veterán
emléxem erre én is. a PC-X vettem meg és egy demó volt benne a játékról (még mindig megvan valahol) sajna a gépemen nem ment csak sokkal később, de akkor sokkal jobban élveztem, mint a mostani játékokat, pedig mekkora pixelek vannak rajta
-
albertz
csendes tag
Imádtam én is ezt a játékot!
Cyrix proci, 4MB-os Tseng 6000-es 2Dkártya, 48MB EDO a gépben... Régi szép idők! Utána vettem egy Voodoo 4MB-os társkártyát, 3dfx patch a játékhoz és ámultam-bámultam.
Csatlakozom a véleményhez, hogy ezek a JÁTÉKOK még lekötöttek! A maiak akármennyire szépek, a hangulatot már nem hozzák...
-
zeg
őstag
Köszi a cikket, eszembe juttatta a régi időket, amikor egy cyrix mx procival meg a szokványos szutyok S3-mal próbáltam 320X200-ban értelmes sebességet kicsikarni belőle.
Ezzel a játékkal játszottam a legtöbbet, és ha ez nem lett volna, valszeg soha nem kezdek el 3dfx kártyákat gyűjteni..
A Splat Pack kiegészítőt erősen javaslom ha igazi hentelésre és száguldásra vágyik az ember, megkapja.
Hiába a pocsék felbontású 2D áldozatok, 100x jobban leköt mint bármelyik manapság agyonhájpolt szétséderezett trilliópoligonos unalomtenger. (Azért egy Supressorral átgázolni a stadion játékosain, terepjáróval széttrancsírozni a strandon rohangáló csajokat, reptében dömperrel pörögve teheneket darabolni ..szal' van egy fílingje a játéknak)
Megj.: Ha valaki tudja Vista alatt hogyan lehet életrekelteni, esetleg 3dfx emulátorral(laptophoz) kérem ossza meg velem -
P.e.t.ya.
senior tag
I love this game!!!!! Ennyi
Jó kis írás...várom a többit -
(Darkwood)
őstag
Egyszerűen imádom ezt a játékot!
-
nrgia
őstag
Régi idők nagy kedvence!!!
-