- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Melyik része bullshit?
A kitérő mozdulatok? De hisz benne vannak. Ha a támadás irányával ellenkező irányba rántod a kontrollert, a karaktered néha kiszabadul az ellen szorításából. A baj csak az, hogy néha. Ha valamit belevisznek, ne ennyire by chance legyen. Mr. X-szel egyetértettél. A critical hitek faramucisága a bullshit? A cselekményvezetéssel kapcsolatos hiányosságok bullshitek szerinted? Három hete játszottam végig egymás után 4x a RE 2-t. Minden percére emlékszem, erre alapozva fogalmaztam meg a szavaimat.
Murphy(O.o) Én a játékot kritizáltam, Te engem. Nem tudom, a szavaim mely részét érted önfényezés alatt. Mielőtt ítélkezel fölöttem, talán elolvashatnád, mit hoztam össze 90.000 karakterben, négy heti megfeszített munkával, pusztán szerelemből. Szégyellheted magad, baszki. Személyeskedni én is tudok, nézd csak: az apád faszát!
A népszerűségre meg: a Battlefield és a CoD is kurva népszerű, mégse ér egyik se egy lyukas garast se. 10 milliárd légy nem tévedhet, mi?
Pollen: Miért azt érdemes számon kérni egy 2019-es játékon, amit az 1998-as is tudott? Akkor miért kerül 60 euróba?
eldiablo: Így igaz, 8-9 óra max elsőre volt, nekem második végigjátszásra a '98-asnál pár hete már 135 perc lett a totál idő. A bajom az, hogy kevés a content. A RE 7 35 giga volt, ez a játék 22. Nem véletlen.
Mindenkinek szíve-joga egy teljes értékű címért lelkesedni, én úgy vagyok vele, egy 21 évvel ezelőtti tollakkal ékeskedő, technológiailag vadonatúj anyaghoz képest ez kevés. A RE 4 azzal tarolta le a világot, hogy merőben más mert lenni, mint az előzmények. A RE 2 most azzal, hogy merőben konzervatív? Na ne már...
"A tudományokban nincsen fejlődés, csak egyre pontosabb összegzés." Vagy nem. Minden esetre a tököm kivan a ciklikussággal. Nem azt mondom, hogy nem jó a játék, hanem hogy nem érdemes beérni ennyivel, márpedig kritikus hangok nélkül nincs fejlődés.
-
Hát igen... de azért maradjunk abban, hogy a Remake / Remastered kiadásokat általában nem jófejségből csinálják a gyártók, hanem a profitért. Épp ezért legtöbbször a régi klasszikusokhoz nyúlnak, mint pl. Warcraft 3 Reforged , Homeworld Remastered , Outcast - Second Contact de ott van pl. a Oddworld: New and Tasty vagy a Day of the Tentacle Remastered...
Amiben profitot látnak, annak lesz Remakeja... épp ezért nem tudom felfogni, hogy nem készült még el egy Clive Barkers Undying Remake, pedig arra még külön indult egy online petíció, amit egy csomóan aláírtak (köztük én is).
-
moha21
veterán
A Resident evil 2 játékból pontosan azért készülhetett reboot ( vagy remake vagy mi ), mert annyira jó volt az egész. ( Nekem amúgy a 3-al sem volt óriási gondom ).
Jól megfigyelhető ez a rebootolás mostanság. ( Mortal kombat 9 ugye, bár az nem is most volt már, ahol jól láthatóan visszanyúltak az egyébként kíváló 1-2 részhez ).Ezért várom a Tomb raider 4 remastert, egy Undying remaster stb..
Nyáron voltunk kint dolgozni svédországba az ottani magyarokkal ( akik amúgy programozók , de ez mindegy ) esténként a quake 1-2 őt toltuk multiba. Ja meg a heroes 3-at. Azt is fejlesztik ide- oda, de a mai napig a 3-at tolják a legtöbben.
-
Grath
HÁZIGAZDA
Ha elolvasod, hogy mire válaszoltam, látod, hogy egy hozzászóló az én személyes véleményemet kérdezte a "2 vagy 4 jobb témakörben", külön kiemelve, hogy nem univerzális igazságot szeretne, hanem a magánvéleményemet. Ezért is volt offtopic-ként megjelölve.
Ez itt valami bejáratott menőzés, hogy mióta van online az ember, meg mikor kezdett játszani? Nem biztos, hogy az ilyen összehasonlításból jön jön ki az ember, mert mindig van, aki előbb volt gépközelben, aztán koppan az ember. Igaz, pusztán ez semmit nem jelent, de ha már ez az érvünk, furán néz ki, ha valaki ezen rád tud verni.
Az, hogy '98-ban jelent meg a RE2, az nem jelenti azt, hogy ne tudott volna minden érdeklődő játékoshoz eljutni a híre - nem is értem, hogy itt mire gondolsz. 5 millió példányban fogyott világszerte csak PlayStationön, bőven 6 millió felett minden platformon. Szerinted internet előtt nem volt élet?
-
Grath
HÁZIGAZDA
Végsős soron a játék tartalmának listázásán kívül minden magánvélemény, ha nagyon reduktív akarsz lenni.
Viszont nem hiszem, hogy ez valami radikális vélemény lenne, hisz akár az év játéka díjak számát, akár Metacritic-átlagot, akár játékosok kollektív véleményét (például szavazásokon) vesszük alapul, ez az eredmény jön ki. Nyilván nem mindenki gondolja így, de kördiagramon szerintem messze a 4-nek lenne a legnagyobb a cikkelye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest