- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Silenzio #139 üzenetére
Na a RE 1 az igen, az valóban No 1! És tipikusan jó példa Remake és Remaster közötti különbségre (amit korábban jól felkevertem)
Az 1996-so eredeti RE 1-nek egy remake-je a 2002-ben kiadott változat, ami nemcsak grafikai újítást hozott, de jól átdolgozta az eredeti storit is. A 2015-ben megjelent RE 1 HD Remastered pedig ennek a 2002-es kiadásnak a grafikailag felturbózott változata, de a játékban változás már nem nagyon van.
Amúgy a RE 2-ből nekem mindig is hiányzott az lehetőség gazdag játékmód ami a RE 1-nél megvolt. Mai napig nem tudom hányféle képen történhettek benne az események attól függően, hogy mikor mit csináltam, vagy épp nem csináltam.
-
válasz
Silenzio #136 üzenetére
Hát igen... Gondolom a "Akinek ez a megoldás bejön, az nem játszott még a RE C:V-val, vagy azóta sokat felejtett. Aki szerint ez a játék kimagasló, nem hogy a konkurenciát, de még a RE-sorozatot se ismeri igazán." kijelentés is a játékot kritizálta.
Amúgy ahelyett , hogy kicsit észrevennéd magad még beszólogatsz mindenkinek? Van baj!
De nem gond én nem veszem magamra, mert látom te is az a fajta "kemény" ember vagy, aki a wc papírt is nekifutásból tépi!
-
válasz
Silenzio #129 üzenetére
Hát igen... Önfényezésből csillagos 5-ös az írásod, más szempontból inkább hagyjuk!
"A játék alig ad 1998-hoz képest" , "A mozgáskultúra kerek 20 évvel a RE 3 után ne legyen már ennyire oldschool" ... - Azt gondolom tudod, hogy nem egy Remastered kiadásról, hanem egy Remakeről beszélünk. A Remake nem visz bele (vagy csak minimálisan) újításokat az eredeti játékba, inkább grafikai újítást jelent. Az, hogy nem lehet bebújni az ágy alá meg hasonlók nem lehetnek elvárások ehhez a játékhoz, hisz az eredetiben se volt ilyen.
Igaz némileg át lett dolgozva a játékmenet (amiket a példádban kifogásoltál is), de azért az ilyen "Akinek ez a megoldás bejön, az nem játszott még a RE C:V-val, vagy azóta sokat felejtett. Aki szerint ez a játék kimagasló, nem hogy a konkurenciát, de még a RE-sorozatot se ismeri igazán." mondatokkal nem ártana vigyáznod, mert elég sok embert véleményezel, főleg, hogy pl. a Steamen rendkívül pozitív az értékelés a játéknak.
Ezek után én is "Örülök, hogy végül Grath írta meg a kritikát..."
-
Hát igen... de azért maradjunk abban, hogy a Remake / Remastered kiadásokat általában nem jófejségből csinálják a gyártók, hanem a profitért. Épp ezért legtöbbször a régi klasszikusokhoz nyúlnak, mint pl. Warcraft 3 Reforged , Homeworld Remastered , Outcast - Second Contact de ott van pl. a Oddworld: New and Tasty vagy a Day of the Tentacle Remastered...
Amiben profitot látnak, annak lesz Remakeja... épp ezért nem tudom felfogni, hogy nem készült még el egy Clive Barkers Undying Remake, pedig arra még külön indult egy online petíció, amit egy csomóan aláírtak (köztük én is).
-
-
Nem fogok leállni vitázni teljesen fölösleges dolgokról
Az, hogy hogyan kellene szólnia számomra tök mind1 ameddig abból az irányból jön a hang, ahonnan kell neki, és a mélynyomó bizsergeti alattam a kanapét.
Az 1998-as Dethkarz-nál is, ha jobbról előz az AI, jobbról jön a hang, ha a hátam mögött robban fel a kocsi, onnan hallom... Nekem ennyi elég, nem kezdek el agyalni, hogy "régen vajon jobb volt?"
Mellesleg a GOG-os játékok tudtommal némileg hozzá vannak hangolva az újabb OS-ekhez, így "talán" hozni fogja a kellő szintet az Undying is.
De szerintem zárjuk az értelmetlen vitát!
-
Nem egészen értem, miért ne lenne 5.1?
Vettem egy Genius 6000 -es rendszert, megturbóztam joker hangfalkábelekkel + rendesen összekötöttem a PC hangkártya kimeneteivel.
Vezérlőpultban be is tudtam állítani az 5.1-et, hangfal tesztnél szól szépen külön az összes + film és játék alatt is onnan jön a hang ahonnan kell... Mi kell ennél több?
-
válasz
xeon forever #95 üzenetére
Az szép teljesítmény
ΞΔGLΞ: Ha lenne fölös 300.000-em biztos vennék, mert atom jól néz ki
-
Teljesen egyetértek. Én legelőször a RE 1-el játszottam, és pont az fogott meg, hogy nem kell a nagy kést magam mellé vennem, hogy leüljek vele játszani, de azért mégis izgalmas és fejtörős volt. Na meg a RE 1-nél külön dicsérendő, hogy nem egy lineáris játékmenet van, hanem a döntéseid formálják a játékot (pl. vagy 8 féle befejezése lehet a játéknak attól függően, hogy hogyan játszottam végig). Ezt azért a RE 2-ből kicsit hiányoltam, de kárpótolt helyette az A és B story + Hunk mellék küldetése.
-
-
Szerintem maradjunk annyiban, hogy "régen minden más volt". Mikor kijött az Undying, összes osztálytársam befosott pár résznél, pedig már szakközepesek voltunk. Persze most már nagyon lightosnak számít az Undying (meg mi is felnőttünk), de akkoriban bizony vitte a prímet.
-
válasz
Fitzgerald #70 üzenetére
Mindenről a Ranking rendszer tehet
Maximális 300 pontot akartam,amihez 2:30 alatt kell végezni a játékkal, nem menthetsz + nem használhatsz gyógyító sprayt.
Szerencsére a Remake-ban is megmaradt a ranking system, úgyhogy lehet megint kell majd venni egy új klavit
-
válasz
xeon forever #56 üzenetére
Nem is olyan cudar, kocsimnak pl. xenon fényszórója van
Hogy témához is vágjon: Csodálom, hogy szinte egyik Resident Evil-es fórumban se esik szó az Umbreall Chronicles vagy a Darkside Chronicles-ről, pedig utóbbi nagy része Raccoon Cityben játszódik.
-
válasz
Hellwhatever #22 üzenetére
Én is örülnék annak a lavinának! Szerencsére a Warcraft 3 -ból már lassan beérik a Reforged kiadás, a RE 2 sikere után meg nagyon pedzegetik a RE 3: Nemesis remakejét is. Bár én a fél vesémet mégiscsak egy Diablo 2 vagy egy Undying remake-ért adnám oda
Fitzgerald: +1
-
válasz
Fitzgerald #19 üzenetére
Itt annyira nagy félelmet ne várj, az alap játék se a félelme miatt volt nagy szám annó, hanem a történet meg a fejtörők miatt
Amúgy nagyon baba, hogy még a régi játék extráit, mint pl. Hunk vagy Tofu is beletették, sőt még Rebecca képét is meg lehet találni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Microsoft Edge
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Asztalos klub
- Milyen videókártyát?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest