- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mg1992mg
őstag
Az egyik legnagyobb bejelentés volt, hogy hivatalosan is készül a Remake. Főleg, amit csináltak az egészből. Istentelenül jó játék lett, imádom a 98-as eredetit is, mai napig az a kedvencem. Ez a Remake meg egy igazi, tisztes munka a rajongók felé. Nem csodálom, hogy viszik mint a cukrot. Remélem a 3. rész is valami hasonló átdolgozást kap. Hatalmas tisztelet, és pacsi, a CAPCOM-nak, hogy még nem felejtettek el jó játékot csinálni, nagyon visszataláltak a Resident Evil érzésre, a 7. rész óta csak dícsérni tudom a sorozatot. Pedig a 3. rész után a 4. résztől nekem nem jött be a sorozat, ami a főszálakat illeti, az 5. résszel bár jól elvoltam, de nem volt igazán Resi játék, inkább egy Gears of Lite.
(magánvélemény, ezzel sokat lehetne vitatkozni, főleg, akiknek a 4. résszel kezdődött a Resident Evil karrierjük, és az a kedvenc játékuk!)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest