- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Nem erre gondoltam, hanem a csatornás részre. Amikor beleesett a lefolyóba, a B küldetésben már nem kaptad meg az irányítást. Mondjuk ez sem fícsör.
Kijött a Resident Evil REtrospektívem első része. Jó olvasgatást.
-
xeon forever
addikt
@@@@A RE1 remaster, nagyon fasza@
Nekem is nagyon bejott... Igaz gyorsan ezt mar nem tudtam vegig vinni zsigerbol, pont a valtoztataasok miatt. Sot igy sok evvel kesobb mar csak easyn jatszottam vel kizarolag a story miatt.
RE2- vel is ez a helyzet most. Nem a kihivas miatt jatszom, hanem a szebb garfika miatt es a story retro feelingje miatt.
-
Teljesen egyetértek. Én legelőször a RE 1-el játszottam, és pont az fogott meg, hogy nem kell a nagy kést magam mellé vennem, hogy leüljek vele játszani, de azért mégis izgalmas és fejtörős volt. Na meg a RE 1-nél külön dicsérendő, hogy nem egy lineáris játékmenet van, hanem a döntéseid formálják a játékot (pl. vagy 8 féle befejezése lehet a játéknak attól függően, hogy hogyan játszottam végig). Ezt azért a RE 2-ből kicsit hiányoltam, de kárpótolt helyette az A és B story + Hunk mellék küldetése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest