- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Talán tv specifikus, nem tudom, de...
Semmilyen (még apró) hibát sem tapasztalok az új Apple tévével, Pana lz2000 és Sony A95k tévékkel, különben a falhoz b...nám. RGB teljesben használom. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem tudom, nekem mind a két Apple tv 4K van, az új meg a régi is, és én nem látok képminsőségbeli különbségeket. Viszont az új az kicseszettül háklis a minőségi HDMI-re, ezt aláírom.
Amivel a régi simán működik, az újon, kb minden rossz ugyanazzal a HDMI kábellel. A kép, a mozgás, meg úgy minden (talán itt lehet a probléma nálad, csak egy ötlet , viszont amit linkeltem az OLED topikban, és már az Isten tudja hányadik kábelt próbáltam, mire az inakustik-kal és a Pana tévével, most a kép(minőség) szinte lemászik a kijelzőről.
A balról az első a inakustik star (ps5), a harmadik pedig a premium kivitel, ez megy az Apple tévébe.
De már a középsőt is kicseréltem premiumra, közben, az megy házimozi erősítőbe. (eArc)[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nekem teljesen egyértelmű, hogy erről beszélt a fórumtárs, de majd megerősíti.
A lényeg, hogy ez csak akkor lesz zöld, ha a képernyővédő, éppen a Kínai füveket mutatja felülnézetből. Eleinte én sem tudtam, hogy ez mitől van, aztán a Macroumors fórumban megtaláltam a megoldást, mert máshol oltári nagy ökörségeket olvastam, hogy ez az apple tv 4K hibája.
Csak annyit kell tenni, hogy az átlátszóságot a menüben ki kell kapcsolni, ha ez zavar valakit, de amint változik a képernyővédő, a menürendszer újra szürke lesz. tehát ez a ZÖLD probléma, nem probléma, csak egy ficsőr...[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Pl egy "szakembernek" ez a válasza a zöldes háttérre, kész röhej...
[link]Thank you for using the Apple Support Communities. It looks like your Apple TV 4K displays a green background in Apple apps and we would like to help! Let’s try the troubleshooting steps below and check to see if the problem is still there after each one:
1. Restart Apple TV: How to turn off or restart your Apple TV
2. Update Apple TV software to latest version tvOS 14.6: How to update your Apple TV
3. Calibrate Video: Adjust video and audio settings on Apple TVLet us know if this helps!
Take care
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Csak úgy megkérdezem, hogy aki ide beírja, hogy ilyen, meg olyan panasza, vagy hibát észlel, elküldi ezt feedback-ben az Apple-nek, mert ők foglalkoznak vele, vagy azt hiszi, hogy itt fog megoldódni a problémája?
Nekem soha semmilyen problémám nem volt ezzel a cuccal és semmilyen tévével, minden termékem Apple, de ha valaminél észreveszek valamit, azonnal küldöm a feedback-et. Az új frissítésnél sem vettem észre semmit, jah de igen, szerintem még pörgősebb lett a rendszer.
2021 és 2022-essem is van. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Legjobban a kép és hang minőségre leszek kíváncsi...
Nem tudom mit vársz, de rossz a megfogalmazás. Először is, hogy lásd a jobb képminőséget, ahhoz kell a jó látás és legjobb megjelenítő, pl minimum egy OLED tv, ha még jobb képminőséget akarsz, akkor Lz2000 vagy A95K és tudják a dolby vision-t.
A hangminőséghez meg hallás kell és ha ez is megvan, akkor zsebbe kell nyúlni és megvenni a minőségi hangrendszert.De a képminőség nagyban függ, hogy az Apple milyen sebességgel küldi a tartalmakat.
Általában 40 és 45m között, ami már tényleg baromi látványos, főleg egy SEE esetében, szinte lemászik a minőség a kijelzőről, vagy pl az Acapulco. De ezeket csak az apple kütyün küldi ilyen sebességgel az apple, tv, vagy más aplikáción nem, mert ez rögtön szembetűnik.
De azokat nem tudom mérni, de ide-oda kapcsolgatva zaonnal látszik, hogy talán a 40 fele sincs meg, de még így is jól néz ki. Viszont vannak rosszul kinéző sorozatok is. Xcode-dal nagyon jól látni minden infót.Tehát az apple tartalmak jobban fognak kinézni, de egy netflix, vagy disney nem fog képminőségbeli javulást hozni, sem a hangminőség.
A másik, hogy ez a kütyü rendkívül érzékeny a gagyi HDMI-re, főleg, ha OLED tv-re kapcsolod.
De minden szempontból jobb ez a cucc, mint pl az Nvidia Shiled Pro-m. NEm fogsz csalódni benne, mert villámgyors, túl erős már ez a proci és akár valóban lehetne egy teljes értékű számítógép is, de az apple nem fog kicseszni magával. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem jobb, ugyanaz. Max 18.75, ami a netflix-en jön (dolby vision/atmos/4k-ban). Legalábbis én még jobbat nem láttam az xcode szerint.
De ez még mindig jóval el van maradva az Apple által küldött 40 feletti stream-től, ami nagyon jó. Viszont a Bravia Core-on 80 felett is nyomják, lényegében Blu-ray minőségben. Csak ott, kb letojják a frissítést. Több hónapja egy új film nem került fel, lényegében már nem is nézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest