Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubukain
senior tag
Xcode-dal nagyon jól látni minden infót.
van erről valami leírás, hogy hogyan lehet megnézni?
vagy te le tudod írni?találtam egy ilyet: https://www.howtogeek.com/409201/how-to-unlock-detailed-streaming-statistics-on-the-apple-tv/
ez jó lehet? -
blakey
titán
Azért ezt a HDMI kábel problémát nehezen emésztem meg. Elhiszem, hogy egy jó kábel szükséges, de azt már nehezen fogadom el, hogy ami a másik 8 eszközöm esetében jó, az a 2022-esnél nem. Én inkább arra gyanakszom, hogy a QMS implementációja nem sikerült valami jól. Olyan hibákról olvasok, illetve tapasztaltam, amik korábban nem fordultak elő, és a korábbi verzió kín továbbra sincs jelen.
-
sony89
tag
Köszönöm Válaszod!
Hidd el ezeket én is tudom amiket leírtál..
Igen van minden OLED TV, SONY 4K Projektor , Denon 4400H erősítő, jó hangfalak, mínőségi HDMI kábelek ....úgyhogy elég jó rendszerbe fog bekerülni!
Jah van még egy Zidoo Z10 Pro lejátszóm is amivel szoktam nézni UHDBD ISO anyagokat is amelyek nem hogy 40-45M sebességgel hanem inkább 50-75M sebességgel mennek a kíjlező felé na ott már rendesen látni a minőségi képet...ehhez egy jó DTS-HD vagy Atmos hang és minden rendben vanJó tudom a streaming soha nem lesz ilyen profi . ill mostanában nem! De szerintem nem mindegy hogy milyen eszközzel nézzük ... milyen a hardver a kép előállító chip stb...
-
bala6120
senior tag
Inakustik kábelt használok én is.
-
blakey
titán
Sajnos sok ilyen válasz érkezik, én is ilyeneket kaptam innen-onnan. A tvOS 16 megjelenésével véletlenül észre vettem, hogy az Infuse a 2.0-ás hangokat 5.1-re keveri, bármit csinálok, 5.1 lesz. Ide, a topikba is beírtam, volt aki nem tapasztalta, már-már úgy éreztem, hogy "béna cuccaim" vannak, hülye vagyok hozzá, stb., közben az Infuse oldalára is beírtam, első válasz hasonló, volt, mint a linkelt, biztos, hogy nálam van a gond, ilyet nem tapasztalnak, stb, pár nappal később az Infuse fejlesztője írta, hogy bizony megvan a probléma, valamilyen kód változott az OS-ben és amiatt a 2.0 át lesz alakítva 5.1-re, végre nem éreztem magam hülyének, másoknál is jelentkezett a hiba, így javítva lett, de ehhez néha úgy "kell" érezned, hogy te vagy a béna és mindenki más "zseni". A neten gyakori, hogy az YCbCr 420-át ajánlják, mint alapbeállítást, és persze, ha azokat a beállításokat követném és nem lenne bekapcsolva a HDMI-kiterjesztett mód, akkor kb. soha nem jöttek volna elő a problémák.
-
blakey
titán
A kábel dolgot majd lehet, hogy kipróbálom, viszont már nincs meg a 2022-esem, vettem helyette egy 2021-est, 5 hétig próbálkoztam, cserélgettem a kábeleket, eszközöket, mindig az volt az eredmény, hogy csak a 2022-essel van a gond, így lecseréltem. Idén lehet, hogy lecserélem az OLED-et egy újra, így elképzelhető, hogy megint kipróbálom a 2022-est, de akkor másik kábellel, bár a kábelek újak, rendelkeznek tanúsítvánnyal és rendben működnek, ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkeznek, mint az említett Inakustiknak.
-
blakey
titán
Ha 7 lejátszóból egy problémás, akkor nem a többi komponenst, vagy kiegészítőt cserélem.
Valami nagyon nem kerek, az Infuse fejlesztői is próbálják megoldani, hogy egyes Dolby Vision anyagok esetében a 2022-es modell fekete képet ad, a 2021-essel meg semmi probléma. Képminőség is eltérő a két széria között, erről itt a topikban is van összehasonlítás, @djnice fórumtársunk készítette HDFury-val. Látszik, hogy a 2022-es "sávosabb", megjelenítőn keresztül nem biztos, hogy látod.
#5706 ΞΔGLΞ
Erre írom, hogy ez nem probléma, és nem feltételezem, hogy ilyen hibába esett volna, mert ez eléggé amatőr lenne és évek óta így viselkedik a tvOS, de ki tudja. Tegyük fel, hogy ebbe a hibába esett, akkor nem csak zöld fordul elő, hanem bármilyen szín, ami az adott app háttere megkövetel, nálam volt más mosott pirosas, kékes, sárgás is. A kép, amit betettél, az egy régebbi Apple TV-ről készült, nem is a 2022-esről, mert ott bal oldali képen csak a "rágott alma" van, a "tv" nem szerepel, szóval ez az általad is írt jelenség, ami ugye egyáltalán nem probléma. -
blakey
titán
Valami probléma mindenképp van az új Apple TV-vel, minden fórumon olvasni jelvesztés hibáról. Mivel te többnyire "streamre" használod így kb. soha nem fogod észrevenni a hibát, ugyanis ott nem jelentkezik, oda "elég" a sztenderd HDMI-mód is. Nálam sajnos nagyon problémás volt, tényleg majdnem falhoz vágtam, de nem tettem, mert előtte lett lefestve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Yettel topik
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest