- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One UI zápor szórta meg Európát
- Google Pixel topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubukain
senior tag
Xcode-dal nagyon jól látni minden infót.
van erről valami leírás, hogy hogyan lehet megnézni?
vagy te le tudod írni?találtam egy ilyet: https://www.howtogeek.com/409201/how-to-unlock-detailed-streaming-statistics-on-the-apple-tv/
ez jó lehet? -
blakey
titán
Azért ezt a HDMI kábel problémát nehezen emésztem meg. Elhiszem, hogy egy jó kábel szükséges, de azt már nehezen fogadom el, hogy ami a másik 8 eszközöm esetében jó, az a 2022-esnél nem. Én inkább arra gyanakszom, hogy a QMS implementációja nem sikerült valami jól. Olyan hibákról olvasok, illetve tapasztaltam, amik korábban nem fordultak elő, és a korábbi verzió kín továbbra sincs jelen.
-
sony89
tag
Köszönöm Válaszod!
Hidd el ezeket én is tudom amiket leírtál..
Igen van minden OLED TV, SONY 4K Projektor , Denon 4400H erősítő, jó hangfalak, mínőségi HDMI kábelek ....úgyhogy elég jó rendszerbe fog bekerülni!
Jah van még egy Zidoo Z10 Pro lejátszóm is amivel szoktam nézni UHDBD ISO anyagokat is amelyek nem hogy 40-45M sebességgel hanem inkább 50-75M sebességgel mennek a kíjlező felé na ott már rendesen látni a minőségi képet...ehhez egy jó DTS-HD vagy Atmos hang és minden rendben vanJó tudom a streaming soha nem lesz ilyen profi . ill mostanában nem! De szerintem nem mindegy hogy milyen eszközzel nézzük ... milyen a hardver a kép előállító chip stb...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat a tvOS operációs rendszerrel és a játékokkal újítja meg az eredeti koncepciót.
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest