- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
tylerddd #7738 üzenetére
AppleTV esetében hol nézhetném meg a telepíthető alkalmazásokat? Mármint hogy elérhető-e rá az, ami nekem kellene. - pl beírod, hogy "Netflix tvOS" és ezt fogod látni:
Tehát az áruházban jelöli, hogy mely rendszereken érhető el.hálózati meghajtóról képes-e lejátszani valamilyen alkalmazással filmeket mókolás nélkül…
- mindezekről szól a topik, le van írva többször, többféle lehetőség, de a mókolás itt telepítést jelent, anélkül semmit nem játszik le -
blakey
titán
válasz
tylerddd #476 üzenetére
Az Airplay mindig ott lesz, iPademen is mindig ott van, nem csak azt jelöli, hogy át lehet küldeni hanem azt is, hogy képes rá. a chtem féle cast az akkor "mutatkozik" ha a közelben van olyan eszköz, mivel mindkét "rendszerrel" rendelkezem így látom, hoy miként működnek, mindkettő csak azonos hálózatban működik. Talán a Plex működik úgy is, hogy egyik hálózatból át lehet küldeni a másikba de csak akkor ha aktív a Plex kliens illetve egy felhasználó (csoport?) alá tartozik. Mindenesetre ezt át kéne nézni, hogy ha létrehozunk egy "családot" a Netflixnél akkor lehet-e másik hálózatból irányítani, ezt ki kéne próbálni, nem használok Netflixet így nem tudom kipróbálni.
-
-
blakey
titán
válasz
tylerddd #455 üzenetére
Az Airplay minden esetben a készülék képének tükrözése és véleményem szerint a "tükrözések" közül a legjobb, a ratyi az nem az Airplay. HBO Go meg ven My Telenortv app-ban, nem tudom, hogy alöfizuval mennyire jó, maga az app nagyon jó minőségű, ingyenes adok szépen jönnek.
-
blakey
titán
válasz
tylerddd #306 üzenetére
1.) Nem tudod teljesen kikapcsolni hacsak nem olyan konnektort használsz ami kikapcsolható. Alvó mód nem gond, pont ez a lényege az ATV-nek, hogy bármikor elérhető.
HBO Go-ról még nem tudokd tvOS-re, de elképzelhető, hogy lesz, mert az elmúlt 1 évben rengeteg új app jelent meg.2.) Ha számítógépről tudnád Airplayen keresztül küldeni az HBO-t akkor az megoldás lehet.
-
Lall
veterán
válasz
tylerddd #306 üzenetére
1. Folyamatosan nem tud bekapcsolva lenni, mert egy bizonyos idő után, ha nem használod alvó (kikapcsolt) állapotba rakja magát.
2. Nincs, 2017 első negyedévre ígérik. Lásd #254-es hozzászólásom.
3. Mobilról még nem próbáltam, de ha hazaérek megnézem. Macbook Air-el működik.
4. Nem kell belépni, mehet a menet. -
Alex91
félisten
válasz
tylerddd #306 üzenetére
1. Mindig be van kapcsolva, ha nem huzod ki az arambol. Az enyem jo 1 eves, nincs gond vele.
2. Magyaron nincs meg, bar igerik, higy az iden az ev elejen itt is elerheto lesz.
3. Errol nekem nincs tapasztalatom.
4. Nem kell belepni a Youtube app-ba a TV-n. Bar szerintem hamar ugyis a ATV-n fiogod nezni, es nem a telorol kuldod ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hálózati / IP kamera
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kompakt vízhűtés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest