- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blakey
titán
válasz
Oldman2 #6210 üzenetére
Ha nincs szükséged az összes hang érintetlen (RAW, passtrough) továbbküldésére, akkor igen, mindent visz, még annál is többet, mint a CE, de a CE egy nagyon jól összerakott OS és egy kifejezetten jó box társaságában nem igényel cserét, pl. Homatics Box R 4K Plus. Mindegyikkel volt/van dolgom, Apple TV a stabil eszköz, de a CE plusz tudása mindig jól jön.
-
blakey
titán
válasz
chatran #6198 üzenetére
Oké, de ez működik, lehet, hogy türelmetlen és ideges voltál, hogy így kicseszett veled. 7 éve van valamelyik Apple TV-m, ez így működik. A hangerő, mint írtam, irreleváns, mert az infrán kommunikál és be lett állítva a TV-hez, azt kár nyomkodni, de kapcsold be a CEC-t és utána nem lesz kellemtlenség, ha netán megint előfordulna.
-
blakey
titán
válasz
koncsik #6196 üzenetére
Az Apple távokon soha nem volt visszajelző led, régen az iMac-hez is adtak távot, pontosan ilyen volt, de a rácsatlakoztatott kontrollerek sem jeleznek vissza, a illetve de, csak későn, viszont az Apple TV jelzi, hogy ideje tölteni. Én annyit teszek, hogy nagy ritkán ránézek a töltöttségre, illetve a CEC be van kapcsolva, valamint a Logitech Harmony is fel van programozva, tehát nem lesz olyan, hogy nem távirányítható, CEC-cel a TV távját használom, Harmony-val meg infrán vezérlem, valamint van egy BT-os billentyűzetem, ha netán azt használnám, ráadásul azon van visszajelző led. )
-
blakey
titán
válasz
chatran #6192 üzenetére
Rádugtam töltőre, bekapcsra továbbra sem reagált. Viszont a tv hangját tudta állítani, ebből gondoltam, hogy akkor a doboznak lehet baja. - lemerülés után, újra kell nyomni egy gombot, hogy újra csatlakozzon az eszközhöz, a Bluetooth már csak ilyen. A hangerő gomb nem mérvadó, mivel a TV-vel kommunikál és infrán, az mindig aktív.
Legközelebb elég töltőre tenni, várni néhány percet, majd egy gomb megnyomásával jelezni, hogy megint elérhető a táv.
-
blakey
titán
Oké, akkor faék egyszerű. Az automatikus pont nem jó, mert a kamu DV-t is lejátssza, azaz DV-be csomagolt HDR10 lesz. Korlátozott fogja a DV-t normálisan tovább küldeni. A tvOS17 is kb ugyanezt fogja tudni, csak rendszerszinten, nem kell az Infuse tudása.
Mediainfo szerint milyen DV? -
blakey
titán
Oké de most, hogy a menü SDR, az Infuse nem igazán akar DV-re váltani hanem HDR10-re megy. - mert valamelyik beállításod rossz. 7 éve használok tvOS-t és Infuse-t, mindig váltott ás most is vált, pedig nálam SDR az alapbeállítás.
Gondolom majd ha kijön a tvOS17 akkor nem lesz ilyen gond ugye a rendszerszintű P8 támogatás miatt.- Infuse nem az OS képességeit használja, hanem annál többet, tehát már most is működik a DV, kevés az, amelyiknél HDR10-re vált. Amint megjelenik a tvOS 17, néhány funkció feleslegessé válik az Infuse-ban, így azok kikapcsolásra kerülnek.
Írj példát, hogy hol nem vált DV-re, akár mintafájl is jöhet. -
blakey
titán
Pedig nálam felhozta, hogy a TV támogatja a DV-t, engedélyezem e. - igen, de nem kötelező, ez olyan, mint amikor nézel egy videót és megjelenik alul egy reklám, bezárod vagy ráklikkelsz, a te döntésed.
Nálam ez azt jelentené, hogy majd DV-re vált HA olyan a forrás és nem azt, hogy a menü is az. - nem, azt jelenti, hogy arra állítod az alapállapotot.
Androidon nálam se a Shield se a Ugoos nem indult el DV-ben mikor az első bekapcsolás volt. - az összes Homatics (4) így indult, utána kellett automatikusra állítani, de a többi boxnál is HDR-rel indult, pl. Beelink, BuzzTV.
Ez a sávosodás érdekes. HDR10 és DV esetén nem látok sávosodást. - minimális és sajnos van, ezt én is láttam a tesztvideón a 2022-esen, 2021-esen finomabb az átmenet. [link]
ATV 2021:
ATV 2022:
-
blakey
titán
válasz
balage25 #6173 üzenetére
Még nincs konkrét válasz, hogy melyik Dolby Visiontől lesz fekete kép, de létező probléma, 2022-esen fekete, 2021-esen jó, a kábelcsere nem oldja meg a problémát. Netflix, Prime, HBO esetében nálam sem volt probléma, Megjelenítésben két fontosabb eltérés van a 2022 és 2021 között, a 2022-es tudja a HDR10+-t és a QMS-t, talán valamelyik implementációja okozza a problémát. A sávosodás HDR anyagoknál jön elő, erről is van kép, látszik a különbség.
-
-
blakey
titán
Az RGB-re állítás haszontalan, ugyanis amint lehetősége van, átvált YCbCr-re, a menüt felesleges "pontosan" látni, + az eltérést tesztek után veszi észre az, aki egyáltalán eszreveszi. Sokkal látványosabb probléma a 2022-esen a kissé sávos megjelenítés és a DV-nél előforduló fekete képernyő.
-
blakey
titán
Mi van, ha a rendszerbeállításoknál 50Hz helyett 60Hz-re állítod, mert én azt használom és nálam szépen átvált SDR-ről HDR-re, tehát működik a dinamikatartomány váltás. YT esetében nincs képkockaegyeztetés, a sok "gyökér" panaszkodott, hogy a reklámok miatt túl sokszor vált fpst-t, elsötétedik a kép, stb.
-
blakey
titán
Mobilnettel is kipróbálhatnád, telefonoddal megosztod a netet, Apple TV-vel csatlakozol hozzá és megpróbálod úgy elfogadtatni a dolgokat, hátha. Utána majd lehet gondolkodni a következő lépésen. Volt olyan routerem, nem volt vele probléma. Szolgáltatói DNS helyett mindenképp jobb egy másik DNS-t használni, pl. Google-t.
-
-
blakey
titán
Fura, mert nálam csak 1x volt az üzenet, még, amikor ezt bevezették, és azóta is gond nélkül működik, ráadásul jön az új, DTS javításokat tartalmazó verzió, amit már várok, és akkor a hangok is a helyükre kerülnek, persze a képességekhez képest.
Esetleg egy OS gyári visszaállításban nem gondolkodtál? -
blakey
titán
Netflixen nincs HDR10+ tartalom, saját tartalmaidat meg úgy szerzed be, ahogy szeretnéd, de a HDR10+ kevésbé elterjedt, azaz nagyobb százalékban találsz Dolby Vision tartalmakat. Ha a jelenlegi lejátszóval elégedett vagy, akkor feleslegesnek érzem a váltást, volt 2022-es modellem, csak problémákba ütköztem, amiket még most sem "nőtt ki", Infuse oldalán folyamatosan olvasni, hogy némely DV tartalmak esetében fekete képernyő jelenik meg és alatta megy a hang, tehát nem tökéletes, én ezt a QMS nem megfelelő implementációjának tulajdonítom, mivel a korábbi verziók esetében ilyen probléma nincs, ezért is váltam meg tőle és visszatértem. 2021-eshez. Van, akinél még nem jött elő ilyen probléma, vagy nem találta annak, de sajnos jelen van, szinte minden héten olvasok ilyen problémáról.
-
blakey
titán
válasz
kleinguru #6077 üzenetére
Ugyanazért
#6079 kleinguru
Egyéb esetekben jól végzi a dolgát, de amikor hibát tapasztalunk, akkor jön jól ez a megoldás, illetve, ha nem az Infuse kezeli az adatbázist, amikor váltottak, akkor nem volt benne a választási lehetőség, kérésre került vissza a korábbi lehetőség is, de ez már elég régen volt, azóta így használom és emiatt nincs is problémám. -
blakey
titán
válasz
captainnemo #6067 üzenetére
Nem tudom kire gondolsz, de itt volt egy Netflixes eset, ami egy picit más, csak némileg van összefüggésben ezzel a váltással, ugyanis, ha alapértelmezettnek HDR-t állítasz be, akkor egyes szolgáltatók hajlamosak hibás információt "kérni" és rosszul küldeni az anyagot, volt, akinél TV-n jó volt a film, projektoron meg SD-re csökkent, tehát néha rosszul értelmezi az app a megjelenítő képességeit. Simán előfordul, hogy az amúgy Dolby Vision anyagot úgy küldi a HDR-re állított eszközre, hogy abból az SDR-t küldi HDR-re alakítva, vagy "tudomisén" mit csinál, a lényeg, hogy nem egy "streaming" app legyen a mintaforrás, mert sajnos néha téved.
-
blakey
titán
válasz
captainnemo #6065 üzenetére
Netflixnél, HBO Maxnál, Prime Videonál, ATV+-nál, Infuse-nál, Plexnél, YouTubenál jól működik a HDR-ről SDR-re váltás. A korábban említetteknél viszont nem, egyelőre.
-
blakey
titán
válasz
captainnemo #6063 üzenetére
Kipróbáltam mindenen SDR forrással, mint hbo max, apple tv+, netflix, youtube, infuse - ez nem minden, olyan programokkal próbáltad, ahol a kód tartalmazza a dinamikatartomány és/vagy az fps-váltást. Pl. FE File Explorer, Skyshowtime, Asphalt 8, DS Video, AccuWeather nem váltanak át, HDR-ben tolják az SDR-t. Szóval nem, nem jó a HDR, mint alapbeállítás.
-
blakey
titán
válasz
captainnemo #6058 üzenetére
Írtam, ha van fps-váltás, akkor van HDR-SDR váltás is, HBO-n van fps-váltás, pl. SkyShowtime-on nincs és nem is vált vissza. Ebben nenm látom a TV függőséget, ha az EDID infók az elején jól töltődnek be, akkor onnantól már nincs beleszólása.
-
blakey
titán
válasz
captainnemo #6056 üzenetére
Szóval ha jól értem a váltást HDR/SDR között akkor csinálja csak meg, ha az fps is változik. - igen
De ebben az esetben, ha SDR-re állítjuk akkor az SDR-ről HDR-re ugyanúgy problémás, mint viszont. - nem, SDR-ről HDR-re jól vált, akkor is, ha nincs fps-váltás. -
blakey
titán
válasz
captainnemo #6053 üzenetére
Csak és kizárólag, akkor van HDR-ről SDR-re (és fordítva) váltás, ha az fps-váltás megtörténik, amennyiben nincs, úgy kényszerítve lesz az előre beállított formátum. Azaz az SDR HDR lesz, a HDR meg SDR, persze van némi konverzió, de az SDR-ből HDR nem lesz annyira jó.
-
blakey
titán
válasz
captainnemo #6049 üzenetére
A TV-d tudtommal nem Dolby Vision képes, lehet, hogy az SDR és az adott HDR között jól vált, de jó lenne megnézni, hogy a HDR10, HDR10+ és Dolby Vision között is jól vált, ha az alapbeállítás pl. HDR10. Én nem próbáltam, mert a legtöbb app saját UI-ja BT709, HDR-re erőltetve rossz színátmeneteket is produkálhat, nem beszélve arról, hogy a színek sem lennének jók. Lehet, hogy majd megnézem, hogy alap DV esetében mi történik.
-
blakey
titán
válasz
captainnemo #6047 üzenetére
Ha a netflix/hbo abban az esetben, ha a gui HDR, és a lejátszott tartalom SDR, és nem vált rá, az hiba. Ezek szerint akkor ez egy workaround rá. - ha a beállításokban kényszeríted a HDR10-t, vagy a Dolby Vision-t, akkor a dinamikaegyeztetés nem működik, pontosabban úgy működik, hogy HDR10 esetében egyszer a BT709 (SDR) lesz HDR10-re konvertálva és lesz az eredetileg BT2020, valamint a Dolby Vision tartalmak is HDR10-re lesznek alakítva és ugyanez történik Dolby Vision kényszerítés esetében is, tehát ott minden DV-re lesz konvertálva. Ha mindig a megfelelő dinamikatartományt szeretnénk, akkor SDR-re kell állítani és onnan már szépen vált SDR, HDR10 és Dolby Vision között.
-
blakey
titán
Megéri ezt a filmet megnézni? Leírás alapján, lehet, hogy megnézném. A poszterizáció sok esetben abból is adódóik, hogy az SDR tartalomra ráerőltetik a HDR-t, pl. a BT709-re kényszeríted a HDR-t, akkor a gyenge átmenetek tovább erősödnek, és sajnos ennyire látványos lesz, nem rendelkezik a megfelelő színskálával. Azért érdemes alapból SDR-re állítani, mert az a kiindulópont, utána mindig tartalomnak megfelelően fog váltani HDR és SDR között.
-
blakey
titán
Ilyenre volt másnál is példa, a Netflix Apple TV-re más "streamet" küldd, mint pl. a TV-re, ebből fakadóan már voltak problémák egyes filmeknél, ha megírod, hogy melyiknél tapasztaltad, akkor megnézem. Érdemes úgy is megnézni, hogy ugyanazt a filmet beszerzed másik forrásból.
Nálam az alapbeállítás SDR/444 és a képkockaegyeztetés és dinamikatartomány be van kapcsolva, ez a legjobb.
Ha még nem néztél videókat, akkor itt van pl. egy, ahol sok mindent elmagyaráznak. -
blakey
titán
Szerintem ez nem hardver hiba, TV beállítási hibára gyanakszom, rossz beállításokat alkalmazol, képjavítók hibás beállításai okoznak ilyen problémát. Persze fw hiba is lehet, de, akkor másoknál is jelentkezne. Normális anyaggal tesztelj, ha ott nincs hiba, akkor a többi már a beállítások és a rossz anyag eredménye lehet.
-
blakey
titán
Azért sok esetben az átalakított AC3 vagy LPCM jobb tud lenni, mint a nyers, továbbküldött hang. Infuse esetében van egy kis hiba a DTS-HD átalakításában, ezt a 7.5.5-ös verzióban elvileg javítják. Én már szinte csak az Apple TV-t használom szinte mindenre, filmekhez, sorozatokhoz ott az Infuse, Plex és DS Video, a "streaming" adott, másra meg nem nagyon van szükségem. Zenére egy Amlogic eszközt használok, de előfordul, hogy az Apple TV hangját küldöm a DAC-ra és úgy hallgatok zenét. Rengeteg lejátszót használtam, most is tesztelek 1-2-t, egyszerűen tényleg nincs tökéletes eszköz, de olyan szerencsére van, ami a legstabilabb, és ez egyelőre a tvOS-t futtató Apple TV.
-
blakey
titán
Tudtok ajánlani programot képnézegetésre? - pl. FE File Explorer, esetleg, de lehet, hogy mással is megoldható
Illetve hol lehet megnézni a szabad tárhelyet, ezt sehol nem találtam? Csak azt, hogy melyik program, mennyi helyet foglal. - külső programmal tvstorage vagy hasonlóval.
Valamint, az új eszközök vásárlásánál az apple, nem szokott adni 1-3 hónap ingyenes apple TV hozzáférést? - szokott, én is kaptam már vagy 3 alkalommal, de az utolsó aktív előfizetés lemondása után el kell telnie 12 hónapnak, ha nem tévedek, és akkor megint jár, így kaptam én is 3 hónapot a korábbi 6 + 3 hóna mellé. -
blakey
titán
A szoftver ua., a 2022-es HDR10+szal és QMS-sel tud többet, illetve AX-es Wifi + nagyobb tárhely és újabb SoC, de 8 hónap elteltével még semmi előnye, inkább hátránya van a korábbiakhoz képest, olvass vissza, van bőven vélemény. Ha nagyon olcsón hozzájutsz a 2017-eshez, akkor megvehető. Természetesen az újabb jobb lenne, ha....
-
blakey
titán
válasz
ForRedGlory #6002 üzenetére
Nem a TV-vel van/lesz a gond. Kezdetek óta ez a probléma a 2022-es modellel, sajnos. Hektikus és furcsa a viselkedése.
-
blakey
titán
válasz
ForRedGlory #5998 üzenetére
Nincs QMS az LG G2-n - ahogy az előző évek összes TV-jében, ettől még az Apple sz@rul implementálta és a háttérben ez okozhat problémát, én nem 1x, nem 2x tapasztaltam, hogy valami hibás és csak ez a lényeges különbség az előzőekhez képest, az eddigi összes 4K-s modellel volt dolgom. 1 hónap után gyorsan visszaváltottam a 2021-esre.
Apple TV beállításban sem látható. - attól még ott van a háttérben, sajnos.
Két kábelt próbáltam, kizárt, hogy mindkettő rossz. - semmi sem kizárt. -
blakey
titán
válasz
ForRedGlory #5995 üzenetére
Cserélj kábelt, lehetőleg a jobbak közül válassz. Egyébként, ha visszaolvasol jó fél évet, akkor olvashatsz érdekes problémákat a 2022-est illetően, sajnos nem a legjobb médialejátszás szempontjából, a legerősebb, de a 2021-es bizonyos szempontból jobb. Infuse-nál is erre jutottak. Én a QMS-t emelném ki, mint a lehetséges okot.
-
blakey
titán
válasz
Sordoran #5987 üzenetére
eAC3 + Atmos van és ki is írja, de TrueHD + Atmos, DTS, DTS-HD, DTS-MA, DTS:X esetében a csatornaszámnak megfelelő LPCM-et fog tovább küldeni, az erősítő ezt fogja kiírni, tehát nem az erősítő dekódol, hanem a lejátszó. A "streaming" szolgáltatók eAC3 + Atmost használnak.
-
blakey
titán
válasz
Sordoran #5985 üzenetére
Ahogy utána néztem ma, elvileg nem is engedi, csak a streaming platformoknak az atmos elérést, ez igaz? - Az Apple TV kezeli az eAC3+Atmost, a TrueHD+Atmos esetében 7.1 LPCM lesz. Infuse is így kezeli. Ez a Dolby és DTS "ablak" új dolog, a 7.5.2-vel jelent meg. Tehát a TrueHD, DTS HD mind LPCM lesz.
-
blakey
titán
"In our tests, the 2021 model appears to have wider support for DoVi videos compared to the newer 2022 model, so this may explain the behavior you are seeing." [link]
-
blakey
titán
válasz
HUTCHDB #5941 üzenetére
Vásárlás előtti tájékozódás megoldhatta volna a problémádat. Egyszeráen nem vetted volna meg.
Egyébként CEC az, amit te annyira szeretnél és nem az Apple TV bekapcsológombja kapcsolja be a TV-t, hanem az Apple TV bekapcsolása HDMI-CEC-en keresztül kapcsolja be a TV-t. Tehát fordítva, ha a TV távjával kapcsolod be a TV-t, majd az adott bementre váltasz, akkor az Apple TV-t is bekapcsolja, majd a TV távjával tudod irányítani az Apple TV-t.
Mivel megvetted, így találnod kell egy másik megoldást, az általam ajánlott megoldás 1 távirányítóval is működik, tehát a TV távját használhatnád és a lejátszás a léptetés, az infósáv megjelenítése, a hangerősítés, némítás mind működhetne a TV távjával és ugye azzal menne a kedvelt bementválasztás is. Szóval az egy dolog, hogy neked vagy nekem mi tetszik, de ha te olyan környezetbe keverted magadat, ahol nem vagy jártas, és a saját elképzelt megoldásod nem működik, akkor rugalmasan kezelve elfogadhatod a másik megoldást, ami, bár tény, hogy nem a lejátszó távját részesíti előnyben, mégis 1 távos megoldás.
A lejátszás akadozására, röccenésekre a megoldás a dinamikatartomány és a képkockasebesség egyeztetésének bekapcsolása, ekkor lesz kadenciahelyes a lejátszás. -
blakey
titán
válasz
HUTCHDB #5927 üzenetére
Ha előtte kérdezed, akkor megírjuk, hogy nincs ilyen gomb, soha nem is volt és kevés eszközön van ilyen gomb. Egyébként a neten is megtalálható ez az infó. Ha azt szeretnéd, hogy készülék bekapcsolásával a TV-t is kapcsolja be, akkor azt engedélyezned kell mindkét készüléken, tehát a TV-nek fogadnia kell a külső eszköztől érkező parancsokat és válaszolnia is kell.
Amúgy szerintem egészségesebb, ha inkább e megjelenítőre bízzuk a csatlakoztatott készülékek ki- és bekapcsolását, tehát ha a TV-t bekapcsolod és arra a bemenetre váltasz, akkor kapcsolja be a készüléket. Mivel én zenét is hallgatok, számomra zavaró, ha a lejátszó irányítja a TV-t is, nekem pl. ne kapcsoljon be, cserébe kényelmes, ha a TV-vel az adott bemenetre váltok, akkor a készüléket is bekapcsolja és a TV távjával kezelni is tudom az alapfunkciókat, így "Logitech Harmony barát" a megoldás. -
blakey
titán
Apple TV 4K 3rd gen. QMS - erről ennyit, biztos vagyok benne, hogy ez okozza a legtöbb anomáliát, és emiatt lehetett nálam is probléma.
-
blakey
titán
Infuse viszi a BD-t, ISO-t, szinte bármit. Csak akkor jobb a Zidoo, ha kell a "bitstream".
#5872 Parson
QMS = Quick Media Switching, arra hivatott, hogy elvileg megszűnik az fps-váltás következtében keletkező minimális fekete képernyő, azaz folyamatossá válik a "látvány", de ehhez a megjelenítőnek is támogatnia kell.
Erről szól az elmúlt néhány hónap, a TV-kben idén jelenik meg, elvileg. -
blakey
titán
Ahogy olvasom az Infuse fórumán a hsz-eket, látom, hogy továbbra is problémás egyes DV-k lejátszása, nincs kép, van hang. Ez csak erősíti a gyanúmat, hogy a QMS-sel kapcsolatos.
-
blakey
titán
Azért ezt a HDMI kábel problémát nehezen emésztem meg. Elhiszem, hogy egy jó kábel szükséges, de azt már nehezen fogadom el, hogy ami a másik 8 eszközöm esetében jó, az a 2022-esnél nem. Én inkább arra gyanakszom, hogy a QMS implementációja nem sikerült valami jól. Olyan hibákról olvasok, illetve tapasztaltam, amik korábban nem fordultak elő, és a korábbi verzió kín továbbra sincs jelen.
-
blakey
titán
Ez nem így működik, legalábbis nálam. Kicsomagoltam az Airpods-ot, a telefonon megjelent, kiválasztottam, hogy csatlakozzon, megtörtént. Annyi engedélyezve lett, hogy ugyanahhoz a felhasználóhoz tartozó Apple cuccok közelében felajánlja a csatlakozást és/vagy automatikusan csatlakozik, utána sehol semmit nem kell egy másik eszközön megerősíteni, nálam jól működik. Szerintem válaszd le és kezd a nulláról a csatlakozást.
-
blakey
titán
Semmilyet, telefonoddal csatlakozol és utána automatikusan hozzáadja az ATV-n lévő fiókhoz. Amikor a közelébe mész, automatikusan csatlakozik, vagy felajánlja a csatlakozást, legalabbis a sima így tesz. Nem lehet, hogy 3-nál több BT eszköz csatlakozna? Ezekből az egyik a táv.
-
blakey
titán
F@szom a telefonokba, persze, hogy network.
3. Ha a LAN nem jó kifejezés, mert ahogy helyesen is lett írva, a Wi-Fi annak csak egy része, akkor mi lett volna a helyes kifejezés? Ethernet. - vezetékes/kábeles kapcsolat, ethernet.
A vezeték-nélküli kapcsolatot WLAN-nak is nevezik. Nem nyelvtani javítást eszközöltem, hanem fogalmit, mert a LAN-t sokan rosszul használják, mondjuk "LAN vezetékes kapcsolat" is jó ha a kábeles kapcsolatról írunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ford topik
- LEGO klub
- Motoros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged