- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Akciófigyelő: Komoly kedvezmény a 70mai 4K Omni autós kamerára
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
Igazából ki vannak kapcsolva a képjavítók. És a TV netflix appján ugyanez a tartalom teljesen jó, ugyanabban a képmódban, ezért is kezdtem el utánajárni.
Kipróbáltam több kábelt, 4 HDMI portot, 2 féle HDMI beállítást (ami van a tévén), de a fenti kép nem változott, csak akkor, ha az ATV-n átállítottam a kimenetet (mondjuk 4K HDR-re, akkor csökkent, de meg volt). Viszont megnéztem több tartalmat (D+, ATV+, Netflix, saját tartalom) és sehol nem jön elő ez a hiba, csak a Netflixnél annál az egy tartalomnál. De persze létező, mert a fenti képen is ott van. Próbálok nem foglalkozni vele, hiszen az eddigi tartalmak 1 kivétellel teljesen jók voltak. (csak piszkálja a csőrömet) Amúgy melyik alapbeállítás adná a legjobb képminőséget? Én azt gondolnám a 4K DV, de nagyon nem vagyok otthon ebben. Vagy a 4K HDR 4:2:2 vagy a 4K HDR 4:2:0? És köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest