Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz HUTCHDB #5941 üzenetére

    Vásárlás előtti tájékozódás megoldhatta volna a problémádat. Egyszeráen nem vetted volna meg.
    Egyébként CEC az, amit te annyira szeretnél és nem az Apple TV bekapcsológombja kapcsolja be a TV-t, hanem az Apple TV bekapcsolása HDMI-CEC-en keresztül kapcsolja be a TV-t. Tehát fordítva, ha a TV távjával kapcsolod be a TV-t, majd az adott bementre váltasz, akkor az Apple TV-t is bekapcsolja, majd a TV távjával tudod irányítani az Apple TV-t.
    Mivel megvetted, így találnod kell egy másik megoldást, az általam ajánlott megoldás 1 távirányítóval is működik, tehát a TV távját használhatnád és a lejátszás a léptetés, az infósáv megjelenítése, a hangerősítés, némítás mind működhetne a TV távjával és ugye azzal menne a kedvelt bementválasztás is. Szóval az egy dolog, hogy neked vagy nekem mi tetszik, de ha te olyan környezetbe keverted magadat, ahol nem vagy jártas, és a saját elképzelt megoldásod nem működik, akkor rugalmasan kezelve elfogadhatod a másik megoldást, ami, bár tény, hogy nem a lejátszó távját részesíti előnyben, mégis 1 távos megoldás.
    A lejátszás akadozására, röccenésekre a megoldás a dinamikatartomány és a képkockasebesség egyeztetésének bekapcsolása, ekkor lesz kadenciahelyes a lejátszás.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák