Hirdetés
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
mg105
senior tag
Sziasztok, karácsonyra megleptem magam egy új apple tvvel ami egy yamaha erősítőre van kötve, onnan pedig tovább egy samsung tvre. Az a problémám, hogy amikor kikapcsolom az ATV-t, először kikapcsol mindent ahogy kell is neki, de aztán egy másodpercre visszakapcsolja az erősítőt, aztán megint ki. Ez inkább csak idegesítő probléma, de néha amikor bekapcsolom, akkor az erősítőt valami tök más inputra rakja át, amíg meg nem nyomok valami gombot a távirányítón. Ez már bosszantóbb.
Azért gondolom hogy at ATV-vel lehet valami gond, mert az nvidia shield nagyon szépen gond nélkül vezérel mindent.
Próbáltam már mindent áramtalanítani, a HDMI CEC ki-be kapcsolását az ATVn, de nem sikerült megoldani a problémát.
Tudok ezzel kezdeni bármit, vagy ilyen gyatra a HDMI CEC implementáció ATVn?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest