- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronda
aktív tag
válasz
Cyberpunk #17 üzenetére
Ez jó. Fikázzátok itt a cuccot látatlanban. Nokia BH-905-öst használok és mielőtt megvettem, én is úgy voltam vele, hogy sosem adnék ennyi pénzt egy bluetooth fülesért (akkori új ára asszem 62 ropi volt). Aztán szembe jött egy használt darab nagyon jó áron és gondoltam egy próbát megér. Az aktív zajszűrést a wolfson csinálta hozzá és überfaszán működik. És nem is szól olyan rosszul (volt nekem akg, sennheiser, beyerdynamic, szóval tudom mi a jó). Ha ez a jelenlegi meghal, nekem biztos ilyen (vagy ennek valami utódja, akár a cikkben szereplő) lesz a következő a mobilos zenehallgatáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Közel háromszáz eurós áron kezdett a Nokia és a Monster vezetékes és Bluetooth fejhallgatóként is használható prémium megoldása.
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest