- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
__Dave__
csendes tag
Ha esetleg valakit érdekelne kissé jóárasítva:
http://hardverapro.hu/apro/nokia_purity_pro_bh-940__bt -
gidion90
tag
köszi szépen!
45 most T-nél a pro, 25 meg a HD... nem tudok dönteni... mert egyik olcsóbb... másik meg vezetéknélküli és akkor ezek szerint tisztábban szebben szól...a PRO-d füles része hány centi kb? hogy el tudjam képzelni életben a nagyságát? egyedül a HD van kirakva boltba... :S köszi szépen
-
spawn21
veterán
Nekem a Pro verzió van.
De próbáltam azt is. Nagyon stabil kényelmes, gyönyörűen szól. Nem jobb, mint a Sennheiser, de nem is jobb, és koránt sem drága. Nekem a Pro 50 ezer ft-ba került. A Hd 30 körül van, vagy olcsóbban. Ennek az akkuja kb 7 órát bír.
Karcolódni szerintem fog -
gidion90
tag
köszi szépen!
Neked akkor HD van. ugye?
Hangzásban toppon van pl egy sokat emlegetett sennheiser fejeshez is? Karcolódik, nyekereg? A füledet teljesen befedi? Akár 4-5 óra alatt sem töri a fület vagy a koponya tetőt? Köszi szépen
))) fehéren gondolkodom amúgy csak lehet koszolódna, mmint tisztaságmániás vagyok, de a fehér bőr lehet kényes
-
fojuzer
aktív tag
Nos igen LUXUST-újdonságot meg kell fizetni,Kell a Profit!
-
kolosanyi
veterán
A kényelmet szerintem inkább egy frankó szövet párna (illetve ha cserélhető, mert akkor a jobban szigetelő bőr/műbőr is szóba jöhet ha az kell), a cserélhető kábel (hogy ne legyen rövid, vagy épp ne kelljen 3 m feltekert kábelt zsebbe rakni), az összehajthatóság, egy jó hordtáska stb. szolgálja.
Ha meg recseg, akkor szerintem nem stimmel valami. Nálam pl tuti szóba se jöhet egy ilyen darab. Az meg más kérdés, hogy ha nem recsegne se, mert az a karakter nem én vagyok. Semmilyen paraméterében nem felel meg nekem az eddig látott Beatsek egyike se, pláne nem ár/érték szempontból.
-
kispalya
tag
Itt a teszt róla, bár angol tudás szükséges.
-
Alg
veterán
Inkább egy Meelec Runaway... szép is, jó is, BT is, és harmadennyibe kerül...
-
Balage180
tag
Én most vettem egy Plantronics BackBeat 903+ -t tudom sose lesz olyan mint egy fejpántos sennheiser akár csak ugyan ebben a 20E forintos kategóriában de ennek a kényelmi funkciói nagyon jók és a hangja is jó szerintem... Nem vagyok biztos benne hogy hallanám ha ettől jobb hangja lenne vminek...
-
Edvig
tag
válasz
kolosanyi #24 üzenetére
Egy, ezek a kényelmet szolgálják, ami nem elhanyagolható dolog... Kettő, tisztába vagyok a minőségével, van egy monster Beats-em, az egyik oldali füle néha recseg, nem kifogástalan, de szerintem ennek a Purity Pro-nak se lehet rosszabb hangzása, és mivel ez még NFC-s és BT-s is így ha egy árba lenne a kettő (nincs) akkor szerintem én inkább a Purity Pro-t választanám..
-
oceanrush
senior tag
Megvan ebbol a szeriabol a tavalyi verzio, hat mit ne mondjak, eleg kaki a hangzasa... De ingyen azert elfogadtam a Lumia 900-hoz
-
Peterson_
addikt
Eleve kizártnak tartom, hogy indoor fejhallgatóval a fejemen szaladgáljak az utcán, ha divat, ha tök jól szól.
Amúgy vitán felül pofás darabok, de otthoni használatra meg nem csengetnék ki ennyi pénzt egy ilyenért, tökéletes a kb húsz éves AKG-m -
kolosanyi
veterán
Ami jobb esetben ugyanolyan hangminőséget produkál, rosszabb esetben meg jobb is ennél a vacaknál. Prémium mi? Ennyiért vegye, akinek két anyja van, ebből a pénzből rendes fejest is kapni, nem csak ilyen színes-szagos selejtet...
(#7) dfdfdf
A gyártó eddigi szarjaiból kiindulva mondja mindenki, hogy ez is felejtős. Ennyi pénzért jobbnál jobb termékeket lehet venni, a szegmensben elismert gyártóktól. Ez csak egy divatkiegészítő, akinek az a fontos, hogy hogy néz ki (szerintem ebben se jeleskednek), meg a magas ár, amivel lehet villogni, az vegye. Sajnos ez a többség...(#11) Edvig
Ezek a legkevésbé fontos tulajdonságok egy hangkeltőnél. A hangminőség a lényeg, abban meg nem jeleskedik ez a gyártó. -
Ati1979
veterán
Monster...
Az árának a harmadát meg is éri. Annyiért komolyan jó vétel lenne -
törölt tag
Nem rajongok a Monster termékek iránt, de Purity-t próbáltam már és meglepően jól szólt. Ennyi pénzért viszont rettentően drága. Nem véletlen hogy MO-n nem is igazán lehetett venni és látni.
-
Azt a marha...Ennyiért 2 db ot is veszek...Hát nem én vagyok a célközönsége az biztos.
-
ronda
aktív tag
válasz
Cyberpunk #17 üzenetére
Ez jó. Fikázzátok itt a cuccot látatlanban. Nokia BH-905-öst használok és mielőtt megvettem, én is úgy voltam vele, hogy sosem adnék ennyi pénzt egy bluetooth fülesért (akkori új ára asszem 62 ropi volt). Aztán szembe jött egy használt darab nagyon jó áron és gondoltam egy próbát megér. Az aktív zajszűrést a wolfson csinálta hozzá és überfaszán működik. És nem is szól olyan rosszul (volt nekem akg, sennheiser, beyerdynamic, szóval tudom mi a jó). Ha ez a jelenlegi meghal, nekem biztos ilyen (vagy ennek valami utódja, akár a cikkben szereplő) lesz a következő a mobilos zenehallgatáshoz.
-
debrejo
senior tag
Nem mindenki audiofil ám, valakinek a divatot is kell követni
Viszik majd mint a cukrot, persze nem Magyarországon. Néha tömegközlekedek Bécsben, minden második suttyónak vagy beats solo vagy monster füles lóg a nyakában. Audio-Technica, Denon vagy AKG elvétve sincs, legalábbis az utcán. -
Koczó93
őstag
Mint egy munkavédelmi fülvédő...
-
sing1ep1ayer
őstag
Valahogy nem sugárzik róla a minőség. El sem hinném a havernak, ha látnám a fején és be akarná adni hogy 90 rongyot fizetett érte. Meg lennék győződve róla, hogy valamelyik kínai webshopból rendelte olcsóért, aztán most csak olt mindenkit.
-
Edvig
tag
Kb. 40-50ezerre gondoltam... Ez így kicsit húzós... Bár egy ilyen minőségű Beats se olcsóbb... És az még nemis NFC-s, de sokszor még Bloothothos sem.
-
gzbotii
nagyúr
En elsore magyarul olvastam ki...vicces is lett
-
dfdfdf
őstag
Tudtok a minőségéről valamit? Szerintem semmit. Addig miért írjátok le? Jah csaka szokásos drága valami akkor szar is ... jah hogy ez a pH elnézést
Valaki valami tesztet róla?
-
Cyberpunk
félisten
Durva ár, és valószinűleg elég rossz ár/érték mutató.
-
HuMarc
veterán
Hiányzott, mint egy falat kenyér...
-
sid87
senior tag
Gondolom igénytelen vagyok, de nekem a 10ezer forintos fülessel is élvezet zenét hallgatni.
Persze ha számolatlanul lenne a pénz...
-
xmaas
őstag
Annyire olcso hogy rohannok is venni 2-ot belole nagyon megeri
-
Polllen
nagyúr
jaj.
-
dejaris
addikt
Van am haszonkulcs ott.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Közel háromszáz eurós áron kezdett a Nokia és a Monster vezetékes és Bluetooth fejhallgatóként is használható prémium megoldása.
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest