Új hozzászólás Aktív témák
-
Én a párom P9-esét innen rendeltem, itt most 121e Ft az ára.
Ugyan nem vásároltam még itt, de az XXL GSM-nél 151e Ft P10 és 115e Ft a P9.Ha nem használod ki a P10 újdonságait, akkor a P9 is teljesen vállalható telefon. Nekem igazából csak az AMOLED kijelző feketéi hiányoznak róla, és az optikai képstabilizátor, ha mellé teszem a Oneplus 3T-t - minden más szempontból nagyon jó telefon.
És félreértés ne essék a P10-is alapvetően egy kurta jó telefon lenne, de azért az, hogy lottózhatsz a memória és a tárhely tekintetében (akár 200e Ft-t, akár 150e Ft fizetsz érte), és a Huawei ezt a dolgot elmismásolja, nekem visszatetsző...
-
Z.É.T.
őstag
A metódus hasonló - online vásárlás + teszt - de biztosabb, ha a Terminál Emulátorral nézed meg, az a típust is megmondja:
(nem saját kép)Bár felvetődik bennem a kérdés, ha elég a P9 3/32 és gyengébb SoC - főként a "gpu"-ban van nagy különbség - akkor tulajdonképpen Neked mindegy, hogy melyik verziót kapod.
Pontosabban más paraméterek alapján érdemes dönteni.
(design, kamera, elő-, hátlapi ujjlenyomat szenzor, stb) -
Balzak83
senior tag
P9-em van, teljesen rendben van a mai napig, erős, gyors, 3 mega memória is elég. Csak szoftveresen szenved egy kicsit a gyártó, utóbbi időben nagyon merül a telefon a frissítések után. Ami egyedül hiányzik, az az optikai stabilizálás, illetve ha audiofil vagy, akkor van jobb választás is.
-
Én a kérdésedet azért érzem kicsit furcsának, mert a két telefon nem egészen egy kategória - az egyik vadonatúj, erősebb SoC-al, 4/64GB ram/tárhely konfiggal, a másik pedig egy tavalyi modell, 3/32 konfiggal. A P10 és a P9 között az MM-ben 70e Ft különbség van, szóval izé....
Ha mindenképpen e kettő közül szeretnél választani, és a 70e Ft nem érdekel annyira, akkor egyértelműen P10.Amennyire én tudom, kívülről nem fogod tudni megmondani, hogy milyen tároló van a telefonban. Pont ez a bajom az egésszel. Ha a lenti P10 topiclakó hsz.-ét nézed, akkor eddig a PH! fórumán lévő P10 felhasználók általában UFS tárhelyessel találkoznak. De hogy amit kapsz abban milyen lesz? Nem tudhatod előre. Kiveszed a dobozból, beindítod, belogolsz a fiókoddal (ha van) és a Play áruházból letöltesz egy tesztprogramot, például az Androbench-et, és megnézed mit mutat. Ha cirka 650MB/s felett van, akkor UFS 2.1 (ez a legjobb), ha 500 és 600 között, akkor UFS 2.0, ha 300MB alatt vagy körül, akkor eMMC. A ciki csak az, hogy tökmindegy melyik, mert erre hivatkozva nem fogják neked kicserélni sehol...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest