- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Magisk
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
Dr. Akula #31 üzenetére
nem lesz olyan ostoba egyik netszolgáltató sem, hogy ezt meglépje. kb kiürül majd az internet, legfeljebb mindenki facebookozni fog ultratakarékos kliensekkel
youtube, netflix, meg az összes többi "húzócím" megszűnik, nem lesz miért internetezni, eladni a parasztoknak a hYpernetet, stb...
-
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Dr. Akula #18 üzenetére
Mikor még jobban vásároltam lemezeket, úgy láttam hogy itthon a belföldi "honosított" szinkronizált, feliratozott BD-k igazán drágák, mert gyakran külföldről féláron meg lehetett venni ugyanaz a filmet, rendesen áfástúl, mondjuk az amazon.co.uk-n keresztül, amin persze nem volt magyar szinkron, és legtöbbször magyar felirat sem. Most nem tudom, hogy hogy állunk ezzel.
-
Zanik
addikt
válasz
Dr. Akula #18 üzenetére
Itthoni fizetésekhez képest drága. Tőlünk nyugatra nem pénz.
A nagy baj, hogy miként versenyez majd a BD piac a stream szolgáltatókkal, pl. Netflix?
Hiába szerettem gyűjteni a DVD-ket és BD-ket, számomra valahogy elmúlt a varázsa a filmek fizikai birtoklásának. Ha megkaphatnám egy BD kiadvány áráért 1080p-s HD formátumban egy film megnézési jogát örökre, akkor egy életre elfelejteném a fizikai adathordozókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest