- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
Dr. Akula #31 üzenetére
nem lesz olyan ostoba egyik netszolgáltató sem, hogy ezt meglépje. kb kiürül majd az internet, legfeljebb mindenki facebookozni fog ultratakarékos kliensekkel
youtube, netflix, meg az összes többi "húzócím" megszűnik, nem lesz miért internetezni, eladni a parasztoknak a hYpernetet, stb...
-
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Dr. Akula #18 üzenetére
Mikor még jobban vásároltam lemezeket, úgy láttam hogy itthon a belföldi "honosított" szinkronizált, feliratozott BD-k igazán drágák, mert gyakran külföldről féláron meg lehetett venni ugyanaz a filmet, rendesen áfástúl, mondjuk az amazon.co.uk-n keresztül, amin persze nem volt magyar szinkron, és legtöbbször magyar felirat sem. Most nem tudom, hogy hogy állunk ezzel.
-
Zanik
addikt
válasz
Dr. Akula #18 üzenetére
Itthoni fizetésekhez képest drága. Tőlünk nyugatra nem pénz.
A nagy baj, hogy miként versenyez majd a BD piac a stream szolgáltatókkal, pl. Netflix?
Hiába szerettem gyűjteni a DVD-ket és BD-ket, számomra valahogy elmúlt a varázsa a filmek fizikai birtoklásának. Ha megkaphatnám egy BD kiadvány áráért 1080p-s HD formátumban egy film megnézési jogát örökre, akkor egy életre elfelejteném a fizikai adathordozókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest