Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
veterán
én egyelőre csak melegítek a fanságra, mert ha esetleg megunom az ájfont, egy ilyen 920-at akarok - de egészen döbbenetes, hogy itt is tökugyanaz megy, mint az ájfon topikokban, csak más szereplőkkel. mondasz valamit, hogy ez de menő, király, tetszik - és két, három ember MINDIG, azonnal feltűnik, hogy mindegy milyen áron, de meggyőzzön téged arról, hogy az NEM ÚGY VAN, te TÉVEDSZ és a teszt HAZUGSÁG és a tesztelőt LEFIZETTÉK.
ez valami egészen elképesztő. hülye ovi ez az egész mobilaréna fórum, én egyre biztosabb vagyok benne.
-
Malachi
veterán
én inkább azt látom ebből, hogy tényleg bitang jó lesz a nokia kamerája, mert ez mellett - még azon a szarrá tömörített vacak ugráló videón is - tökéletesen látszik, hogy mennyivel, mennyivel jobb. nem lett ott butítva semmi, nem kellett trükközi, sem hazudni.
ezen a videón az látszik, hogy színek nincsenek, dinamika nincsen, képstabilizálás alig van. ennél nem nehéz jobbnak lenni, ha másnak eddig nem is sikerült.
-
Malachi
veterán
válasz
sanyesz1122 #132 üzenetére
na, kezdtem unatkozni, de végre újabb szakértőt üdvözölhetünk. remek belépő, csak így tovább, elismert tag leszel.
-
Malachi
veterán
zoom van nem zoom, tökmindegy - a nokia dinamikája köröket ver az összesre. ahol a többi csak kiégett paca, homályos folt, az a nokiánál éles és tiszta kép. az, hogy mennyire remeg, annyira nem érdekel egyiknél sem, futva és gyalogolva ritkán videóznék.
-
Malachi
veterán
kimagaslóan jó a nokia képminősége, a stabilizátor "csak" jobb. menő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 7
- Gaming notebook topik
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest