- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
-
MR007RM
addikt
Igen sajnos macerás, mert míg a megvilágítás nem lenne gond és a képzaj elkerülése, addig az azzal járó bemozdulás veszélye mintha HDR képet készítenél elrontva jelen van. Gondolom a 920 esetében izzadság csepp nélkül lehet kattintgatni. Nade én örülök azért ennek, mert ez is nagyon jó. Van különbség sötétben a kettő között, de szerintem elnézve a képeket nem olyan nagy. A gyakorlatban a 920-as képek sem túlzóan szépek sötétben, zajosak és nem túl élesek. Persze a legjobbak elismerem!
Egyébként csak mellékesen ha vkit érdekel ezek a Camera Pro progival készültek symbian-on.
-
törölt tag
Lehet kövezni, de idén számomra a Nokia az egyetlen igazi innovátor. Nem írom le a többieket, én mindenkinek drukkolok, éljen a fejlődés!
De azért én is azt mondom, hogy bizony be tudom állítani a képkezelést, és igenis jobban érdekelne, hogy mi a legjobb, amit ki lehet hozni ezekből a kütyükből. Nem azért, hogy lehessen vagizni, de mégis, nem árt tudni, mire képes a technika.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hardcore café
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Mini-ITX
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest