- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djzolko
tag
"(Elarulom, azert, mert a meglevo zajt felerositik)."
Ne nézzük már egymást hülyének. Te meg az vagy, aki szerint létezik rekeszidő.
http://pixinfo.com/cikkek/erzekelok8/
Alapvetően arról volt szó, hogy ha a többi telefon 1/3s záridőt alkalmazna, akkor megnőne a képzaj. Hát a hosszú záridős zajosodás nem itt kezdődik.
-
Tigerclaw
nagyúr
Attól függ hogy milyen zajra érzékeny a HTC kamerája. Ha azt nézzük, hogy az 1/3s majdnem 5x hosszabb expot megenged, akkor ugyanilyen alulexponált állapotban a jelenlegi ISO1250-es érzékenységet le lehetne venni ISO250-re, ami nagyon nagy mértékben csökkentené a zajt, legalábbis az egyik fajtát, hiszen van olyan zaj, ami független az expo idejétől, és van amelyik függ tőle. Ha közben azt szeretnénk hogy ne legyen alulexponált, vagyis világosabb legyen akkor mondjuk ISO800 biztos elég lenne, ami még mindig alacsonyabb zajjal jár, mint az 1250. 1/3seces záridő esetén szerintem még nincs akkora hőzaj, ami erősítené nagyon a zajt, szóval szerintem van esélye, hogy csökkenne a zaj.
A hosszú expo idő szépen engedi gyűjteni a fotonokat, így a zaj százalékosan alacsonyabb marad, vagyis kevésbbé látszik a képen és 1/3 seces záridő esetén szerintem még nincs akkora termikus zaj, ami nagyon számítana, szóval szerintem van esélye, hogy csökkenne a zaj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged