- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iOS alkalmazások
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferk
senior tag
válasz
AndrewBlase #1073 üzenetére
Egy pár szót írhatnál róla akár priviben is, ha majd a samudat már nagyjából kiismerted pozitív- negatív irányban, viszonyítva a félretett rd9-eddel.
-
luciferk
senior tag
válasz
AndrewBlase #1062 üzenetére
Megijedtél az xiaomi márkától? ;) Jó telónak tünik a samud, kicsit kisebb, kicsit könnyebb, és amoled képernyő, meg erősebb hardver, csak sajna az rd9-től dupla drágább, gondolom a samunak nem lesznek anomáliájai. Érdekes, hogy egy pár rd9 tulajnak nincsenek hasonló gondjai mint nekünk, wifi eldobás, hangerő elállítódás stb
-
luciferk
senior tag
válasz
AndrewBlase #1059 üzenetére
A szegény új tulaj vételkor tudott e telefon anomáliájáról? Milyen típusú az új teló?
-
attilav2
őstag
válasz
AndrewBlase #1018 üzenetére
Wifi esetén válassz ki a routerben egy nem zsúfolt csatornát, ebben Pl a wifi analyzer(open source) app segít, 2.4 és 5ghz-en is megmutatja a csatorna helyzetet.
-
luciferk
senior tag
válasz
AndrewBlase #999 üzenetére
A gyári visszaállítás hozott valami eredményt? vagy már váltottál valami értelmesebb telóra?
-
zombei
aktív tag
válasz
AndrewBlase #1008 üzenetére
Csak azért kérdezem mert, a QJOEUXM és az RJOEUXM nem ugyan az. Q-st (vagyis Global-t) nem találok sehol a neten, csak EEA-t meg Kínait, meg Indonézt.
-
zombei
aktív tag
válasz
AndrewBlase #999 üzenetére
Tehát neked fent van a V12.5.1.0.QJOEUXM ? Mert én sehol sem találom a neten, és a telefon is csak V12.0.10-et adja fel.
-
KubanitoS
veterán
válasz
AndrewBlase #995 üzenetére
Nálam ilyesmit nem csinál. Próbálj meg egy gyári beállítás visszaállítást és ha ez sem segít akkor szerviz. Elvileg még garisnak kell lennie.
-
luciferk
senior tag
válasz
AndrewBlase #993 üzenetére
Mi a gondod vele konkrétan?
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
AndrewBlase #830 üzenetére
Beállításokban klónoztam az eltűnt alkalmazást. Ma, 4 nap után visszajött az "eredetinek" az ikonja.
Érdekes dolgokat produkál ez a teló nálam. -
laszlolczka
őstag
válasz
AndrewBlase #830 üzenetére
Nálam ilyen nincs,próbáld az alkalmazás adatait törölni.Ha ez nem segít,húzd újra a romot.
-
Tompika777
senior tag
válasz
AndrewBlase #641 üzenetére
Figyelj, ezek szerint biztos van szórás köztük, de amint látod a nagy többség megelégedéssel használja.... Én saját tapasztalatról írtam, hogy pörög és nincs gond vele... Te is a sajátodat írtad, hogy nálad vannak lagok... Én innentől azt mondanám, hogy azonos hardver mellett ekkora szórás teljesítményt illetően nem igazán lehet,sokkal inkább hajlok a szoftveres probléma felé, ami lehet egy félig-meddig sikerült miui frissítés vagy akár valami olyan app használata ami ilyesmit okoz
-
dave987
aktív tag
válasz
AndrewBlase #641 üzenetére
Hát mivel az a jellemző leginkább hogy gyors és stabil,akkor szerintem vagy fr kell neki és újra belakni, vagy valami adott app okoz problémát nálad.
-
laszlolczka
őstag
válasz
AndrewBlase #615 üzenetére
Sajnos nem fog működni,ha van indonéz rom és felteszed,akkor menni fog.
-
Csápájev
őstag
válasz
AndrewBlase #600 üzenetére
Beállítás, alkalmazások, alapértelmezett - ben nem tudod átállítani?
Nem tudom miért csak a töredékét látja, de próbáltad már más zene lejátszóval vagy file kezelővel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Revolut
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest