- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Foose
addikt
válasz
Csápájev #595 üzenetére
"mindig be kell pötyögni" ezt akartam. Nem tudom milyen billentyűzetet használ, de sejtettem hogy ez csak beállítás probléma lehet. És a híváslista? Mert elmondása szerint az előzőleg hívott számok-nevek nem maradnak benne. Ami mondjuk megint furcsa nekem, de mivel nem láttam, nem tudom mi lehet a gond.
-
-
iamGregorMan
csendes újonc
válasz
Csápájev #363 üzenetére
Na most ha anyukád amolyan anyukásan fogja használni, tehát nem facebokk/youtub/akármicsaknézegessé appról appra kattintgat, (ja és nem hardcore gamer, vagy darálós sorozatnéző) simán 10 óra fölötti lesz a SOT. Sőt.
Egyáltalán nem rossz az akku és a proci sem zabálja. Persze itt indul a Snapdr-MTK örökmeccs és a hívek -mint a lilák és zöldek - mindjárt széttépik egymást..... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest