- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
luciferk #1074 üzenetére
Pár hét használat után meg vagyok elégedve vele. Egyelőre semmi nyűg nincs vele, a topikjában említett összeszerelési hibák se jelentkeztek nálam (benyomható oldalkeret, kieső gomb).
Az átköltözés nem volt egyszerű, hiába a Samsung Smart Switch alkalmazása, de ezt betudom a Redmi szar wifi-kezelésének. Kábellel nem tudtam direkt összekötni a két telót, nem volt még typeC-typeC kábelem. Számítógépre dugva a két telefont meg a samsung állandóan eldobta a kapcsolatot.
A telefon képe szép, gyorsnak mondható, akadást eddig nem tapasztaltam. Ami kissé zavaró, de együtt tudok vele élni, hogy a kamerasáv nem tüntethető el, mint annak idején a rd9-nél (bár ott is megszüntették egy frissítéssel)
Bár nem fotózom sokat, de sokkal jobbnak tűnik, pl egy A3-as lapra nyomtatott táblázat teljes egészében tisztán olvasható, szemben a Xiaomival. A képek viszont jóval nagyobbak alapértelmezettben, mert "mozgó képeket" rögzít HEIF-ben (bár állítólag ez a "helytakarékos").
Az AOD-t bekapcsoltam az első nap (nagyon tetszett annak idején a Nokia Lumia 925-ben), de iszonyatosan zabálta az akkumulátort, így ki is kapcsoltam. A napokban ismét bekapcsoltam, és úgy tűnik, hogy normalizálódott az akku használata, az én lájtos felhasználásom mellett gyönge 2 napot kibír.
A Samu mindenre a saját alkalmazását erőlteti alapértelmezetten, de ez állítható szerencsére, viszont nem nagyon engedi törölni őket. Mondjuk (egyelőre) elfér a 128 GB-on.
Negatívum? Az ára. Az elég vaskos. Más "rosszat" nem tudok mondani róla (még), és remélem, így is marad. -
cstibi73
tag
válasz
luciferk #1077 üzenetére
Igy működnie kellene
Ha nem, próbáld meg a telefont újraindítani, ki-bekapcsolni, és utána újra aktiválni a frissítés kiegészítő lehetőségeit. -
cstibi73
tag
válasz
luciferk #1075 üzenetére
Ahol ellenőrizted, hogy nincs elérhető frissítés, ott kb 10-szer rákattintasz a 12-t ábrázoló grafikára. Ekkor felugrik egy ablak, hogy "további frissítési funkciók vannak bekapcsolva" . Ezután jobb felső sarokban három pontra katt, "frissítőcsomag kiválasztása" katt. Megkeresed a zip fájlt (nem kell kibontani), katt, alul "ok" és innentől a megszokott módon megy a frissítés.
-
AndrewBlase
senior tag
-
KubanitoS
veterán
válasz
luciferk #1054 üzenetére
https://xiaomifirmwareupdater.com/
Innen le tudod szedni az összes firmwaret. A beállításokon belül a szoftverfrissítésnél meg be kell tallózni a letöltött fájlt. A telefon ellenőrzi azt, mielőtt telepitené, tehát bajt nem tudsz csinálni.
Nálam amúgy karácsonyig marad a Note 9, most sem műxik a sim2 data (randomban egyszer megy, egyszer nem), elég volt.
-
Vadhattyú
csendes tag
válasz
luciferk #1023 üzenetére
Ami tökéletesen működik az a 6.1es verzió. Elméletileg van hozzá működő 7.2, 7.3 és 8.1 is de ezek inkább nem működnek mint igen. Legalább is nálam. (Szinte mindegyiket teszteltem). Viszont a 6.1-es az tökéletesen fut, működik a panoráma mód, az esti mód, a 60 fps-es videófelvétel full hd-n (elméletileg van 4k is, nem próbáltam) és össze sem lehet hasonlítani a gyári szoftver által lőtt képekkel
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
luciferk #1017 üzenetére
Szó-szó. A Wifi kezelése továbbra is gyatra, mondhatni használhatatlan a telefon wifin, így inkább a mobilneten használom.
A többi nyűgjét egyelőre elfelejtette. Váltani még nem váltottam, éppen ma 8 hónapja rendeltem a telefont, és annyira nem szokásom sűrűn váltogatni. Így, hogy nagyjából helyrerázódott az agya, adok neki még egy esélyt. Meg aztán nem is tudom, hogy ha váltok, akkor mire is érdemes? -
AndrewBlase
senior tag
válasz
luciferk #994 üzenetére
Hirtelen ami eszembe jut, és idegesítő:
- állandóan elállítja a hangerőt,
- eltünteti az appok ikonját, ami csak újraindítást követően ad vissza,
- kilép az applikációkból használat közben,
- nem érzékeli a wifi hálózatot, vagy ha igen akkor is csak harmatos a sebessége, hiába van a telefontól 2 méterre a router/mobil stick, illetve gyenge jelnél nem vált át mobilnetre,
- átállítja az alapértelmezett híváskezelőt a gyárira -
Krigi34
tag
válasz
luciferk #952 üzenetére
Szeva,
Kezdőképernyőre bárhol hosszan nyomsz ahol nincs ikon (csak háttérkép).
Alul kiadja: háttérkép-widgetek-beállítások lehetőségeket.
Widgetekre kell menni és ott lesznek a lehetőségek, amiket ki lehet tenni a kezdő képernyőre.
Kikeresed ami eltűnt hosszan rányomsz, és oda húzod ahová akarod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Magisk
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- PlayStation 5
- TV antenna és jelerősítés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest