- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
KubanitoS #1044 üzenetére
Updét a szituról. A 12.5.1 elrontotta a bluetooth kihangosítást, a 12.5.2 után pedig a sim2 data nem működött. Amikor írtam az előző posztom, akkor még nem próbáltam az autós bluetoothot, erről kiderült, hogy a 12.5.2 javította, mostmár megint tökéletes az autós kihangosítóm.
A mai napon az irodában nem ment az internet, kénytelen voltam hotspoton megosztanom a netem, de valamiért az sem akart menni. Próbálgattam mindenféle beállítást, telefon ki-bekapcsolása megvolt, nyomkodtam ide-oda az aktív simet is és kb amikor harmadjára próbálkoztam megjött a sim2 data... Később a wifi hotspot is megjavult és mostmár megy mindkettő sim kártyáról.
Szóval most úgy néz ki hogy megjavult a telefon minden téren, de nagyon nem értem ez hogy lehet. Hogyan tud "beakadni" egy sim2 adatkapcsolat, aztán mitől javult meg.
-
attilav2
őstag
válasz
KubanitoS #983 üzenetére
Te global rom-mal kaptad a telót ? Nekem EEA-rom-mal(EU-s rom) jött, és valamiért nem ajánl fel OTA frissítéseket, mindig kézzel kell frissítenem, ez alól egy kivétel volt, a megvétel után 1 frissítés jött ota, a többit kézzel másoltam a telefonra és tettem fel. Neked jönnek folyamatosan az OTA frissítések ?
Próbáltam az Android 11 rom-ot bt headsettel, nekem jól működött telefonáláskor, nem tudom nálad mi lehet a baj.
Gondolkodok hogy BL-t nyitok és megy fel a global, hátha akkor jönnek OTA frissítések, csak a gari miatt még nem merem egyelőre piszkálni, meg a mediatek egyébként sem szereti a rom csereberét, téglázástól tartok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest