- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Ez elmúlt napokban sikerült kikísérleteznem, miért nem működnek a jelenleg legújabb szoftver verziókkal (Xiaomi Redmi Note 8T MIUI: 12.5.2 stable; Android 11) pl. az azonnali üzenetküldő alkalmazások (pl. FB Messenger) push értesítései. Gondoltam másnak is jól jöhet milyen beállításokat módosítottam:
• Végeztem egy factory reset-et a legújabb szoftverfrissítés előtt.
• Kiengedtem WiFi-re a telefont és elindítottam a szoftverfrissítést.
• Miután végzett, feltelepítettem az összes, általam használt alkalmazást a Google Play-ból.
• A FaceBook Messenger alkalmazáson teszteltem a következő beállításokat.
• Apps / Messenger / Battery saver ==> No restriction
• Apps / Messenger / Permissions ==> Allow Autostart
• Téma megváltoztatása ==> "Limitless"
• Apps / Messenger / Other permissions ==>
- Show on Lock screen
- Display pop-up windows while running in the background
- Permanent notifications
• Settings > Apps > System App settings > Security > Boost Speed > Lock Apps listába fel kell venni a Messenger alkalmazást.
• Végül a telefon újraindítása.Ezt követően a Messenger-től szépen érkeznek a push üzenetet, pár másodperccel az elküldést követően.
Remélem tudtam segíteni!
Ha bárki kiegészítené a fenti listát valamivel, ami még segíthet, ne tartsa magában -
Sziasztok!
Egy apró segítséget szeretnék kérni, sajnos nem találtam erre vonatkozóan sehol infót: hol lehet kikapcsolni a startup hangot, amit a telefon a boot során játszik? Beállítottam éjszakára egy scheduled ki- és bekapcsolást és nem sok értelmét látom a boot során a zajkeltésnek
Köszönöm előre is! -
válasz
SkyLine3000 #1973 üzenetére
Igen, tudtam a kódolással kapcsolatos megkötésről, csak a korábbi telefonomon ha "à" betűt írtam ("fordított" ékezettel), akkor az szépen átment, nem volt gond a kódolással. Amióta tudom mi az az SMS, azóta ékezettel írok és mindig találtam rá valami trükköt, itt viszont nem működik a barba trükk...
-
Sziasztok!
Egy apró segítséget szeretnék kérni: SMS üzeneteknél ha valamelyik szó magyar ékezetet tartalmaz, akkor csak 60 karaktert enged SMS üzenetenként. Erre esetleg van valami beállítás? Azért nem mindegy, hogy 160 vagy csak 60
Előre is nagyon köszönöm! -
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni a Xiaomi Redmi Note 8T tulajdonosoktól: esetleg van arra vonatkozó beállítás, hogy egy bizonyos idő elteltével automatikusan kapcsoljon ki a WiFi, ha pl. elmegyek otthonról a telefonnal? Nyilván nem sok értelme van, ha a Hungária körút közepén WiFi-t keresgél a telefon...
Előre is köszönöm! -
Sziasztok!
Xiaomi Redmi Note 8T tulajdonosoktól szeretnék egy kis segítséget kérni: egyedi bőr övtokot szeretnék készíttetni a telefonhoz és ehhez meg kell adnom a telefon pontos méreteit. Mivel a bőrtokban a telefont a gyári szilikon tokkal együtt szeretném használni, megkérhetnék valakit, hogy pl. egy tolómérővel leméri a telefon hosszúság x szélesség x magasság méreteit úgy, hogy rajta van a gyári szilikon tok a telefonon?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
-
Sziasztok!
A szóban forgó Xiaomi Redmi Note 8T telefon NFC képességeivel kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget kérni. Vásárlás előtt állok és kíváncsi lennék az NFC tapasztalatokra: sikerült-e itt valakinek az Erste Mobilbank alkalmazással összehegedülni az NFC-t?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest