-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya2012
őstag
válasz
#22743424 #1970 üzenetére
szia
sajnos úgyse megy,szerintem feladom-majd hordom az OP-t ha venni akarok valamit
más kérdés:az egyik kollégám is ilyen telót vett,a régi(Honor)telóján csináltunk bizt mentést sd kártyára-ezt beletettük a 8 T-be.hogy lehetne visszacsalni a mentésbe szereplő üzeneteket az új telójára,sajnos én nem találtam olyan opciót-köszi mindenkinek aki segít
-
-
Petrónius
aktív tag
-
-
cicur99
tag
válasz
#22743424 #382 üzenetére
Erről a jelenségről - Image persistence, or image retention - itt olvashatunk. A Te esetedben viszont egyértelmű egyedi hibáról lehet szó, ilyen rövid használat után. A kijelzőt vagy a készüléket cserélni kell.
-
-
-
miqlas
őstag
válasz
#22743424 #329 üzenetére
... ejnye! Csak nem hiszel nekem!
Pedig tényleg nagyon alaposan körüljártam a témát, megnéztem vagy 100 videót a telefonról a Youtube-on, végig nyálaztam még 25-30 review-t és a 4.2-rõl vagy nem tettek említést vagy 5.0-át írtak/mondtak, pedig a Xiaomi hivatalos oldalán is ez van a specifikációban!!
Persze ezt nem néztem meg! Amúgy több Youtubbernek jeleztem, hogy elsiklottak a dolog felett vagy tévesen 5.0-ásnak mondták a BT egységet, de egyedül Tech2 Laci ismerte el/korrigált a video alatti összefoglalóban!
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest