Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- iPhone topik
- Be is futott a Honor GT Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz
csabulaxi #6309 üzenetére
Nekem a bluemail volt olyan,hogy akkumulátor kímélővel néha jelezte az emaileket,most meg majd meg őrjít mióta a nincs korlátozást állítottam be.Lehet a vibernél is ezt kéne neked,én arról nem tudok nyilatkozni mert nem nagyon írnak nekem ott.Viszont sokan panaszkodnak más telefonokon is pl a messengerre meg én is,hogy későn jön meg az üzenet vagy csak akkor ha belépek,volt olyan csak másnap kaptam meg mert akkor léptem be,unokaöcsém állítja mióta kikapcsolta az akkumulátor kímélőt neki pintyen azonnal.Csak nem tudom az akkumulátor kímélő mennyit spórolhat az akksin ha tényleg spórol.
Na viszont egy fordulat most néztem nem is tudtam de nekem a messengernél ki van kapcsolva az akkumulátor kímélő még sem jelez mindig,szóval akkor ez nem a telefon hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 6,53 hüvelyk, 4500 mAh, 64 megapixel, infra, jack port, FM-rádió és játékra szakosodott MediaTek SoC – szintet lépett a Redmi széria.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest