Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandetad66
csendes tag
válasz dave_gahan #25 üzenetére
Note 8 prot használva mondhatom..
Nem melegszik..sehogy..
És brutál kijelző időket produkált...Vígan elhasználom két napot. -
twollah1976
őstag
válasz dave_gahan #682 üzenetére
Probald meg picit megfaragni a jack csatlakozo muanyagjat vagy vegyel uj kabelt.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Szabolcs22
tag
válasz dave_gahan #629 üzenetére
Örülök ennek,mert teljesítménybe sokkal jobb mint a p2, ráadásul közel azonos használattal is bír annyit. 2-3 év múlva meg az is csere.
Egyszer már hard reseteltem a p2-őt, de már volt hogy többször újraindult,meg mostanába belassult. Tartalék telefonnak még kiváló,ha a másikkal netán gond lenne,röhögve kíhúzom vele a napot. Csak ugye már bosszantóak a dolgai.
Open camerát használok, lehet az is meghülyíti,mert a vaku gondol egyet és nem világít/villan. Ha bekapcsolom h világítsak vele, akkor se,csak újraindítás után.
Remélem majd az nfc-t be tudom állítani,mert mióta van ez a simple,azóta azt használom érintéses fizetéseknél is. Én is egyből kikapcsolom az nfct fizetés után, nehogy vmi szemfüles bandita rácsapjon. Szóval igaz kényelmi szempont de örülnék ha az teljesen működne.
Akku miatt,meg h kint dolgozok esöbe hóba hidegbe melegbe,ezért néztem strapa telefont és bár hiába írnak róla többnyire jót,azért pont azok a rosszak amiket írnak róla, eltántorít h olyat vegyek. Meg persze a garanciáztatás sem egyszerű azokkal. Inkább akkor kisebb akkus,jobban optimalizált telefon,minthogy szenvedjek a szarokkal.Szabolcs
-
Szabolcs22
tag
válasz dave_gahan #627 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Akkor ha gyötröm nekem lesz egy nap 6 óra sot körül. De ha úgy csinálom mint te akkor meg bírja rendesen.
Kolondrum: Majd vissza olvasok mert láttam vmit ajánlottál a kijelzőre, vmi glues edzett üveget.Szabolcs
-
dave_gahan
aktív tag
válasz dave_gahan #117 üzenetére
-
dave_gahan
aktív tag
válasz dave_gahan #115 üzenetére
Elég nehéz infót találni a mobilok wifi modeméről, ill. annak érzékenységéről, de két helyen is azt találtam, hogy a Note 8 Pro wifije 2x2 MIMO-s, ami elvileg nem rossz.
https://www.xda-developers.com/xiaomi-redmi-note-8-pro-first-impressions/
https://www.androidcentral.com/redmi-note-8-note-8-pro-specsJó lenne erről gyakorlati infó is, ha vkinek esetleg van tapasztalata...
-
miqlas
őstag
... ezeket én is ismerem! Mint az elõzõ hsz-ban írtam, n.o.r.m.á.l.i.s.a.n. mûködõt nem kell nagyon várni/remlélni!
[ Szerkesztve ]
42
-
Azie
őstag
igen. értem én, hogy a telefon a maga természetes alapverziójában van összehasonlítva a versenytársakkal, de gondolom az bone-nak sem és az ittenieknek sem újdonság, hogy a X telók fényévekkel jobb képeket lőnek gcammal. szerintem hasznos lenne betenni egy olyan képsort is, akár cikkbe, akár komment formájában.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
novinyul
veterán
válasz dave_gahan #15 üzenetére
Lett rendelve mennyiség, de a Xiaomi másképpen osztotta szét a beérkező telefonok mennyiségét(tipusokra bontva) Több 9lite érkezett mint Note 8pro, szóval most város a következő szállítás.
Xiaomi 14 - Xiaomi 12 - Retro telefonok
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium 91% akksi iCentre sérülés
- iPhone 16 pro max 512gb
- BONTATLAN Új Iphone 13 128-512GB 1év hivatalos Apple garancia gyári független Deák Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy Z Flip6 256GB új BONTATLAN 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest