-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz
szunyi777 #1351 üzenetére
De az minden gond nelkul (eszrevetlenul) visszaflashelheto fastboot image-el.
Ilyenkor gyari allapotot kapsz, zart bl-el.
Egyebkent kis erdekesseg: tegnap megprobaltam nyitni a bl-t es valami oknal fogva egyszeruen fogja, es eldobja (disconnecteli) magat fastboot modba a telefon. Driver az adb fele van fent, de probaltam mar mindent, kabelcseret is.
Szerintem hetvegen megnezem Linux alatt, mert anno a Note 4-et ott flasheltem. (Nem kell a driverekkel szivni) -
G48
senior tag
válasz
szunyi777 #1146 üzenetére
Neked le szokott állni a "processing"? Csak akkor dolgozik újra ha Exit-tel kilépek utána elindítom.
Orange Fox Ha ezt teszem fel, jó lesz?
-
Archttila
veterán
válasz
szunyi777 #1133 üzenetére
Köszi szépen a beszámolót de egyelőre időhiány miatt jegelnem kell a dolgot.
(pedig nagyon hiányzik)
Egyébként tegnap néztem az ide vonatkozó XDA thread-et és meglepődve tapasztaltam, hogy az elmúlt kb két hétben milyen sok "új" ROM érkezett.Jó lenne EAX vonalon maradni, illetve a crDroid-ot is ki szeretném próbálni (sok jót halottam róla) de az általad használt ROM-hoz sem volt még szerencsém.
Írtátok az üzemidőket. Nos nekem a Note 4 alatt megvolt a 4 nap egy töltéssel. Erről küldtem anno screen-ket a topiba amik emlékeim szerint bekerültek asz összefoglalóba.
Mondjuk az ugye AEX volt nem MIUI + kapott SoC is egy kis optimalizálást Magisk-en keresztül, de kb ennyi.szerk.: bár lehet a module utólag került be, már nem emlékszem
-
Gloob
addikt
válasz
szunyi777 #1133 üzenetére
Szia
Igen, rootolt. Ez nálam alap, főleg ha custom rom. Az EU Dev pedig az. Egyébként érdekes ez a Proximity progi. Nekem a root ellenére nem kért root jogot. A Magisk Superuser részhez beírta, de nem volt root joga, és emlékeim szerint akkor is jó volt. Aztán persze megkapta a jogot, és azóta is rendben van a szenzor kalibrálása. Amikor a telefon újra van indítva, szépen elindul, és átírja a szenzor kalibráció értékeit a saját kalibrációs értékeire.
Más: Akkor ajánlod az OrangeFox stabilt! Nekem az RC21 van fent. Letölteni letöltöttem már. Érdemes cserélni? -
Archttila
veterán
válasz
szunyi777 #644 üzenetére
De én gyalulom le a miui és megyek Aosp vonalra
Én is ezt terveztem de most vhogy belustultam
(lehet a meleg) pedig már ott virít a kártyán minden
Kíváncsi vagyok mennyi idő lesz a BL nyitás(#645) 30z.Samu
jah igen! A Note 4 mellett nem gondoltam volna, hogy ezt a nagy lapát dögöt is tudom majd egy kézzel navigálni
-
Archttila
veterán
válasz
szunyi777 #602 üzenetére
Köszi!
Apropó aki Likestore-bol rendelt, mennyi idő telt el a rendelés visszaigazolása, és a futárnak átadva emailek közt?
Volt egy törölt rendelésem ami után azonnal leadtam az újat, de ma csak a töröltről jött visszaigazolás. (sikeresen törölték)Mindegy reggel remélem válaszolnak, de van egy olyan sejtésem, hogy ez már csütörtök estig nem ide... utána meg már csak hétfőn leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tenisz topic
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest