- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raul227
aktív tag
Sziasztok, ez mi a tök lehet? Állandóan visszajön, ha rányomok semmit nem hoz be. Csak elhúzni lehet de visszajön
-
Peterhappy
őstag
válasz BitRider #295 üzenetére
Én is ADB nemtommivel buheráltam, letérdelt a telefon. Mindenféle trópusi nyavalyát produkált. A negyedik készülékem a Note pro sorozatból, azokon felül is volt Xiaomi-m, ez az első, amivel önhibámon kívül ennyit szívok.
Nálam GPS és BT 0-24 megy, szóval én a nagy aksihasználaton nem lepődök meg - és mivel piszkosul gyorsan tölt, nem is igazán zavar.
@Ktomcat: Köszi a tippet, utánanézek majd. A videózás nem izgat, a fényképezés is csak néha, ritkán fotózok, de ha igen, jó lenne, ha legalább a Note 9 pro szintjét hozná (de messze nem fogja).
-
BitRider
senior tag
Vajon melyik az a telefon, aminek jó a kamerája, stabil, 120+ Hz-es AMOLED kijelzője van, legalább 60W-os töltést tud (ezek innentől fogva kötelező dolgok esetemben), esetleg stock és az USB-C csatlakozás sem múlt évszázadi USB 2.0 dísz, hanem valóban képes korrekt sebességekre? Létezik egyáltalán ilyen? Lehet, jó sokat kell még várni rá.
A Nokiát annyira sajnálom, hogy nem volt jelen az G400-asával az EU-ban. Jelen esetben tuti az lett volna a Xirxar helyett (amire még egy rohadt biztonsági patchet se adnak már ki, pedig még egy éves sincs). Röhej...
[ Szerkesztve ]
-
ktomcat
senior tag
válasz Peterhappy #294 üzenetére
Nekem valamiért a fogása tetszik, meg a külleme és a kijelző. Egyelőre itt meg is áll a sor
LMChez vannak új xml-ek is, nem tudom a telegram csoportból szedted e vagy máshonnan, viszont most az SGCAM 8.4 V43-at említik sokan, hogy friss és jó is (ha a videófelvételeket nem vesszük figyelembe). Én még nem teszteltem Az XMLekkel elvileg fel lehet éleszteni a 64 meg 108 mpx-et is.
Nem egy szombat reggelem ment már el a tesztelgetésekre, egyelőre úgy néz ki hogy videóhoz és kamerához is külön app kéne hogy mindenből optimális legyen. Apropó a videó, GCamnél a 1080p 60 fps-t is életre lehet kelteni.BitRider: Én naponta töltöm, a rekord eddig 6 óra kijelzőidő volt, de mindenes használattal operálok (wireless android auto ~1 óra, bluetoot wifi és mobilnet mindig bekapcsolva, 1-2 óra telefonálás, smsek, hírek). Nálam elég sok minden fut a telón de ez az ezelőtti 2 szériánál nem jelentett problémát. Húsvétig még türelemmel várok (bár a random 1-2 perc várakozás azért eléggé próbára teszi ) aztán meglátom addig milyen kínálat lesz romok terén
[ Szerkesztve ]
-
BitRider
senior tag
válasz Peterhappy #294 üzenetére
Nem tudom, ezt hogyan csináljátok, vagy mennyi használatot jelent ez. Én tipikusan 2-3 naponta töltöm a telót, de ritkán látom 40% alatt. Napi 1 óra böngészés, 120 Hz, sokszor GPS és 2-3 órányi BT zene. Alaprendszer úgy, hogy letiltottam minden Xiaomi hülyeséget, amit csak lehetett. Egy külön ADB nemtoommivel töröltem a nem kellő Xiaomi appokat.
Nincs se lag, se lassulás, se tárhely csökkenés (80 GB szépen megmarad szabadon, ha épp nincs sokminden a telón). A képek amúgy tényleg szódával mennek el, a széleslátószögű kritikán aluli homálypaca. De az biztos, hogy még egyszer nem szenvednék ennyit a fságok letiltásával, soha többet nem vennék nem stock telefont.
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
Köszi a tapasztalatok megosztását!
Én kezdek megbékélni a telóval, de nem szeretem. A droid főverzió váltás jót tett neki.
Sok a felesleges app, hiába lőttem ki okosan (és már-már rutinosan) anno, ami nem kellett, összeomlott a teló.
Root nincs, talán ez is számít. Két napot bír egy töltéssel, igaz csak 60 Hz-n használom.Gcam itt is, LMC 8.4 , valamilyen kompatibilis configgal. De nem jó a kamerája. Egyszerűen nem csinàl jó képeket. És/vagy user/error
-
ktomcat
senior tag
Majd 1 hónap használat után gondoltam megosztom a tapasztalatokat A custom rom vonalon mozgok, telegramon minden lehetséges csatornát követek az evolution x mellett elég sok pozitívum szól de nálam valami nem oké Rákészültem az sd kártya nélküli életre, belakás előtti hetekben leszűkítettem az életemet 60 gigára és így egy belakás után van általában 30-35 giga szabadom (minden app letöltve, egyszeri indítás után). 2 napig minden oké hasít ahogy kell, de aztán "egyszercsak" 15 giga szabadom lesz nem tudom mitől... SD maid-el takarítgatok, utána is csak 20 giga szabad lesz... Emellé társulnak az extrém laggok, ma pl mire az sms appot behozta kb. 1 perc telt el... Előtte 2 hétig miuin voltam, a lassulás ott is simán előjött (nameg a hívásfelvevő appommal nincs jóban és olykor jött a reboot). A Tárhely ott meg mégkevesebb, de lehet előbb utóbb rápróbálok valamelyik mókolt miuira.
Forráskódok tekintetében sajnos nincs előrelépés, a kínai verzióhoz kiadták tavaly, lehet ezzel le is tudták a 11es szériát. A Githubon van már jópár request a veux-ra, hátha.
Kamera tekintetében a gcam 8.1es verzióját használom, ez az egy ahol működik a slow mo (úgy, ahogy ). Slowmo nélkül a többi is eléggé használható, igaz tartani kell pár másodpercig a telefont, de jó képeket csinálnak általánosságban (pl lmc). Meg hát csiga lassan tölt be némelyik.
Mellékelem a telegram csoportokat, hátha valakit érdekel:
Fotózás - itt van lista is a működő gcam verziókhoz, xml-ekkel ellátva
Official - nagyrészt angol csoport
Update channel - rom frissítések a veux/peux szériára
Veux screenshot by anant - mindenféle tesztelgetésről készült képernyőfelvételek
Sharma g builds - leginkább ricedroid fejlesztő
deepongi - elvileg ő is fejleszt veux-ra, de ha jól olvastam egy ideje oda adta nagypapájának ezt a telefont mert ő összetörte a sajátját
Indonéz? csoport - már nem tudom, hogy találtam de mintha mindegyik félre ütne a billentyűzeten néha van pár angol szó, meg a rom neveket nem ütik el -
Rony949
őstag
válasz Viktor0610 #291 üzenetére
Köszi a választ.
Első blikkre nagyon tetszik a telefon, úgyhogy lehet kockáztatok.
Vannak még egyébként alternatívák amikre gondoltam:
- Samsung Galaxy A53
- Realme 9 Pro Plus -
MODERÁTOR
"szögletes messenger fejek" - ez ugye megszokás kérdése
"ugyanúgy problémás a feloldás sokszor ujjlenyomattal ahogy feljebb valakinek" - én kipróbálnám újra hozzáadni az ujjlenyomatot, csak nem lehet annyira rossz, ha többen nem panaszkodnak
"telefonálás közben feloldó képernyő probléma" - ez szolott gond lenni egyeseknél, bár ennyire nem ismerem ezt a modellt
"naponta többször beakad,nem tudok görgetni,csak ha lezárom és újra feloldom" -jó lenne tudni milyen app, mert pl. a Chrome-mal volt ilyen gond, több eszközömön is
"A reklámokat végre ki tudtam kapcsolni, nagyjából talán mindenhol, kivéve a feloldóképernyőn" - a záróképernyőn sem kellene lennie reklámoknak, ott valami beállítási gond van
Ennyi.Xiaomi 13T
-
Henka78
csendes tag
Sziasztok, egy ismerősömnek szeretnék segíteni híváslista részletező témában, ha esetleg valaki nagyon ért ennek a beállításában írna privátba, hogy ne itt a fórumon menjen a dilettantizmus.
Köszi előre is -
janos1988
addikt
válasz Viktor0610 #287 üzenetére
Köszi!
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
MODERÁTOR
-
Manka76
senior tag
-
ktomcat
senior tag
Szia!
Az alkatrész ára nem tűnik túl vészesnek hozzá aliexpressen.
Ha hivatalos szerviz kell hozzá akkor szerintem még minimum egy 0-t kell az ár végére tenni.
Szerviz pl:
Szerviz1
Szerviz2 (az értékelésük nem túl jó, de nekem megcsinálták anno a redmi note 9 pro alaplapját gariba normálisan)
-
ktomcat
senior tag
Sziasztok!
Unlockolás után más is járt úgy, hogy miután feltette a xiaomi.eu-t a telefon típusa redmi note 11E Pro lett? Eredendően Redmi Note 11 Pro 5g a telefon. Emiatt kell aggódni?
-
Peterhappy
őstag
válasz Viktor0610 #276 üzenetére
Szia, sziasztok,
Hétvégén dobtam fel új fóliát, sikerült bubimentesen feltenni (második nekifutásra), de akármilyen szépen is tegyem fel, ha rárakom a gyári szilikontokot, a sarkain "felgyűri", s alászökik egy pici levegő.
Ki lehet ezt valahogy védeni? Megnéztem féltucat videót, de sehogy sem sikerült jobban. Még cseppnyi étolajjal is megpróbáltam végigmenni a peremeken - nem igazán hittem a megoldásban, de sokan esküdtek rá -, de nem jártam sikerrel. -
amtibacsi
aktív tag
válasz Viktor0610 #276 üzenetére
Furi, de mintha tényleg kezdenének eltünni a buborékok.
-
MODERÁTOR
-
amtibacsi
aktív tag
Még egy érdekesség esetleg :-) Yettel térkép szerint nálunk nincs 5G, de van :-)
[link] -
amtibacsi
aktív tag
Üdv. mindenkinek. Pár napos nekem is a teló, kértem fóliát, szeretem a matt felületet, nem csillog, nem tükröződik, nincs ujjlenyomat. Szóval ilyet ne vegyetek :-)
[link]
Borzalmas minőség, felrakni nem érdemes, olyan, mintha selyempapír lenne :-) Simításkor a MŰANYAG bankkártya felsértette :-) Több fóliát raktam már fel, minden telómon és tabletemen van, de ez kritikán aluli. A leírása is becsapós, 3 rétegűnek írják, stb. Leírás csak román nyelven. Ennyi pénzért kínából legalább 10 darab minőségit kaptam volna. -
Snell
csendes tag
Hali,
nem tudom jó helyre írok-e,de láttam más is van itt Plussal.
Decemberben vettünk kettőt is,de azóta nagyon megbántuk.
Tényleg nagyon szép telefon, kijelző is oké,akksi is,a 120 W töltés parádés.
Első MIUI-s telefonom, egyszerűen nem bírom megszokni a szögletes messenger fejeket, ugyanúgy problémás a feloldás sokszor ujjlenyomattal ahogy feljebb valakinek. Arcfelismerő teszi a dolgát. A telefonálás közben feloldó képernyő probléma is fennáll,naponta többször beakad,nem tudok görgetni,csak ha lezárom és újra feloldom.
A reklámokat végre ki tudtam kapcsolni, nagyjából talán mindenhol, kivéve a feloldóképernyőn.
Lassan kell jöjjön a MIUI 14,azt megvárjuk, aztán ha nem javul látványosan,akkor valószínűleg megy a háztól mindkettő
Nem vagyok egy telefon mágus,de én tuti nem ajánlanám senkinek megvételre.Előtte a Honor8at imàdtam,de még a Honor View20-al is majd 4 évig tök jól elvoltam. -
ktomcat
senior tag
Na megérkezett hozzám is a Redmi Note 11 pro 5g, még 140 óráig pihen aztán jön az unlockolás. Ahogy néztem lassan jön rá crdroid is, és elvileg a forráskódokat is kiadják nemsokára úgyhogy remélem itt is lesz élet miui nélkül.
A joyeuse után elég nagy visszalépés a kamera, ha nem cégesként kaptam volna szomorú lennék, hogy a 2 szériával későbbi telefont így lebutították, a fentebb olvasott proximity sensor hiányáról nem is beszélve -
Manka76
senior tag
válasz BEndre34 #268 üzenetére
Le tudod zárni vele de van amikor akkor is vissza kapcsol. Ez sajnos minden olyan telónál ilyen amelyikben nincsen szenzor.
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
BEndre34
tag
Nem jó hír. Főleg azért, mert nemcsak a T-nél, hanem a Lurdy házban található mstore üzletben is azt monták, az lehet a baj. Mármint a közelség érzékelő.Ki lehet legalább kapcsolni, hogy azáltal a bekapcsoló gombbal tudjam (remélem ez a funkció legalább megmaradt) a képernyőzárat bekapcsolani?
-
-
BEndre34
tag
Sziasztok!
A próbélmám a Note 11 Pro 5G széri kapcsán, hogy a közelség érzékelő hol működik, hol nem. A telefon és a fülem közé kb semmi nem fér be, a teljes telefon felső felét kitakarja a fülem és a fejem (azaz nem 45°-ban tartom) mégis azt tapasztalom, hogy random felold a képernyőzár telefonálás közben.
A neten (pedig a Google általában a barátom) csak a fejlesztői menüben való mókolást talátam meg erre a problémára, de magát az érzékelő be vagy kikapcsolását (esetleg érzékenységi állítását) sehol. MIUI 13.0.4 van rajta jelenleg.
Ha valaki tud segíteni, azt megköszönöm!!!u.i.: Illetve van valahol normális 150-200 oldalas leírás a telefonhoz, mert a 16 oldal, amit adtak semmire se jó? A neten nem találtam csak rövid leírást, amibe kb semmi nincs.
-
janos1988
addikt
Mi a fenétől akadozik/akadozhat meg/be a telefon naponta párszor 1-2-3 percre? De használhatatlanul lassúra.
Igazából semmi baj nem volt pár napig vele vásárlás után. Aztán megváltoztattam a hátteret és szerintem akkor kezdődött minden, akkor akadt be először így. Nem tudom, hogy van-e köze hozzá.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
MODERÁTOR
-
janos1988
addikt
válasz Viktor0610 #262 üzenetére
Értem, köszi.
Azért, hogy legyen kéznél.
Amúgy miért törne be a hátlap?
-
MODERÁTOR
-
janos1988
addikt
A telefonhoz járt kis tálca nyitó tűt beraknám hátra a telefon és a tok közé, de azt látom, hogy sok helyen vonzza valami a tűt, gondolom mágnes. A kérdésem az, hogy ha berakom akkor semmilyen működést nem befolyásol? Giroszkóp, gps, wifi stb..
-
MODERÁTOR
válasz tundermacko #259 üzenetére
Hm.
Nem tapasztaltam ilyet a Note 9 Próval.A megéri-e váltani kérdésben a Milyen okostelefont vegyek? topikban tudnak segíteni a srácok. Sajnos, '19 óta kiestem a gyakorlatból, nem követem annyira a mobilokat.
A paraméterek alapján azt mondanám, megérheti a váltás.Xiaomi 13T
-
tundermacko
csendes tag
válasz Viktor0610 #255 üzenetére
Nem szakad meg a wifi, csak belassul gyakran teljesen, úgy hogy a jelerőssége viszont jó.
Más eszközök normálisan működnek, csak az itthon lévő note8pro és note9pro kaki.Megéri a 11prora váltani a 8ról ebben az árkategóriában, vagy nézzek más telefont?
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
válasz Viktor0610 #257 üzenetére
Jaaa. Azt hittem. Azert koszi
@All: Kapott ma egy factory resetet a telefon (wipe cache/dalvik gyanant). Felve kopogom le, de stabilabbnak, gyorsabbnak tunik a telo eddig az uj rommal (es androiddal).
-
MODERÁTOR
válasz Peterhappy #256 üzenetére
Nincs ilyen telefonom, csak MIUI fanként vagyok jelen.
De ha tudok, segítek, persze.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Peterhappy
őstag
válasz Viktor0610 #255 üzenetére
Oooo Te itt?
Oke, eldolt, marad a telefon, a legjobb kezekben vagyunk
-
MODERÁTOR
válasz tundermacko #254 üzenetére
Nekem volt Note 9 Próm, nem emlékszem wi-fi gondra.
Mi volt a vaj nálad?Xiaomi 13T
-
tundermacko
csendes tag
Sziasztok! Feleségemnek vennék ilyen telefont. Pár kérdésem lenne Note 9 Prohoz képest:
Milyen a kamera? Wifit a 8 és 9 pro is elég szarul kezelte, itt változott -e valami? Mennyire stabil? Van-e valami széria hibája?
Köszi -
lacora5
tag
válasz Stockbauer79 #252 üzenetére
plus-om van, akkor valószínűleg ezért. köszi
-
lacora5
tag
válasz Peterhappy #250 üzenetére
rossz fórumon vagyok? De nekem a tegnapi esti update-tel MIUI 14.0.2 globál jött, TKTMIXM és az Android verzió: 13 TP1A.220624.014
-
Peterhappy
őstag
válasz Adama123 #248 üzenetére
Höhh. Nemrég néztem, akkor még csak .4 volt.
Na mindegy, ez is valami. Rootolatlan a telefon, ezért lepődtem meg.Egyelőre semmi változást nem észlelek. Egy wipe cache/dalvik jó lenne, de gyári recovery-m van. Még nem laktam be teljesen a telefont, lehet hogy ráeresztek egy factory resetet.
-
Adama123
aktív tag
válasz Peterhappy #247 üzenetére
Nálam 13.0.5 van.
-
Peterhappy
őstag
Ültök?
Most dobta fel a 13.0.4.0-t a MIUI
Épp mászik lefelé. Kíváncsi vagyok, minden rendben lesz-e.Változásnak csak januári biztonsági patch-et írt, de ez elvileg már a 12-es droid!
-
tothandras80
tag
válasz feketedini #244 üzenetére
Nem lehet. Csak bootloader nyitás után
-
ktomcat
senior tag
Esetleg itt?
https://forum.xda-developers.com/t/gcam-discussion-thread.4439723/
Még nem vagyok Redmi note 11 pro felhasználó, de lassan ha minden igaz kapok cégesként egy ilyet.. Tesztelni még nem tudom a dolgokat de már olvasgatok ezerrel.
Amint látom még nem adtak ki hozzá forrás kódot, pedig elég jó lenne hogy lehessen váltani a bugos miuit (személy szerint xiaomit csak a hardver miatt veszek, a miui általában egyből repül).
Amit kipróbálnék előbb utóbb majd:
Evolution-x
RiceDroid
Ezekről van tapasztalat? Ha jól sejtem a peux név alatt fut a redmi note 11 pro. Gondolom kompatibilis a veux-al, csak annyi hogy nem lesz NFC veux romok esetében -
feketedini
tag
Android 12-es rom verziót fel lehet rakni boooader nyitás nélkül is? Ha igen, hogyan? MIUI 13.0.9.0.RKCEUXM van rajta jelenleg.
-
lacora5
tag
Elég sok panaszt látok de őszintén nekem semmi gondom a telefonnal a kamerán kívül. Gyorsan és jól teszi a dolgát, párszor akadt be valami a kijelzőn ami nyilván szoftver bug és későbbi verziókkal javulhat. A kamera kérdésben úgy hiszem, ameddig nem jön rá egy rendes gcam mod, addig nem lesz nagy változás. Anno a Poco F1-emen hatalmas különbség volt a gcam és a stock kamera közt, itt is ebben reménykedem egyszer. Jelenleg sajna nincs rászabott verzió, ahogy itt nézem: https://www.celsoazevedo.com
[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
válasz tothandras80 #237 üzenetére
"fastboot flash boot boot.img
fastboot flash vendor_boot vendor_boot.img"
Nem tudom ezen mi lehet egyszerű vagy bonyolult. Xiaomi.eu-nál nem cseréltem recoveryt mert minek, Project Elixirhez viszont kellett mivel nem fastboot rom.
Úgyhogy recovery csere rajtad áll, attól függően milyen romot akarsz feltenni. Twrp más téma lenne ha lenne hivatalos támogatás és használható verzió belőle. -
storm3
senior tag
Sziasztok,
barátnőm szeretne magának ilyen telefont. Elolvastam a tesztjét,majd benéztem a kommentek közé és kicsit ellentmondásba keveredtem. Tényleg ilyen szar lenne out of box?
Nincsenek nagy igényei (jelenleg egy tízezer éves sony M4et nyúz,amitől már én kaparom az arcom), ezt szeretnénk leváltani. Fotózás,zenehallgatás,net,telefonálás, kb ennyi az igény, 0 játék. Ezt tudja gond nélkül ez a telefon? Nem nagy fotómágus, de azért a mostani telefonjánál nem árt,ha jobb képeket csinál...“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Maist
senior tag
Aki Android 12 xiaomi.eu rom-on van, meg tudná nekem nézni, hogy a hidden settings for miui alkalmazásban (play áruházban van fent) a modem test tools-ra bökve előjön-e a modem teszt, vagy sem? Én most még csak az Android 11 alapú xiaomi.eu romot tettem fel, de ezen nem jön elő a kérdéses menü, így viszont (könnyen) nem tudom beállítani a normális VoLTE, VoWifi profilokat, csak számítógéppel lehetne rászenvedni, ahhoz viszont semmi kedvem! Nézze meg kérem valaki a fentebb leírtakat, aki xiaomi.eu romon van! Köszönöm.
-
tothandras80
tag
Üdv! Aki ROM-ot cserélt bootloader nyitás után, recoveryt is cserélt? Melyiket lehet könnyen flashelni?
-
dilajoska1
őstag
A hengerőt ezzel is lehet állítani és nem kell átállítani a régiót.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Manka76
senior tag
válasz Peterhappy #234 üzenetére
Nekem ezek szerint szerencsém van vele mert a Note 10 után sokkal jobb. A hangerőt bármelyik nem EU-s régióra állítva lehet feljebb vinni (nekem Új-Zéland van)
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
Peterhappy
őstag
Csak gyenge pontja van. Egy bughalmaz a telefon.
Szeretnem azt hinni, hogy en fogtam ki rossz peldanyt, de kotve hiszem. Hardveresen nem rossz, de szoftveresen szerintem katasztrofa.
Persze lehet, hogy idovel valtozik a helyzet -bar nem vagyok optimista, de remeljuk...A hangero korlatozast azt hiszem ki lehet jatszani azzal, ha non-eu regiora valtasz (vagy mas regios romot raksz fel?), ugy tovabb lehet hangositani, mint alapjaraton.
Note 9 topicban kerdezz ra, nagyon segitokesz es hozzaerto Sracok vannak ott.Note9-rol valtottam, minden nap banom.
Ha mas gond nincs a Note 9-cel, oldd/oldjatok meg a hangero gondot es hasznaljatok meg egy-ket evig azt nagy orommel -
Manka76
senior tag
válasz tothandras80 #231 üzenetére
Első bekpcsolás után egyből jelezte és fel is telepítette.
-
zsukica
friss újonc
Sziasztok!
Jelenleg a Redmi note 9 pro telefonom használom. Alapjában véve nem volt különösebb bajom vele, csak nagyjából az első perctől a hang, kihangosítva alig lehetett használni. (A családban van több is ebből a szériából, és nagyjából mindenkinél ez a gond vele.) Szeretnék egy Redmi note 11 pro telefont, és azt szeretném tudni, hogy mi az általános tapasztalat a készülékkel kapcsolatosan. Van-e valami hasonló, vagy mármi más gyakori hiba, gyenge pontja egy általános felhasználás mellett? -
tothandras80
tag
Hát ez a készülék egy borzalom. Kamera egy trágya. OTA nem frissül, kézzel a 13.0.10 verziót sikerült feltenni, 12 android nem akaródzik sehogy felmenni. Sajnos Note 10 Pro-m totál elhalálozott, helyette kellett gyorsan valami másik. Bánom hogy ezt választottam. :(
Hogyan sikerült frissíteni bárkinek is android 12-re??? /ami ráadásul alacsonyabb verziószámú?!?/ -
BitRider
senior tag
-
Jégkokó
veterán
Ezt a telefont néztem ki a mostani redmi note 8 pro helyett. Mennyivel jobb tőle?Mert azt láttam, hogy a kamera nem lett annyival jobb , de a kijelzője mindenképpen jobbnak tűnik nála. Az árakat tekintve a sima 4g féle változatot néztem 120 ezer ft körüli áron.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
BitRider
senior tag
válasz BitRider #224 üzenetére
Azt még igazából hozzátenném, hogy soha többet nem vennék nem stock telefont, ha tehetném. Amennyi szívás van a sok baromságával, amiket ki kell kapcsolgatni, meg ADB nemtommilyen eszközökkel törölni a fölösleges programjait, amik minden áron futni akarnának máskülönben. Nagy kár, hogy a Nokia G400 nem jelent meg itthon, különben biztosan azt, vagy közvetlenül Google Pixel-t vettem volna.
Szóval rendberakható, meg van aki észre se veszi ezeket, de engem végtelenül felháborít a sok bloatware. Egyedül az óra alkalmazásuk kicsit jobb fej a Google-éhez képest, de az is biztosan pótolható 3rd party cuccal. De ilyenek pl., hogy még a Ringtones mappát se veszi alapul, mint ahogyan minden más telefon: egyesével kell a szaros csengőhang appján keresztül importálni a hangfájlokat, ha egyedi hangokat szeretnél beállítani. Stb.
[ Szerkesztve ]
-
BitRider
senior tag
-
MODERÁTOR
-
BitRider
senior tag
válasz rasotamas #223 üzenetére
Igazából minden oké. Az ár-érték miatt ugyanez lenne, ha nem fontos az előlapi kamera minősége. Az akku problémákat 1-1 service resetelésével meg lehetett oldani, jól bírja nagyon, a gyorstöltés nekem meg azóta kötelező - nehéz lenne 65 W-ról visszaváltani. Kapott kemény Nillkin tokot meg üveget is.
Ami zavaró, hogy a mobilnetet látszólag nem tudom telefonálás közben használni (akármelyik szolgáltató SIM-jét is választom forrásul), de ez lehet általános Xiaomi vagy egyedi faszság, nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Általánosan milyen minőségű ez a készülék, ti vennétek ezt újra, vagy érdemes inkább hasonló áron valami mást nézni?
Köszi!
https://tinyurl.com/rasoapro
-
lacora5
tag
Sziasztok, google camera-hoz melyik verziot erdemes letolteni es honnan biztonsagos? Esetleg mas kamera portolast erdemes hasznalni a telefonhoz, vagy még mindig az a legjobb?
elore is koszonom -
perzeus
tag
válasz BitRider #218 üzenetére
Többször is felvittem egy ujjat, sőt volt, hogy mindet töröltem és újra felvettem.
Bőröm átlagos, nem durva. Többi telómon működik rendesen.
De nem is csak az a bajom, hogy nem ismeri fel, hanem nem is rezeg úgy, ahogy szokott, ha nem ismeri fel. Tehát semmit nem csinál. De ha épp olyanja van, akkor felold és rezeg is, ha nem jól teszem oda az ujjam, vagy nem ismeri fel.Gábor
-
BitRider
senior tag
1. Te magad írtad, hogy Telekomos, akkor tehát garanciálisan ott foglalkoznak vele. Vagyis inkább nem.
2. Ha fogadják is ezt a problémát, minden törölni fognak a telefonról, amint leadtad a készüléket.
3. Erős a gyanúm, hogy user error. Olyat tudsz csinálni, hogy egyetlen ujjadat többször is felveszed, így elég alaposan körül lehet járni az ujjbegyed, és javul a felismerési arány.
4. Ha reszelős rinocérosz bőröd van, meg kell tanulni ápolni. Nekem is volt, hogy mikor vegyszertől félig szétment, nem volt jó a felismerés.
5. Az arcfelismerés sokat segít, az is beállítható pluszban.
6. A nem túl jó minősítésű TMX-nek nem tudom, mi köze a garanciához, szerintem leginkább semmi, és épp elbukod azt.
[ Szerkesztve ]
-
perzeus
tag
Sziasztok!
Az ujjlenyomatos feloldás nagyon nehézkesen működik nálam, sokszor nem is érzékel semmit. Másnál is van ilyen?
Próbáltam szervízre rákeresni, de többet is feldobott.
Melyik a hivatalos Xiaomi szervíz? Telekomos, garanciás készülék.
El szeretném küldeni javításra.Köszi a segítséget
Frissítés: TMX-nek bejelentettem. Elvileg mobilfutár viszi-hozza majd.
[ Szerkesztve ]
Gábor
-
Corleone33
senior tag
Az normális/mitől lehet hogy pl a telefonomat kikapcsolt állapotban felteszem töltőre, mikor kihúzom 95% ot mutat az akkumulator de amint bekapcsolom már csak 90% on van az akksi? Ugye nem akkumulátor probléma?
Bekapcsolt töltéskor nem szokott ez előfordulni btw
[ Szerkesztve ]
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
válasz BitRider #211 üzenetére
Nem csak kamera alapon megy, a füledhez emelős kéz mozdulatot is figyeli. Volt, hogy vezetékes fülesen telefonáltam, és a zsebembe raktam a telefont, és össze vissza megnyitott mindent.
Ha csak simán le takarom a kamerát, akkor nem zár le.Ha előtte megcsinálom azt a mozdulatot, mintha a fülemhez emelném, akkor lezár
Az emberi szem nem lát többet UFS 2.1-nél
-
arpad5588
csendes tag
válasz Viktor0610 #208 üzenetére
Értem bízom benne hogy fogja engedni
-
arpad5588
csendes tag
válasz Alex Harley #209 üzenetére
Értem hát remélem hamarosan azért csak fog jelezni hogy elérhető a frissítés.
-
Chrystyn
tag
Sziasztok! Azt tudja valaki,hogy hol kell beállítani,hogy telefonálás közben ne nyomkodjak össze mindent a fülemmel.
-
MODERÁTOR
-
arpad5588
csendes tag
válasz Viktor0610 #206 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget de ez a következő hiba üzenet fogadott mikor be taloztam a letöltött romot
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz arpad5588 #205 üzenetére
Innen le tudod tölteni.
A Beállítások - Rendszerfrissítés oldalon kattints a jobb felső három pöttyre, itt a Frissítőcsomag kiválasztása menüpont alatt be tudod tallózni a fájlt, majd teleptheted.
(Amennyiben nincs Frissítőcsomag kiválasztása menüpontod, kattints többször a nagy MIUI verziószámos oldalon a számra.)[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
arpad5588
csendes tag
Sziasztok érdeklődni szeretnék hogy van esély hogy megkapjam az Android 12 fő verzióját ?mert 11 van rajta és nem nagyon akar frissülni.Miui Globál 13.0.10 Stabil (RKCEUXM)van most fent.Informmáciokat köszönöm szépen;
-
BitRider
senior tag
Valamelyik nap útközben hirtelen feltette a kérdést a telefon, hogy szeretném-e, ha mozgás közben nem zárna le teljesen a teló. Valami Google funkció lehetett, de kesztyű volt rajtam és amikor kérte az ujjlenyomatomat megerősítésként, félrenyomtam és azóta se találom sehol a funkciót.
Előtte volt gondom az akku merítéssel, ezért 1-2 Google féle service-t reseteltem meg az update-jeik kaptak uninstall/reinstall-t (megoldotta a dolog), lehet ezért is bukkant fel a feature. Valami body lock vagy mifene lehetett, és nekem pont elég hasznos lenne, mert bringázás közben, a sál mögül nem az igazi az arcfelismerés.
Mi lehetett?
-
Raul227
aktív tag
Hi guys, hogy tudom kikapcsolni a Huawein intelligens kapcsolatnak, intelligens hálózat választásnak vagy ilyesminek nevezett opciót,( itt nem találom) miszerint átvált 4gre akár játék közben is, azaz kidob, ha úgy véli a 4g erősebb mint a wifi. És ezt csinálja, váltogat. Oké gyenge a wifi de annyira nem hogy állandóan le fel csatlakozzon..
[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
Frissítés után vezetékes füles elfordításra bemondja az időt, meg fel vagy le veszi a hangerőt. Nem tudjátok hol lehet ezt kikapcsolni?
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest