- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Mercutio_ #1501 üzenetére
Van. Az LG V50-em. Full dobozos, dupla kijelzős. Persze, nem új, de szinte új állapotában vettem 70e pénzért. Na, ezzel nem lehet Dunát rekeszteni.
Kuriózum!
Ha 100 alatt keresel nem Duna rekesztő, új telót, akkor nézz valami 10-20 ezres szutykot, amit mindenki kerül, mint a leprát és még bottal sem piszkálna meg.Amik értelmesebbek, Motorola, Xiaomi, stb, azok mind Duna rekesztők.
#1500 LadaLord: Szerintem is valahol 30k körül van a 10S piaci értéke. Én tavaly vettem valamikor (mittoménmikor) 35k-ért. Szinte új állapotú volt. Azóta eltelt kb 1 év...
-
Cs1csó
titán
válasz
Mercutio_ #1167 üzenetére
Nem erre gondoltam, hanem eltelik pár év anélkül hogy használva lenne és addigra már annyira avitt lesz, hogy a egy böngésző sem fog elindulni rajta
Nyilván egy mostani "csúcs" telefont betennék a fiókba és 5 év múlva kivenném valószínűleg akkor is lehetne még használni 1-2 évig minimum. -
Cs1csó
titán
válasz
Mercutio_ #752 üzenetére
A jutubos videó alapján én is megcsináltam de van reklám pl. ha lefuttatok egy karbantartást akkor feldob egy kaszinó reklámot vagy valamit.
Telepítsd a Blokada-t, vagy valamilyen alternatív DNS-t állíts be és akkor nem lesz reklám. Volt már erről hozzászólás az Androidos topikban és konkrétan nekem: [link] [link]
-
Gery1987
őstag
válasz
Mercutio_ #744 üzenetére
A Xiaomi használja így mert ők még nem tudták megoldani, hogyan fogyasszon keveset állandó AOD mellett a telefonjai, mint a Samsung. Így csak 10mp-ig villan fel, éretsítés érkezésekor, lezárás után, vagy koppintásos ébresztés után. Ki lehet ezt kapcsolni de ahogy tapasztaltam brutálisan el kezd merülni a telefon. Szóval ez ilyen félmegoldás.
-
pdave
aktív tag
válasz
Mercutio_ #712 üzenetére
Szia!
Én Note 6 Pro-ról váltottam, és én sem érzek túl nagy különbséget. Viszont érdekes a mosottság, nekem az volt inkább a bajom, hogy túl éles a kép, letöltöttem a Gcam-ot, és inkább azt használom, annak számomra természetesebb a végeredménye, cserébe lassabb a képkészítés, meg a kamera app elindulása. Ja, és tud Nightvision-t, amivel tök jó esti képeket lehet készíteni a gyári apphoz képest.
Nekem a fontosabb előrelépés a nagylátószögű kamera jelenléte, még ha gagyi is, de legalább van. -
Cs1csó
titán
válasz
Mercutio_ #694 üzenetére
Nekem már a 13-as MIUI van 12-es Android alapon és működik. Ami neked jött az egy kicsi frissítés nyugodtan felteheted, de nem szükséges rohanni vele, esetleg várd meg a hétvégét vagy amikor jobban ráérsz kevesebb a fontos telefonálás, hogy ha jön valami anomália esetleg egy factory reset-et vagy ha nem ajánlja fel a rendszer a telepítés után egy telefon újraindítás sem árt.
HA megjön majd a 13-as MIUI - ami azért jóval nagyobb volumenű frissítés - ott már nem feltétlen kell rohanni, hogy azonnal feltedd - én feltettem de nem vagyok nagy telefonáló és az internetezésem is minimális - inkább várj vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest