Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Ezekiell
üzenetére
Most hogy mondod eszrevettem, hogy gyarilag van rajta kijelzofolia
Ha megjon valamelyik tok, sztem lekapom, osszes telomat is folia nelkul hasznaltam, tokot is egyedul az uveghegyen tuli U11-hez hasznaltam (Sigen Armor) Azert van a gorilla glass, hogy vedje az.
Kerdeznek en is vmit:
Messenger Litenal ill. Viber-nel vettem eszre, hogy ha hivnak, akkor eloszor a kijelzo felso reszen megjelenik egy engedelyez/elutasit ablak, teglalap alapu, std formaban, aztan ha allow-ra megyek, akkor jon be maga a Viber vagy Messenger Lite a sajat feluletevel, ahol fogadni tudom a hivast. Es csak hang/videohivasnal, szoveges uzenetnel nem.
Ezt ki jelet valahogy loni? Eleg idegesito
Masik meg hogy mostanaba tobbszor kell kocsiba ulni. Lakopark kaput telefonhivassal tudom tavolrol nyitni, de mivelhogy gye contact shortcut egyenlore nincs a Realme UI-ban
alternativakent hasznalnam a google assistant-os hanghivast. Telefon kardanboxban, ahogy eddig minden telefonon volt, viszont hiaba, hogy elvileg alul/felul van 1-1 mic, csak akkor hiv, ha kiveszem a kis uregbol a kardanboxnal.Ez meg nem gond, mert ha odajutok vegre, lesz rendes autostarto is viszont a Google assist-nal eszrevettem, hogy mig korabbi 2 telon (U11, O+2) mar mondhattam is a parancsot, miutan OK google mantra elhagyta a szamat, itt viszont fel kell oldani a lock screen-t.
Megmondom oszinten Realme UI a Sense-hez kepest annyi beallitast kinal, hogy kb csak en vesztem el es van erre(is) beallitas, csak nem talalom. Ha valaki kisegitene?
Ja, az SW az utolso C27-es, ha ez szamit
B
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Router gondok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BinX
- Megette az internet felét az AI?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple iPhone 15 Pro 128GB , kék titán - 91% akku - hátlap repedt
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
alternativakent hasznalnam a google assistant-os hanghivast. Telefon kardanboxban, ahogy eddig minden telefonon volt, viszont hiaba, hogy elvileg alul/felul van 1-1 mic, csak akkor hiv, ha kiveszem a kis uregbol a kardanboxnal.