- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Újra kapható lesz az Xperia 1 VII Európában
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
Így egy hónap után én is írok egy rövid reviewt:
teljesen jó.
Mondtam h rövid lesz
Na jó, viccet félretéve: screen hibátlan, 90Hz nagyon adja, tényleg csak jókat tudok róla mondani. Ujjlenyomatolvasó 9/10, alig hibázik, és gyors. Gyorsabb mint a P30 Pro-é, ami elé nagy dolog. hardveresen tényleg csúcsteló, egyedül a kamera az, ami nem csúcs. Nem rossz, de azért nem is top tier kamera. Nekem, mint totál balek a fotózáshoz, még simán elmegy, de azért nem egy P30 Pro
Azért ahhoz hasonlítom, mert kb egyszerre vettem az X2 Proval (csak az asszonynak).
Amin a mai napig nem tudok túllépni, az a töltés sebessége: lerakom, és 100%. Elmebeteg, na - és közel se melegedik annyira a teló, mint várnám.
Wifi/BT sose dobál le, jobb mint az S8+-é, ami előtte volt.
Szoftver: azóta se jött elő nálam semmi bug, minden működik, ahogy kell. RealmeUI sztem simán tök jó, stock érzés megvan.All in all: bestbuy teló, simán a kategóriája tetjén van, de még a felsőkategóriába is versenyezhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest