- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
KaiotEch #1489 üzenetére
Egy 1.5 éves gyerek mellett, félig szétvert házban szerinted mikor volt ennyi időm egyben?
gzol : Félreértesz... nekem van google mentésem, viszont a fórumtárs full gyalut mondott és nincs visszaállítás ( már ha jól értem). Ha tippelnem kell akkor az adatok visszaállítása esetén a hiba is visszakúszik.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
KaiotEch #1367 üzenetére
zseb módot én se találtam még, átfutottam a beállításokat. pedig az nekem be volt kapcsolva előző rendszeren, hasznos tud lenni. nem hiszem kivették, csak el van dugva meg átnevezve...
más:
jó pofák az új ujjlenyomat feloldási animációk, csak az a baj hogy előbb old fel mint hogy lejátsza teljesen, így nem látványos. túl gyorsan old fel.
-
-
Milka 78
nagyúr
válasz
KaiotEch #1335 üzenetére
Zseniális...tiszta Xiamiau
Ha erre a hibára megoldást (a gyári visszaállításon kívül), dobd be ide pls
Én az aod menüben mindent végignyomkodattam (megjelenítési opciók, tiltás/engedélyezés, téma állítgatás), de le se bagózza.
Mondjuk az értesítési pöttyök az ikonok felett többszöri állítgatás után magáhoztért... -
oba
addikt
válasz
KaiotEch #1275 üzenetére
Lehet, hogy találsz olyan appot, valószínűleg csak fizetőset, ami az előlapi kamera körül tud csinálni neked "értesítő ledet". Én elég "egyszerűen" megoldom a dolgot, van egy filléres okosórám és az jelzi az értesítéseket, így aod és led sem hiányzik.
Jegyzetelésre én a Google keep-et, galériának a Google fotókat használom. -
gzoll
aktív tag
válasz
KaiotEch #1240 üzenetére
Fú az átlátszó tokok amiket én rendeltem azok rettenetesen bóvlik, maszatolódik, csúszik, lötyög benne a telefon. Fura mert az osszes többiben is kicsit mozog a készülék és a gombok részei is gagyik, pedig rendeltem 4 tokot hogy majd az egyik jó lesz, de a gyári tok eddig a befutó pedig randa...
-
tisn
addikt
-
oba
addikt
válasz
KaiotEch #1236 üzenetére
Nálam a kamera alkalmazásnak nincs hozzáférése a telefonhoz. Kamera, mikrofon, tárhely és hely... ezek az engedélyek vannak csak megadva neki.
A gcam általában mindig jobb mint a gyári megoldások, főleg az olcsóbb modelleknél mint ez. Én nem próbáltam, de ahogy néztem teszt fotókat, szebb képeket készít a gcam mint a gyári. Bár a gyári is vállalható szerintem. -
urbanjozsi
senior tag
válasz
KaiotEch #1210 üzenetére
Két kártyával használom........
Telekom+Vodafone
Hívásvárakoztatás bekapcsolva telefon, és szolgáltató szinten is!
Ha Telekomon beszélek, akkor a vodafonos számra ritkán jön egy sms, hogy volt nemfogadott hívásom. De ez csak a hívás befejezése után látszik! Hívás közben semmi értesítés nem jön! -
mpierre
veterán
válasz
KaiotEch #1210 üzenetére
Nálam teljesen jól működik, vagy legalábbis úgy tűnik. Az egyik kártya a másikra van átirányítva, ha foglalt, vagy ha nem elérhető.
Szerk: Ellenben a viber, az szórakozik. Néha csak felvillan a képernyő, de nem értesít, és nem jelez. Értesítési sávon semmi, csak a viber ikonja mellett van egy kis piros pötty. Más alkalmakkor hiba nélkül teszi a dolgát.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
KaiotEch #1172 üzenetére
Nekem az Always On Display helyettesíti az értesítő Led-et, mert ha jön valami kiteszi az app ikonját is ami feltűnő, így távolabbról ránézve is látni hogy valami jött plusz hogy milyen app ami személy szerint nekem azért jó mert nem kell hozzá nyúlnom a telefonhoz ha pl. csak egy youtube értesítés jött mert nem fontos. Ha más led-es telefonon a led villog akkor az ember mindig hozzá nyúl hogy megnézze mi az.
Ezt úgy mondom hogy redmi note 7ről jöttem amin volt led, de gt Masteren még hasznosabbnak is találom ezt a megoldást, így nem hiányzik. -
Milka 78
nagyúr
válasz
KaiotEch #1172 üzenetére
Nincs rajta led és perpill az always on kijelző sem tudja azt kiváltani...én pl Band 4-et használok erre a feladatra.
Tok és pörgesd át a h.sz-eket. Pár fórumtárssal együtt dobtunk ide be képeket az üvegfólia meg meg van rendelve, de van gyárilag elég jó minőségű fólia rajta ezért egyikünk sem igyekszik azt cserélni rajta amíg bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged