- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tetonjaro
csendes tag
üdv . telefonom csak a bekapcsoló gomb megnyomásával ui recovery módba kapcsolt . reboot , poweroff de ez nem segített majd a wipe data itt pedig megakad a realme powered by android nem lép tovább a sárga realme képernyőre .
-
csp01
tag
Sziasztok! Érdemes még most is megvenni ezt a telefont?
-
Mika1227
őstag
válasz
aprokaroka87 #179 üzenetére
Tegnap raktam föl, még olyan sok mindent nem tudok de nekem nem tűnik fel sok változás.
-
Mika1227
őstag
Megjött az Android 11!
-
Peltár
aktív tag
Sziasztok!
Sokat hezitáltam rajta, de a Telenornál két év hűség mellett, tarifámnál maradva éppen 20.000 alatti árral nagyon nem nyúlhatok mellé. Előzőleg sikerült. Most mindent elolvastam róla, meg megnéztem amit lehet. Tartalék telónak gondoltam, egy Huawei Y5 (2018) helyett, de nagyon nagyon úgy néz ki hogy ez lesz a fő teló, leváltva egy Xiaomi A2 Lite 3/32 készüléket, ami marad tartalékban a Huawei Y5 (2018) helyett. -
Istvan2020
aktív tag
Sziasztok csatlakoztam a táborhoz, sokat hezitáltam a telefonon, hogy megvegyem de nem bántam meg.
Egy pozítiv csalódás számomra minden tekintetben, a 4gb memoria nem kevés egyáltalán, mint más gyártónál ez már az lenne. -
Éljen
friss újonc
Üdvözlet! Érdeklődnék, hogy találkozott- e valaki gyári ébresztőóra hibajelenségel! Rendszeresen előfordul, hetente legalább egyszer. Az előre beállított időpontban nem hanem a következő ( ha van beállítva ) szundi időpontjában ébreszt! Realme 6S kb 5 hónapja használom. A készülék maga elváráson felüli ebben az árkategóriában, szerintem. Egy Redmi 8T-ről váltottam.
-
tetonjaro
csendes tag
Üdv , tcom, telenor kártyával nincs internet , digis és vodkafonos kártyán van . profil létrehozást próbáltam de így sem jó valami ötlet ?
-
Mika1227
őstag
Egy kis frissítés èrkezett! Vajon a 11-re mikor kerül sor?
-
Drughi
addikt
válasz
chopin42 #163 üzenetére
Szia,
Itt válaszolok inkább, nem PM-ben:
Én Note 9s-ről váltottam a sima 6-ra (azóta már iPhone-t használok)
-Az akku kb egyforma volt, de mivel mindkét telefon bitang teleppel rendelkezik nincs számottevő különbség.-Fotó-videó terén is kb egyforma, sajnos ezek a középkategóriás telefonok 3-4 éve semmit nem fejlődtek, csak a megapixel nő. Egy egy szenzoros samsung S8 vagy épp egy 4-5 éves iphone is lő olyan képet, mint ezek 4-5 szenzorral. Parasztvakítás, semmi más.
A leglényegibb különbség, a rendszer. AZ fluid. Nekem nagyon tetszett, messze az egyik legjobb android volt a kezembe, a MIUI elbújhat... Imádom a xiaomi eszközöket, de a miui rendszer az idők során nem abba az irányba fejlődött, mint 7-8 éve, mikor betört a piacra.
Én mindenképp a sima realme 6-ot választanám az NFC miatt.
-
törölt tag
-
chopin42
őstag
Üdv!
Új telefont szeretnék, ez és a redmi note 9s között vacilálok Akinek volt mind a kettő, leírná nekem a következő különbségeket a két telefon között:
Akkuidő
Fotós képességek
Videós képességek
Sebesség
Rendszer
Köszönöm
Most a fehér 55k alzán, annyirőt jó vételnek tűnik, a realme 6 se sokkal drágább, de ahogy néztem, ugyanaz a kettő. -
Richoo44
aktív tag
Nos, az új szoftver egy kellemes javìtást hozott.Nekem teljesen megszűnt az ujjlenyomat olvasó szoftveres bug-ja.Szoval most már tökèletes.
A másik èszrevètelem, hogy miota lefrissìtettem, jobban melegszik töltès közben, nem szamottevően,de azèrt lehet èrezni.
Hatha valakit èrdekel.
Richo -
Nyhil
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztalható-e valamiféle különbség a 6s és a Pro készülék között?
(Leszámítva az infrát, FM rádiót, RAM-ot).- akku időben
- teljesítmény, sebesség, gördülékenységben, tekintettel a két eltérő
SOC-ra (tesztek közel egyformának hozzák)
- szoftverezettségben
- kijelző (fényerő, dinamika...)
- kamera minőségben (azon felül h több pixelt tud a Pro)
- készülék anyagában, kialakításában
- bármi egyéb, mindennapi használatbanKöszönettel!
-
Richoo44
aktív tag
Sziasztok!
Ha nem is fóverzió,de egy kis frissìtès azèrt èrkezett.Töltsètek :D
Richo -
Folee
tag
Üdv!
Látom, hogy időközben már megrendelted, de azért leírom a tapasztalataimat:
Redmi Note 4-ről váltottam. Összességében elégedett vagyok a telefonnal, gyors, szép a kijelzője, a telefonálás hangos, tiszta, a gyorstöltés állat. Ami negatívum: ha használom, az akksi sokkal gyorsabban merül, mint a Redmi Note 4-é (oké, gyorsabban fel is tölthető), készenlétben nem merül, tehát gondolom a kijelző fogyaszthat sokat, ill. az MTK procik is falánkabbak a Qualcommoknál. Az ujjlenyomatos felébresztés elég gyakran nem működik, ez nagyon bosszantó. Többször előfordult, hogy bejövő hívásnál sötét maradt a kijelző, nem tudtam, hogy fogadjam a hívást. Olyan is volt párszor, hogy bejövő hívásnál a zsebemből kivéve magától fogadta a hívást, ugyanakkor sokszor nem működik elsőre a fülhöz emeléses hívásfogadás.
Szerintem, ezek szoftveres hibák, remélem javítják. Az árát egyelőre megérte, remélem, a gyorstöltés nem nyírja ki hamar az akksit. -
Tibi8
csendes tag
Mindkettőtöknek köszi, meg is rendeltem..
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #152 üzenetére
A realme 6-ban is 4gb ram van, nem 8! A soc sajna nem minden, az optimalizálás a lényeg, az meg vagy sikerül, vagy nem...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Bizsu1st #150 üzenetére
Persze hogy jobb, mivel az SOC is jobb, én a Sima Realme 6-ot vettem meg.
Én sokáig Opera böngészőt használtam, viszont olyan mint ha 30fps-re lenne korlátozva az egész.Főleg weboldalak görgetése esetén tűnik fel, hogy valami nem kóser.
Én amúgy most Firefox-ra próbálok át állni, de fent van a Brawe, Vivaldi és Bromite Browser is.
Chrome-ot ritkán használok ( Szinte sosem )
De a fenti böngészők esetén komoly akadást nem tapasztalok.Egyenlőre én sem bántam meg, a 8gb-ram meg szépen teszi a dolgát, ahogy az el is várható :)
Amúgy Chrome esetén meg lehet hogy valamit be kell állítani a Chrome://flags -ben.
-
Drughi
addikt
Én mint ex-tulaj mondom:
Én Redmi Note 9s-ről váltottam,ami vicces, hogy használtan többért adtam el, mint amennyit a Realme 6s-ért fizettem újonnan és mégis megérte a váltás.
Anno kb 10e ft volt a Realme 6 és 6s közötti felár, de szerintem jobb az s, olcsóbb is, a kamera ugyanaz, nem fog jobb képeket lőni a több megapixel miatt.
Most váltottam és ugrottam 1 vagy 2 szintet (iPhone se 2020), más világ...
-
-
törölt tag
Helló!
Részemről:
1.Nem bugos,nem akadt még alkalmazással
2.Kiváló a hangja
3.Nem használok
4.Nem tapasztaltam 3 hónap után
5.Tetszett a rendszer letisztultsága ,gyorsasága és a hozzáadott gyorstöltő
Összességében bíztam a feltörekvő markában ,
Redmi Note 8 után váltottam.
Nem bántam meg . -
Tibi8
csendes tag
Sziasztok! Komolyan gondolkodok az "utolsó" megmaradt 6S egyikének a megvásárlásán, valamiért úgy érzem, hogy ilyen ár-érték arányú telefon a jövőben már nemigen fog jönni.. Jelenleg egy Redmi Note 7-est használok (üdv. aprokaroka87 a másik fórumból
), de mostanában elég sok gondom akadt a MIUI-val és egyszerűen már nem bízok a Xiaomiban. Egyáltalán nincsenek nagy igényeim, csak amit tud, azt tudja stabilan!
Ezzel kapcsolatos kérdéseim a következők lennének:
1. A Realme alaphasználat során mennyire "bugos" (pl.: értesítések, hívások jelzése, appok önkényes bezárása..)?
2. A hangszórónak telefonálás közben mennyire jó a hangereje?
3. Valaki használ-e Gcam portot a kamerához és az hogy működik (ha jól láttam, ehhez a telefonhoz is készülnek "átiratok")?
4. Tapasztaltatok-e "beégést" a képernyőn?
5. Az árkülönbségen kívül van-e oka, hogy a 6S-t választottátok?
Előre is nagyon köszönöm, ha megosztjátok ez irányú tapasztalataitokat! -
aprokaroka87
nagyúr
Amúgy ha jól látom itt nyomon lehet követni a realme ui 2 frissítés dolgot.
-
Mika1227
őstag
Vajon mikor jön a 11-es droid a telóra?
-
Drughi
addikt
válasz
Mika1227 #139 üzenetére
Nekem nem szempont, mert naponta töltöm, sőt naponta többször. Persze nem azért mert merülne, de ha autóba ülök ott is töltöm, irodában is rádugom, meg otthon is.
Ha jelent is mondjuk 10% különbséget, az sem okozna gondot, nap végére, így én nem is állítgatom, csak fixen 90Hz.
Ha már benne van ez, akkor használjam ki. -
törölt tag
Használ valaki a gyári tokon kívül másikat?
-
Richoo44
aktív tag
-
Mika1227
őstag
Köszi mindenkinek!
Anyaghasználat megfelelő?
-
Mika1227
őstag
Gondolkodom egy ilyen teló beszerzésén. Vagy a Poco M3. Gobdolom ez üti az M3-at és nem csak papíron?!
-
Drughi
addikt
válasz
#65693184 #121 üzenetére
Én a sima 6-ost használom, de ugyanúgy lefrissítve:
Nekem változatlan, de én naponta töltőm, van hogy naponta többször is. Persze nem azért mert lemerül, csak szeretem tudni, hogy van benne szufla.Ha nem töltöm napközbe, akkor is 40% körül vagyok este, ez kb ugyanennyi, mint amikor megvettem.
-
törölt tag
Aki pár hónapja használja a telót, nem vett észre gyorsabb akkumulátor merülést a decemberi frissítés óta?
Én azóta 1 napnál tovább nem húzom -
atosan
veterán
Fejlesztői beállításokat ismered? Ott van olyan, hogy alapértelmezett usb beállítás, ott lehetne bekapcsolni a fájl átvitelt.
Ha nem ismered, akkor magát a fejlesztői beállításokat úgy tudod aktiválni, hogy beállítások/telefon névjegy/build számot 7-szer pötyögöd. Aztán visszalépsz és valahol a beállítások/továbbiak helyen lesz. Vagy a keresőbe beírod a beállításokon belül.
Sajna pontosan nem tudom ellenőrizni, mert már másik telefont használok. -
rob210
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom, hogy 2 hete frissítette magát a teló és az új software óta nincs otg-m
Miért?
tud valaki megoldást rá?
Eddig simán ment az átalakító amit használok másik telefonnal működik.
Több pendriveal is próbáltam, több átalakítóval is.
Felülről lehúzom a gördülöt, bejelölöm, hogy otg de semmi nem jelenik meg a meghajtó, pedig eddig ezt imádtam benne, hogy bármikor bárhol bármit át tudtam tölteni rá.
-
Richoo44
aktív tag
Èn is egy Note 9S után vettem :D. Itt adtam el egy fórum társnak. Nekem csak az NFC miatt történt váltás, de ez a teló tényleg teljesen felülmúlta a várakozasokat.Abban a kamera nekem hibátlan volt ( ez meg sem közelíti)ez tény, de nem volt NFC, és méretre is ha nem is sokkal,de pont annyival nagyobb ami már kenyelmetlen számomra.Szóval total megérte a csere.
Nekem a kijelző visz mindent igazából :D. -
Drughi
addikt
válasz
Richoo44 #112 üzenetére
Osztom a véleményed.
Ez egy nagyon alulértékelt telefon, legalább is nálunk.
Én egy 80e+-os Redmi Note 9s-ről váltottam, ami 2 hónapot sem élt meg nálam és bizony megérte váltani.Kamerában talán gyengébb, de ebben az ársávban hozza, amit kell, viszont minden másban a kategória elitjéhez tartozik
-
Richoo44
aktív tag
Nos, végül én is beneveztem egy ilyen készülékre második telefonnak.
Hát, várakozáson felül teljesített.
Pro: piszok jó kijelző, ez a 90 Hz zseniális, (főleg ennyiért) nagyon fluid rendszer, még a játékok is röccenés nélkül mennek,kényelmes, a mérete sem vészes.A fő kamera hozza az elvárt szintet az ársávban, a szelfi kamera működikennyit használom.
Kontra: talán a felesleges kamerák. A 2 alsó (makro, portré) semmire nem való, és hát...nekem a széles látó is piszok gyengén muzsikál, szóval egy kamera bőven elég lett volna.
A lényeg, 60 ezres ársávban szerintem nincs párja. -
törölt tag
Nem rossz telefon .
Tetszik a gyors töltés, tetszik a realmi ui felület.Mindennel elégedett vagyok,de a kijelzőt védő fóliát levettem, olyan érzésem van hogy nem gorilla glass 3 üveg védi.
Ez nálam nagy negatívum -
Térerő
csendes tag
Egy kis segítséget kérnék.
A realme telefonokban van e gyárilag hívásrögzítő ? Mint például a xiaomiban. -
atosan
veterán
Üdv,
Beszereztem egy ilyen ketyerét. Az alkalmazás listát nem lehet átlátszóra állítani? Zárképernyőre hátteret még nem sikerült rávarázsolni. -
atosan
veterán
Üdv,
Gondolom a Telenornál független a készülék? -
Drughi
addikt
válasz
Kareszovics #100 üzenetére
Gmail a ludas.
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Kb egy hónapja boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen telónak.
Egy problémát véltem felfedezni: egy számomra ismeretlen ok folytán egy bizonyos használati idő után megszűnik a gmail fiókom főképernyő értesítése. Újraindítás segít, aztán egyszer csak kezdi elölről. Több fiók is van hozzáadva Gmaliemhez.
Mi lehet a baj? Friss Android, friss Gmail.
Előre is köszi!
-
Atomcsirke
aktív tag
Fekete 6s, jelentem!
Mivel nem játszok, egyenlőre csak üzemidőben, meg kijelzőben érzem a különbséget, na meg a majdnem "pure" 'droid feeling!
VOOC töltés impresszív, kamera szo-szo, rossz fényviszonyok között a Meizuhoz képest bizonytalakodik a fókusza, na meg azt a rohadt makro lencsét kéne valahogy inaktiválni! Az 5 MP-es makro lett volna a sáómi mellett a legfontosabb érv, de a MIUI-tól meg herótom van.
-
Bizsu1st
aktív tag
Én pár hete vettem meg az S-t, nekem bevált, eddig nem találtam számomra kivetnivalót benne! Egy Redmi Note 7-et váltott!
-
Drughi
addikt
válasz
Atomcsirke #96 üzenetére
A sima 6-ost vettem meg kb 2 hete
-
Drughi
addikt
Én is gondolkodok ezen a telón, de a sima realme 6 jelenleg kb 3000 Ft-tal drágább, de jobb a kamerája és 4/128-as verziót ad.
Na az elég BB ~62.000ft ért -
manokaki
addikt
válasz
Atomcsirke #92 üzenetére
Nekem megfelel a kamera , de komolyabb összehasonlitást ne várj kamera ügyben, sose használtam ki egy csúcs telefon kamerájának tudását .. A GPS-t kiprobálom ma..
-
manokaki
addikt
Na beleugrottam egy 6s-be , oppo find x2 neo után , meg oppo find x , samsung s20+ után , ezt csak azért emlitem mert azok 200.000 ft-os telok ez 60,000 és ugyan ugy megfelel mindenben,!
-
androklész
csendes tag
Akkor én, meg az ismerőseim, munkatársaim, már elavult kulturkör részesei vagyunk, mert mindenki használja, ugyanis nem érhető el, tiltva van a net a munkahelyen, a szabadidős tevékenységemkor (horgászat, gondolom ezzel sem vagyok egyedül) meg nagyon rosszul jön az adat, úgyhogy csak az FM-es mobil játszik. Az a százból egy-kettő, ami meg biztos, hogy több, sokmilliós eladásoknál már nem elhanyagolható...Akkor marad a xiaomi 9s, csak az sajnos nincs a telenornál, a note 9 pro meg nagyon nem éri meg nálunk előfizetés hosszabbítással.
-
trance89
őstag
válasz
androklész #87 üzenetére
A gyarto oldalan nincs feltuntetve vagyis nincs benne, de ha elolvasod a gsmarena kommenteket ott is megerositik
Az ok pedig egyszeru: sporolas, az fm radio meglete nem mindossze egy szoftveres engedelyezesen mulik ahogyan azt sokan tevesen kepzelik, +elektronikat igenyel ami keszulekenkent par cent tobbletkoltseg de tomeges gyartas eseten jo kis osszegbe kerul, nem veletlenul szarjak le a gyartok mar ezt a funkciok mivel jo ha 100-bol 1-2 ember hasznalja/hasznalna -
androklész
csendes tag
Üdv, szeretnék vásárolni egy ilyen készüléket a telenortól, de nekem fontos lenne az FM rádió megléte. Össze-vissza írnak a különböző oldalakon erről, és szeretnék megkérdezni olyat aki valóban használja, hogy akkor van-e benne FM rádió, vagy nincsen? Egyébként se értem, hogy miért szarakodnak a gyártók ezzel a filléres dologgal, legfőképpen úgy, hogy a legtöbb készülék eleve alkalmas lenne rá, csak kiveszik a repertoárból. Az értesítő led egyszínű, vagy multikolor?
-
Z.É.T.
őstag
Első benyomás (árához képest) nagyon pozitív, este lesz időm belakni.
Redmi Note7-hez képest álom, Honor 20 Pro-hoz képest használatban azonos szintnek tűnik.
Többet holnap. -
Roga
lelkes újonc
válasz
elfelejtette #70 üzenetére
Bizonyára...
-
Roga
lelkes újonc
Tehát ha azonos a modell neve akkor már másolat meg másnak akar látszani?
Ha már úgyis ennyi az autós példa, akkor a Mazda 3 az BMW 3 akar lenni? Nem hinném. Más márka és más árkategória attól még, hogy mindkettő hármas. Az egyik Mazda a másik BMW, itt az egyik Apple a másik meg Realme. Szintén más márka és más árkategória.
-
DS39
nagyúr
válasz
bollokcs80 #5 üzenetére
Hello Kártyás tarifával (nincs további költség, ha nem kell a szám, amit adnak), 70K.
(azt mondjuk nem tudom, hogy függetlenül árulják-e ezt, de ha igen, akkor jobb vétel, mint az MM, Edigital, stb-nél 80K-ért)Tepsi ez is, mint az összes ázsiai teló, de az IPS LCD + 90 Hz számomra pozitívum.
(a SoC azért kérdéses, de nyilván nem gamer mobil ennyiért) -
delta38boss
tag
Az oldalon lévő ujlenyomat olvasó fura kicsit számomra benne.
-
-
-
-
Scarabeus
aktív tag
A Media Markt most 80kért adja 10 havi 0% THM-re hátha valakit érint. :)
-
jUUh
addikt
Korrekt készülék, nagyon. 90hz pedig külön öröm
-
pengwin
addikt
A melegedés:
A QC és az MT is csak bérgyártat mindkét cég "fabless", így szinte teljes mértékben a bérgyártón múlik, hogy mennyire lesz forrófejű egy SoC.
A játékok:
A MT csak licenceli az ARM vagy a PowerVR GPU-it, igazából ezen a két cégen múlik, mennyire jó egy adott grafikus mag generáció a játékokhoz. A mostani ARM Mali architektúra már teljesen rendben van.Ami a MT sara volt a korábbi generációkban, az tudtommal a modem rész, de azon nagyon sokat fejlesztettek az utóbbi időben.
Az MT G90T a Snapdragon 720G szintjén van CPU-ban és GPU-ban is, nem is melegszik, mert közel azonos technológián* gyártatják, és készenléteben sem fogyaszt sokat. Nagyon ütős cucc, de már a Helio sorozat is az volt pár éve.
Én személy szerint a Mediatek Dimensity 720-as készülékeket várom nagyon, mert kb. a G90 szintjén lesz az is, csak az be fogja indítani az 5G-s mobilok dömpingjét, mert nagyon olcsón ad integrált 5G modemet.*: A nanométerek előtt lévő szám senkit se tévesszen meg, nem jelent semmiféle valós, összehasonlítható különbséget két gyártástechnológia közt. Marketing nevek, semmi több. Pl. a TSMC-nél az 5nm-esnek hívott valami csak a 7nm-es technológiájuk ráncfelvarrt változata. Angol kommunikációban nagyon sokszor hivatkoznak rájuk #nm-class technology-ként, hogy ne lehessen belekötni.
-
-
Roga
lelkes újonc
Egész jó készülékeket dobnak mostanság piacra a citromsárgák, de nem tudom eldönteni a tesztképek alapján, hogy merjek-e váltani a narancsról
Szerintetek kamerában hozza egy Mi 9 SE színvonalát?
-
-
-
S e t h
nagyúr
Plusz pont a samunak való megjegyzésért.
-
moleculez
veterán
És megújult a specifikációs oldal
Respect srácok!
-
-
-
exedoc
senior tag
válasz
bollokcs80 #5 üzenetére
"Jó kis gép egyébként, csak az MTK SoC-ben valahogy nincs bizodalmam."
+1. Detto. Több MTK-s telefonom is volt, és ugyan nem tudom azóta mit fejlődött a dolog, de anno a játékok sem igazán szerették, aksival takarékosabb volt a Snapi, és mintha jobban melegedett is volna. Aztán megfogadtam akkor, hogy inkább ezentúl snapi, úgyhogy ennek majd utánajárok azért, mert amúgy elég jó vételnek tűnik.
-
Franklin
addikt
"a Samsung a majdnem félmilliós telefonkához"
Ez itt "telefonjához" akart lenni, vagy direkt lett "telefonka"?
-
embe
nagyúr
"Valamint egy előlapi kamerás fotót (ide köll klattyintani) " - Hiába....nincs hová "klattyintani"
-
törölt tag
Szinte biztos, hogy Realme lesz a következő mobilom, a többi márka termékei kicsit-nagyon drágák...
Jó ez a 6S; friss rendszer, jó kijelző, normális mtk soc, ufs 2.1, stb... Mindez jó áron! -
batai15
félisten
Márkával kapcsolatban a tesztek általában pozitív véleménnyel vannak,ki kellesz próbálni majd a márkát.
-
Pisti 1969
csendes tag
Igen, szerintem is rendben van ennyiért. Egyetlen dolog zavar, (legalábbis engem, mert ez szubjektív) a lyukas meg mindenféle noccsos kijelző. Pedig a szoftverre én is kíváncsi lennék.
-
Doki42
őstag
Szerintem okés a gép
-
törölt tag
Az a 4 gb ram nem tetszik csak nekem.
6 gb kaphatott volna már.
-
janeszgol
félisten
válasz
bollokcs80 #5 üzenetére
Igen, de még annyiért is jó vétel szvsz.
-
janeszgol
félisten
Hú, bekerült a Realme? Remélem a Vodához is lecsorog majd! Bár a kiszemeltem még mindig a P40 Lite, de egy jó Realme ajánlattal meggyőzhető vagyok.
A cikk tárgyához: egy igazán komoly gond, az a hátsó kamerához társuló hang. Viszont az előlapi kamerához jutó hang (csak egy mikrofon van benne, az elülső?) nagyon acélos. A webkamerákat elhordták, a maradék aranyáron van, így mostanában fontosnak tartom ennek is a minőségét.
Szerintem ezt a telefont nagyon jól lehet használni videóhívásokhoz. (És sima GMS hívásoknál is tuti jó hang megy a másikhoz. Ez még csak tőlünk garancia ugye.) -
Noukoum
veterán
Turbadon 62e forintól indul. Best buy.
-
Ha a Telenornál jó árat kap kipróbálom, mert alapvetően érdekel a szoftver minősége.
Én mondjuk alapvetően olcsóbb árra számítottam ennél. A 90Hz-es kijelző viszont sokat dobhat a felhasználói élményen.
-
ProEvoFan
nagyúr
Telenornál XS csomagban (havi 3500 forint) a készülék ára 50K.
Hmm...nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ügyes trükk a Realme-től, hogy egy amúgy is jól eltalált telefont fél évvel később újra piacra dobnak. Mert így sokkal olcsóbb tud lenni, de még mindig nagyon versenyképes.
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest