Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richoo44
aktív tag
Èn is egy Note 9S után vettem :D. Itt adtam el egy fórum társnak. Nekem csak az NFC miatt történt váltás, de ez a teló tényleg teljesen felülmúlta a várakozasokat.Abban a kamera nekem hibátlan volt ( ez meg sem közelíti)ez tény, de nem volt NFC, és méretre is ha nem is sokkal,de pont annyival nagyobb ami már kenyelmetlen számomra.Szóval total megérte a csere.
Nekem a kijelző visz mindent igazából :D.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Ügyes trükk a Realme-től, hogy egy amúgy is jól eltalált telefont fél évvel később újra piacra dobnak. Mert így sokkal olcsóbb tud lenni, de még mindig nagyon versenyképes.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest