Realme 6S - másodszorra kiütés

Ügyes trükk a Realme-től, hogy egy amúgy is jól eltalált telefont fél évvel később újra piacra dobnak. Mert így sokkal olcsóbb tud lenni, de még mindig nagyon versenyképes.

Bevezető, külső

Nem lesz ez egy hosszú anyag, de nem azért mert irtó lusták vagyunk, hanem mert a Realme 6S igazából a Realme 6 átnevezett verziója, amit mindössze pár hónappal azután dobtak piacra, mint az eredeti modellt. Jó trükk, mert új telefonnak tűnik, miközben kimondottan versenyképesen árazták be, ehhez pedig egyetlen paramétert cseréltek le a terméken, ez pedig a hátsó kamera, amelynél a normál látószögű szenzor nem 64, hanem csak 48 megapixeles felbontásra képes. Ez pedig egy kibírható kompromisszum.


[+]

Viszont minden más maradt. Ugyanolyan sárga a doboz, mint eddig, csak más rajta a felirat. De nem spórolták ki a fontos tartozékokat, akad egy füstszínű szilikon tok, illetve megvan a 30 wattos gyorstöltő is, amely ezen az árszinten azért elég menő akkor, amikor a Samsung a majdnem félmilliós telefonjához is csak 25 wattosat képes adni. A 6S új színt kapott, fehér és fekete árnyalatban kapható, hozzánk ez utóbbi került.


[+]

A méret és a kialakítás sem változott, jó helyen van oldalt az ujjlenyomat-olvasóval egybeépített bekapcsoló gomb, van alul a Type-C mellett 3,5 mm-es jack, a kijelző pedig továbbra is a kategória egyik legjobbja, hiszen a Full HD felbontás mellett 90 Hz-es képfrissítést nyújt, bőven elég fényes, jó a színhőmérséklet és nem süti ki a szemet éjjel sem a minimum fényerőn.


[+]

A hátlapon pedig továbbra is négy kameránk van, az összeszerelési minőségre egy szavunk sem lehet, szóval a Realme 6S természetesen mindazon jó tulajdonságokat magán hordozza, mint a Realme 6, amivel AliceWake is elégedett volt a pár hónappal ezelőtti tesztje kapcsán, sokkal kifejtősebben ott olvasható mindaz, amit a 6S-ről is tudni érdemes.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Samsung Galaxy A31 - felborult számítások

    Az középkategóriában muszáj valami egyedit nyújtani, mondjuk egy kiváló minőségű AMOLED kijelzőt. Csak ezt a Galaxy A41 is tudja, lényegesen kompaktabb kivitelben. Ezen kívül nem nagyon van különbség a két eszköz között.

  • Szeptember 1-jén mutatkozik be a Realme 7

    Az itthon is elérhető, épp most frissített 6-os széria kifejezetten jól sikerült, a 7-es pedig kedden licitál rá.

Előzmények

  • Realme 6 - piaci HATás

    A Realme komoly márkajelenlétet szeretne kiépíteni, a 6-os modell pedig tökéletesen alkalmas a feladatra.

Hirdetés