- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DigitXT
félisten
válasz
saltanus #562 üzenetére
Nekem az első komolyabb gépem a Porsche 918 volt. Baromi sok goldba került, de mivel épp 50%-os leárazás volt, és épp volt annyi goldom, megvettem. Aztán "vasárnaponként" elvittem egy-egy futamra gurulni, mert ha megtörtem, simán elvitte a javítása a nyereményt.
Szóval mondhatjuk, hogy az tanított az óvatosságra, tanított "vezetni". Ez a mai szisztéma, hogy adunk jutalmat, ha "tiszta" versenyt futsz, ellenben az autód szervizigénye 3-4x-esére nő (igaz, jóval olcsóbban), háát... Kiveszi belőle ezt a feelinget, hogy "huhh, elértem valamit, jó lenne vigyázni rá".
szoval szerinted azt se erem el? vagy az is ilyen honapok kerdese gondolom...
Őszintén megmondva nem tudom.A PR feltételek miatt nagyon be vagy korlátozva. Az AI elég béna, tehát tuning nélküli kocsival is oda lehetne neki verni, de nem is indulhatsz el egy tuning nélküli kocsival az adott futamon, tehát nem is szerezhetsz kupát, tehát nem is oldhatod fel a következő szériát, stb. Szóval nagyon be vagy korlátozva. Ez korábban nem így volt. Most nem tudom, mennyi idő lenne, ha farmolnom kéne párszázezer R$-ért, és párezer goldért, csak, hogy továbbjussak. Én is a V8 környékén járok most. Emlékeim szerint az LFA széria (amúgy nem volt nagy szám) elég messzi van még onnan.
tenyleg ott legyen eloben, ne csak virtualisan lassam az autojat?
Nem, nem lehet. A haver autóját a gép "vezeti": ez nem multi. "TSM". Ez van."de nem adom fel"
Még.Mondom: told nyugodtan, amíg élvezed a játékot, de gyors haladásra ne számíts.
Az az amerikai vérpistiknek van fenntartva, akik apuci hitelkártyájáról betolnak párszáz valódi dollárt a játékba, és már haladnak is vele, mint a szél.
Szerk: igen, még szar időkkel, béna vezetéssel is lehet haladni, ha van pénzed, mert olyankor lebutítja magát az AI: válogatni fog neked könnyebb ellenfeleket, ha úgy látja, hogy nem megy a dolog. A "sikerélmény" tehát garantált...
-
Lirion
addikt
válasz
saltanus #558 üzenetére
Nem szívesen keserítelek el, de én még az 1.1.12-vel ~200 óra játékidő után járok kb. 98%-nál, ~27 millió gyűjtött R$-sel és kb. ~1900 gyűjtött golddal. Azt azért elmondanám, hogy az 1.1.12-ig bezárólag ~1300 gold kell a kocsikhoz tuning nélkül a 20%-os kedvezményekkel (bár én vettem kocsit 40%-kal is a heti leértékelésekkel). Valszeg ma befejezem azt a verziót, akkor csinálok majd képet és felrakom.
Amit tudok még mondani, hogy nekem a ladderen van olyan játékos, aki 8-900 óra játék után van 80-90 millió R$-nél és ebből 70-73-t költött el. Ennek mondjuk kb. a 15%-a javítás, a többi ment a kocsikra és upgradere. Aranyból pedig kb. 3000-t lehet szerezni 7-800 órás játékidővel..
-
DigitXT
félisten
válasz
saltanus #558 üzenetére
Teljesen irreleváns sajnos, hogy régen mennyi idő beleölésével milyen eredmény volt elérhető. Azóta változtak az arányok: a nyeremények csökkentek, a tuning ára az egekben, és az a tuning, amit régen csak "műkedvelők" csináltak poénból (mert sok esetben semmit nem jelent egy egy fejlesztési szint), mára kötelezővé vált a PR feltételek miatt, iszonyat pénzekért. Soha nem fogsz a végére jutni.
És ezt most mindenféle szarkasztikus felhang nélkül mondom: soha.
Vehetsz goldot, de soha nem lesz elég...
Illetve van az a pénz, amiért annyit veszel, hogy már elég, de könyörgöm, 27K-t elkölteni egy 1000 goldos csomagra, hogy aztán azt elvigye egyetlen (!) autó, vagy rosszabb esetlen egyetlen autónak egyetlen (!) tök értelmetlen tunigszintje, egyszerűen hihetetlen mértékű lehúzás.
Cobra így, Cobra úgy... Vannak ott más nyalánkságok is... Nekem a Lexus LFA csapta le a biztosítékot - annak idején. Pedig benne volt 150-160 órám már, és kb. 78%-nál tartottam. Volt párszor, hogy közben vásároltam is (egyszer egy Car Packot, amikor még lehetett, néha goldot, néha egy kis R$-t amikor "hirtelen kellett"), szóval miattam nem fognak éhen halni a programozók, az tuti.
Csak csúnyán átvertek a frissítésekkel, ellehetetlenítették a játékban való haladást.
Amúgy ha sokat akarod egyhuzamban tolni, akkor ott a töltő. Csak egy hosszú USB kábel kell hozzá, és nem zavar a kormányzásban.
Viszont a csuklód fájni fog, azt borítékolom. Annyit meg nem ér az egész, hogy hosszú órákat farmolj, és pikk-pakk elmenjen a megkeresett összeg egy értelmetlen tuningra.
Goldot farmolni meg még sokkal nehezebb, hiszen ha ugyanazokat a versenyeket futod, akkor nincs 25%/50%/75%/100%-os bónusz a szériában, tehát marad a szintlépésekért kapott ~3 goldos alamizsna. Szintet lépni meg hadd ne mondjam, hogy mennyi idő, ha ilyen lófütty összegeket ad a proggi versenyenként. Eleve csak kevés futamon "éri meg" farmolni, ahol a befektetett időért viszonylag sok R$ jár, és ezzel "fame" is. Szerintem csináld, amíg szórakoztató, de azt már most felejtsd el, hogy "belátható időn belül" a végére érsz, ha nem költesz rá "párszázezer" forintot. (Márpedig nem vagy megőrülve, hogy ennyit rákölts, ugye...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Horgász topik
- Óvodások homokozója
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest