Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszyka
senior tag
válasz
cappa72 #12962 üzenetére
Nekem szerencsére majdnem tele a kassza M$-al. Csak azért költök, hogy a napi 250.000 meglegyen. Kíváncsi leszek ezekre az autókra, ha megint villanyosok jöttek volna, biztos búcsút intek a játéknak! De így 3 Lmp-vel, az új Hennessey-vel, és az NSX-el érdekes lesz. Bár előre látom a sok LE Man's-on futott köröket....
-
Petya25
őstag
válasz
cappa72 #12898 üzenetére
És az milyen gagyi már hogy az előző Wttt-n lemaradtam a B-ről 14 ezreddel.
Sajnos nem néztem rá, buktam 50 goldot, másik 60-at meg ezért mert kb 5 éve először kihagytam a egy napot, így az utolsó napi 60 nem lesz meg....Viszont az éjjel mérgemben futottam egy globál top 9-es időt persze még alig futottak páran, de még mindig elég a top 90-re, ami jelenleg B-s.
-
Aladdin
aktív tag
válasz
cappa72 #12831 üzenetére
Koszi a valaszt.
Mas. 5. napot 3 soros tuninggal kezdtem, haaaat, nem ment valami konnyen, tobbszori nekifutassal elszenvedtem magam a 3. feladatig, de ott meguntam. Radobtam meg egy sor tuningot, de a 3-as feladattal igy is meggyult a bajom, vegul sikerult. Kezdem a palyat kiismerni, de hat na, nem megy konnyen... -
-
Aladdin
aktív tag
válasz
cappa72 #12818 üzenetére
Jaja, ajanlott PR-rel. Mindig azt az 1 darab fullos automat hasznalom mindenre, ratoltam 2 kort, most olyan pr123 koruli, majd meglatjuk mire lesz eleg. De ez az uj palya, ezt soha nem fogom megtanulni, nekem ez tul kanyargos. Meg amugy is utalom ezeket a korlatok kozotti utcai palyakat. Szar es kesz
-
Aladdin
aktív tag
válasz
cappa72 #12789 üzenetére
Elerkeztem ma a 6.2-hoz. Elso probalkozas 208-as atlagot hozott, es ugy ereztem nem mentem rosszul, pedig de
A kevetkezo futamon mar 210 lett az atlag, de meg hianyzott 3. Megneztem a videot, ahol a toki 0-s autoval megcsinalta, igaz pont 213-mal ert celba, felfujtam magam, a gazt atraktam automatara, es nyomtam egy 214-es atlagot -
balintka
addikt
válasz
cappa72 #12728 üzenetére
Nascar talán holnapután kezdődik.
Én a "felesleges" MS-t a Formula E tuningokra költöttem, napi 1-1-et vettem. Ebben még 2 széria áll 50% körül, ezeket akarom lassan befejezni.
FE special-t múlt héten lenyomtam, mivel volt egy alap setup, talán 3-4 tuninggal, 200 ezer MS körül meglett a 2. autó (L7, utolsó előtti szintű pilótával).
Shelby-t behúztam rögtön első nap
.
-
-
balintka
addikt
válasz
cappa72 #12719 üzenetére
Szerintem is jobb volt a 2019-es széria, nem volt csapatfőnök, pilóta tuning. Az autók gyorsabbak voltak (ami azért érdekes, mert idén dőlnek folyamatosan a körrekordok). A stabilitásuk is jobb volt.
Fárasztó a napi 250 ezer MS-t kifarmolni, de még bírom egyelőre. Változatosságot nyújtott most a Monaco és a héten fejeztem be a GT3-as Porsche exkluzívját.
Sajnos az F1 2020 miatt nem tudom se az FE-t, se a 2019-es szériát befejezni.
-
Aladdin
aktív tag
válasz
cappa72 #12719 üzenetére
Ha lesz kedvem, akkor majd farmolok egy kicsit, szerzek MS-t, de tényleg mostanság nem inspiral a játék. Úgy voltam vele, hogy a 100%-ot már rég elengedtem, vagy talán sosem vágytam rá
, de most már úgy vagyok vele, hogy mindek nekem ennyi F1-es autó. Mindenből kell egy fullos, hogy a TT-ken legyen legalább egy B-s eredmény, oszt kalap kabát
5 millió, sosem volt annyim... -
balintka
addikt
válasz
cappa72 #12712 üzenetére
Monaco setup az 3, 4, 3, 5. Saccra olyan 1 millió MS lehetett. Kimaxolt L8 Hamiltonnal és L5 Toto Wolffal csináltam. Alacsonyabb szinteken Bottasra váltottam XP gyűjtés miatt, a 3. Stage folyamán váltottam vissza Hamiltonra.
Most látom, hogy bekerült egy szintén 5 napos maraton a formula e.be. Azt lehet tudni, hogy ott mekkora tuning szint kell?
-
balintka
addikt
válasz
cappa72 #12709 üzenetére
No, sikerült végig vinnem, a több újra próbálkozás miatt kb 4.5 óra alatt fejeztem be. Még sose élveztem ennyire egy maratont se ebben a játékban. 1 éve voltam élőben Monacóban, lehet azért is szippantott magába a hangulata.
A Mercedes és a Red Bull után a Ferrari lett a 3. autó.
Ja, és egyetlen pályát se nyomtam ki aranyért. Ilyen se volt még.
-
balintka
addikt
válasz
cappa72 #12676 üzenetére
Én is 2 millióval indultam neki, kb. 7-8 fejlesztést nyomtam rá, a motorra a legtöbbet a végsebesség miatt.
Ma "nagy" pillanatom lesz a játékban, a Road Collection-ben meg tudom venni az utolsó hiányzó autót végre (a még nem megszerezhető Porsche-t leszámítva). Rengeteget farmoltam az elmúlt 10 hónapban, ez nagy mérföldkő nekem.
-
Szbtms
csendes tag
-
Szbtms
csendes tag
válasz
cappa72 #12665 üzenetére
Lehet így is. És igazából 10 napnyi farmolással megvan a 2.5 millió hozzá, de talán el lehet kezdeni korábban, mert közben is meg lehet szerezni a napit + a stage-ek végén is jár valamennyi. Plusz valószínűleg senki nem nulláról indul
Én azért toltam rá két driver level-t, mert majdnem visszakaptam annyi aranyat (-24), amennyibe került. Ez a 24 pedig egy napnyi összes reklám + a másnapi első négy
Ez még belefért, de inkább másra költök majd.
M$-sel viszont szeretném még fejleszteni az autót (fullosra), mert valószínűleg lesznek majd time trial-ok, amiből lehet aranyat szerezni.
-
Szbtms
csendes tag
válasz
cappa72 #12663 üzenetére
Én mindegyik fejlesztést elvittem 5-ig és két driver level-t update-eltem. Utóbbi azt hiszem pontosan 1 PR pontot javított az autón. Ha megnézem a hátralévő fejlesztéseket, akkor az első háromból kéne még 1 sort csinálnom, ami pont 1 PR és akkor már megvan a 123-as PR, ami kell a belga verseny utolsó két feladatához. Így 2 348 500 M$-sel szerintem meg lehet csinálni.
Így egy kicsivel olcsóbb, mintha megvennéd csak úgy az autót (2 500 000 M$), ráadásul ha végigcsinálod, akkor már egy majdnem fullos autód van (4 fejlesztés hiányzik) és a verseny során visszakapsz 250 000 M$-t és 50 aranyat.Ez tényleg egyszerű és valamennyire olcsó, csak nem mész vele sokra. Míg a 2019-ben elég volt fullozni az Invitational Series-hez, most csak arannyal tudsz bejutni. Én ezekre nem szívesen költök aranyat, így marad egy autóm. Illetve a silverstone-i SE-t megcsinálom majd, de utána kb ennyi volt az F1 2020
És ez még nem világos nekem teljesen, de ha később veszel egy másik autót, akkor ingyen megkapod ezt a fejlesztést. Legalábbis az FE-ben és a GTE-ben így van.
-
Szbtms
csendes tag
válasz
cappa72 #12649 üzenetére
Nem biztos
Én a FE és a GTE SE-kből indultam ki, de azt nem tudom, hogy mennyi principal fejlesztést lehet fejleszteni (hú de szép) az F1 2020-as autóknál.
FE-ben lehet principal-t fejleszteni a saját bajnokságában is, de a SE alatt megszerzett principal xp-t tudod felhasználni és újabbat nem tudsz már szerezni.
-
Szbtms
csendes tag
válasz
cappa72 #12647 üzenetére
Lehet, hogy fullozni nem kell az autót a SE alatt ahhoz, hogy később fullozni tudd a csapatfőnököt. Legalábbis a FE-nél és a GTE-nél nem kellett. Egyelőre várakozó álláspont és figyelem a wikia-t
De a max driver és principal egy autónál kb 1200 aranyba kerül és van 10 autó... Pedig itt érné meg mindegyiket megszerezni (és fullozni), mert van saját szériája. Marad a 2019 befejezése
A train driver sajnos csak a következő szintig viszi az XP-t, utána aranyért tudsz szintet lépni. Igaz, hogy ezzel sok versenyt ki lehet kerülni, de versenyből lesz az M$ is
-
balintka
addikt
válasz
cappa72 #12642 üzenetére
Mennyi MS kellhet az új maratonhoz? Ha letelik az 5 nap, mi történik? Mert ez a maraton elvileg bent marad a játékban.
Utolsó 2 nap mennyi MS kell a skipeléshez?
Ha jól értem, a tuning most az adott pályára fog szólni?
Próbálgatom számolni, hogy érné meg legjobban kihúzni az autót. A mai nappal együtt is csak 500 ezer MS-em lesz.
-
balintka
addikt
válasz
cappa72 #12621 üzenetére
Pont ugyanezekre a gondolatokra jutottam. Az előnye a csapatfőnökkel felhúzott autónak a TT lenne, de az a pár arany nem ér meg nekem 2 millió MS-t. Széria nekem is kész, emiatt meg már nem is érdekes a fullra tuningolt autó.
Már csak 23 nap van a féláras F1 akcióban, én is azt fogom nyomni. Elment elég sok MS-em a Formula E-s autókra, mert egyik korábbi szériás se volt meg, így megvettem sorban az összes akcióst. 2 sorozatot teljesen végig tudtam vinni, a közepén maradt félbe két szezon, ezeket majd az F1 után fogom kivinni, vagy még lenne az FE fejlesztésekre féláras akció, akkor.
Ma megvettem a 40%-os kedvezményes McLaren MP4-X-et 720 aranyért. Pár hete is volt akcióban, akkor otthagytam, de mivel 17 autó hiányzik a Road Collection-ből, nem hagyhattam ki.
-
-
tailor
őstag
-
Aladdin
aktív tag
-
szaszyka
senior tag
válasz
cappa72 #12530 üzenetére
Ez nagyon off lesz, de nagyon elszaladt a ló a játékfejlesztőkkel(kiadókkal)! Értem én, hogy kapitalizmus van, meg minden, de azért a lóf...nak is van ám vége. Egyik nap mekkora hír volt, hogy az új Star wars játékban nem lesznek ezek a loot boxok, vagy mik, és nem kell előfizetni, plusz dolgok, a dlc-k is ingyen lesznek hozzá. Megveszed a játékot, aztán ha van frissítés, kiegészítés, az jön ingyen. És ez mekkora hír!!!! Értitek?! Évekig ez volt a normális! Vettél egy játékot, és az teljes volt! Mostmeg egy szaros autóért, egy tuningalkatrészért is perkálj a fejlesztőnek. Akár pc/konzol, akár mobilos játék. Elhiszem, hogy a nyugati világban az emberkék simán elköltenek havi 100-200€-kat játékra(csak mondtam egy számot), de az a tömeg alig a tizede a világ népességének! Lassan nincs is már normális játék sehol, amivel csak úgy lehetne játszogatni, amit megvettél, mert mindenhol fizetni kell, mint a katonatiszt! Értem én, hogy fogyasztói társadalom, de ennyire nem kellene az embereket/ügyfeleket nem emberszámba/partnernek tekinteni, hanem csak egy sz.ros pénzeszsáknak/fejőstehénnek! Nagyon off vége
-
balintka
addikt
válasz
cappa72 #12528 üzenetére
Szerintem ezzel szétrombolják a Motorsport-ot. A 200k-s MS limit is gátol mindenkit az F1-gyel való haladásban, miközben minden új szériát szintén MS-re tesznek. Nem is lenne gond, ha eltörölnék a napi limitet, vagy legalább felemelnék a duplájára mondjuk.
Skipelésért meg szerintem nem bannolnak senkit. Ez most a legegyszerűbb módja az autók megszerzésének az eltűnő fejlesztések miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged