- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új telefonokat mutatott be a Huawei, ez a Nova 15 sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
válasz
PandaMonium
üzenetére
perpillanat egy uj rendszer telepitese elott vagyok, csak meg erot kell vennem magamon
es a mostani root jelszavat nem valtoztattam ami azonos az userevel
/Ez egy teszt rendszer/
Mindenesetre lekapcsoltam a Port Forwarding opciot.
Addig biztonsagossatetel lesz a kovetkezo tanulmany -
doc
nagyúr
válasz
PandaMonium
üzenetére
attol meg lehet hogy jol mukodik
most beizzitom mindkettot, aztan kerdezz ra idovel hogy mik a tapasztalatok
csak a "korites", az borzalmas
-
doc
nagyúr
válasz
PandaMonium
üzenetére
kiprobaltam, nem vagyok lenyugozve...
Eloszor is brutalis meretu fuggoseget akar. A Go mar onmagaban is tobb mint 100MB
, ehhez kepest az hogy mercurial is kell neki mar aprosag.A Go kornyezet meg a hasznalata szinten eleg gaz, de vegul is osszerakhato. A program maga is eleg gaz (pl. --help -re latszik hogy probal helpet adni, de hiaba, parameterek nelkui meghivva mar kiir egy normalis helpet)
szerintem meghagyom mindkettot, kulon konyvtarra, az egyik, mondjuk a grive csak letolteni fog (igy ott az is megmarad ami valahogyan torlodik), a drive meg megy szinkronizalasra
csak hogy tuti legyen

-
doc
nagyúr
válasz
PandaMonium
üzenetére
igen, az volt az elso amit kidobott a gugli

elso korben a Go fuggoseg miatt nem akartam nekiesni, es ez a push/pull sem igazan szimpatikus igy hirtelen, ki kene probalni rendesen mindenfele use case-ekkel, aztan vegul is elkepzelheto hogy az lesz grive helyett
-
válasz
PandaMonium
üzenetére
"akinek egy marék döglött lepkétől több esze van az simán megtud oldani rajta mindent amire szüksége lehet"
Én most kattintottam egy usernél a "Run this Java applet?" ablakban az OK-ra. Elolvasta, nem értette, miért kérdez ilyet, amikor egy ilyen alkalmazást akart használni.
Ezeknek mindegy, milyen OS. Ismeretek, gondolkodás nélkül az ilyen dolgokat, mint akár egy telefon, nem lehet használni. -
GÁgpstpn
tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Ezt a leírást én is láttam, de hosszabbnak és nehezebbnek tűnik mint amit én linkeltem. De ha azt mondod jobb, akkor inkább azzal fogom csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 2
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
es a mostani root jelszavat nem valtoztattam ami azonos az userevel
/Ez egy teszt rendszer/

, ehhez kepest az hogy mercurial is kell neki mar aprosag.