Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
válasz
PandaMonium #136 üzenetére
perpillanat egy uj rendszer telepitese elott vagyok, csak meg erot kell vennem magamon
es a mostani root jelszavat nem valtoztattam ami azonos az userevel
/Ez egy teszt rendszer/
Mindenesetre lekapcsoltam a Port Forwarding opciot.
Addig biztonsagossatetel lesz a kovetkezo tanulmany -
doc
nagyúr
válasz
PandaMonium #125 üzenetére
attol meg lehet hogy jol mukodik
most beizzitom mindkettot, aztan kerdezz ra idovel hogy mik a tapasztalatok
csak a "korites", az borzalmas -
doc
nagyúr
válasz
PandaMonium #122 üzenetére
kiprobaltam, nem vagyok lenyugozve...
Eloszor is brutalis meretu fuggoseget akar. A Go mar onmagaban is tobb mint 100MB
, ehhez kepest az hogy mercurial is kell neki mar aprosag.
A Go kornyezet meg a hasznalata szinten eleg gaz, de vegul is osszerakhato. A program maga is eleg gaz (pl. --help -re latszik hogy probal helpet adni, de hiaba, parameterek nelkui meghivva mar kiir egy normalis helpet)
szerintem meghagyom mindkettot, kulon konyvtarra, az egyik, mondjuk a grive csak letolteni fog (igy ott az is megmarad ami valahogyan torlodik), a drive meg megy szinkronizalasra
csak hogy tuti legyen
-
doc
nagyúr
válasz
PandaMonium #122 üzenetére
igen, az volt az elso amit kidobott a gugli
elso korben a Go fuggoseg miatt nem akartam nekiesni, es ez a push/pull sem igazan szimpatikus igy hirtelen, ki kene probalni rendesen mindenfele use case-ekkel, aztan vegul is elkepzelheto hogy az lesz grive helyett
-
válasz
PandaMonium #105 üzenetére
"akinek egy marék döglött lepkétől több esze van az simán megtud oldani rajta mindent amire szüksége lehet"
Én most kattintottam egy usernél a "Run this Java applet?" ablakban az OK-ra. Elolvasta, nem értette, miért kérdez ilyet, amikor egy ilyen alkalmazást akart használni.
Ezeknek mindegy, milyen OS. Ismeretek, gondolkodás nélkül az ilyen dolgokat, mint akár egy telefon, nem lehet használni. -
GÁgpstpn
tag
válasz
PandaMonium #20 üzenetére
Ezt a leírást én is láttam, de hosszabbnak és nehezebbnek tűnik mint amit én linkeltem. De ha azt mondod jobb, akkor inkább azzal fogom csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged