- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 11 - népalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Nem banan de esetleg cubietruck is erdekes lehet ha gondolod.
-
noorbertt
őstag
válasz
PandaMonium
üzenetére
perpillanat egy uj rendszer telepitese elott vagyok, csak meg erot kell vennem magamon
es a mostani root jelszavat nem valtoztattam ami azonos az userevel
/Ez egy teszt rendszer/
Mindenesetre lekapcsoltam a Port Forwarding opciot.
Addig biztonsagossatetel lesz a kovetkezo tanulmany -
-
noorbertt
őstag
Nagyon tetszik a cikk! Igaz en Cubie vonalon csinalgatom ezt Debian alappal

En a kepeket owncloud segitsegevel szinkronba tartom ket laptopon. Bitonsagi mentesnek az egyik gepen beallitottam heti backuppot a Kepek mapparol /Meg ha mar alapon akkor a homet is mentem/ az a backup titkositva felkerul egy kulon particiora a Cubien es var a seggen...
Kesobbiekben olyat is szeretnek hogy ezek a biztonsagi mentesek /gep, kepek es telefon programok/ egy kulso vinyora keruljenek ami titkositva van.
Pl havonta felcsatolja maganak, majd atszinkronizalja hogy ne keljen ujrairni foloslegesen es ha minden kesz lecsatol.Ezt hogy lenne erdemes veghez vinni szerintetek?
Fentebb olvastam biztonsagi megoldasokrol is kulso elereshez. Azokrol is irhatna valaki aki ert hozza
Hogy erdemes internetre tenni a kicsiket hogy az biztonsagos legyen?...Egy elsos hszbol pl ezek voltak javasolva:
- RADIUS kiszolgáló telepítése és behangolása, így "feltörhetetlen" lesz a hálózatod (legalábbis könnyebb lesz feltörni a szomszéd wifijét és téged békén hagynak)
- Samba kiszolgáló telepítése, központi felhasználóhitelesítéssel.
- Távoli elérés biztonságosabbá tétele VPN kiszolgáló telepítésével.
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
es a mostani root jelszavat nem valtoztattam ami azonos az userevel
/Ez egy teszt rendszer/