- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
a Chakra konnyen telepitheto es Archbol indult, de az desktop disztro, nem serverre van kitalalva
Raspberrynel annyibol konnyu az ember dolga, hogy csak le kell tolteni az Arch csomagot, ketteparticionalni az SD kartyat es rapakolni a csomag tartalmat, nem tudom van-e ilyen csomag x86-ra, utana kene nezni...vagy keresel masik disztrot, ott a csomagkezelo parancsok masok lesznek (pl. pacman -S helyett apt-get install vagy yum install) de kb. ugyanazt kell csinalni, akkor lesz maceras ha valamit forrasbol akarsz felrakni, es nincs az Archnal egyszeruen kezelheto AUR...
-
PandaMonium
őstag
A létező legjobb telepítési leírás a hivatalos Arch Wiki-n lévő Beginner's guide. Nekem is el kellett 2-3x cseszni a telepítést mire megtanultam, hogy tüzetesen át kell olvasni a leírást, nem szabad kihagyni semmilyen elsőre irrelevánsnak tűnő részt sem. Miután végigolvastam rendesen mindent az oldalon (elsőre soknak tűnhet de igazából nem olyan vészes) egyből sikerült a telepítés, nem volt gond utána: Atom stabil, villámgyors és az oprendszer minden egyes tulajdonsága konfigurálható. Lehet, hogy kell egy kis idő mire megtanulja az ember telepíteni/használni de szerintem kétség nélkül ez a legjobb disztró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest