Új hozzászólás Aktív témák
-
GÁgpstpn
tag
Hát én az x86-os asztali gépre nem tudtam feltenni se az Arch-ot, se a Chakra-t, de nem baj mert megoldottam Windows Server 2008-al + 1-2 másik programmal. Lehet hogy windows, de azért jól működik minden. Már csak a calibre szerverrel kell csinálni valamit hogy rendszerinduláskor induljon és ne legyen parancssori ablak.
-
GÁgpstpn
tag
-
GÁgpstpn
tag
Megpróbáltam feltenni az Arch-ot és kb 2 óra szenvedés után rájöttem hogy ez nekem nem megy. Melyik az a disztró amelyiknél a szerver elkészítése során ugyanazokat/hasonló parancsokat kell használni és kicsit egyszerűbb feltelepíteni?
-
GÁgpstpn
tag
válasz
PandaMonium #20 üzenetére
Ezt a leírást én is láttam, de hosszabbnak és nehezebbnek tűnik mint amit én linkeltem. De ha azt mondod jobb, akkor inkább azzal fogom csinálni.
-
GÁgpstpn
tag
Nagyon jó cikk lett.
Ott hever elrakva egy régebbi gép a garázsban, hogy majd fileszerver lesz belőle. Most hogy elolvastam a cikket, úgy döntöttem hogy megcsinálom még ezen (vagy a következő) héten. Ha felrakok rá egy Arch linuxot akkor mindent ugyanúgy kell csinálni, mint a málnán
?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged