Új hozzászólás Aktív témák
-
rollair
csendes tag
hcl: Tudsz erről az olcsó Pi-ről egy linket küldeni? Én 5k-ért 10 perces kereséssel nem találtam ilyeneket.
mindenki: Nekem azzal van gondom, hogy internetről is elérjem a Pi-m webszerverét, a routeres port forward nem igazán működik. Nem értek ehhez mélyebben, de a noip és hasonlók valószínűleg a szolgáltatóm IP-jét találják meg, nem a gépemét a szolgáltató hálózatán belül. Mit lehetne ezzel kezdeni?
-
ceia
őstag
A Linux részt értem (na nem teljesen, de annyi baj legyen - ezért nem szeressük a Linuxot, mert bonyolult) eleve arra amit írnak, azt azért írják, hogy aztán bekerüljön valami csomagba. De ugyanez Windowson lehetetlen. Mert itt a Windows 10 volt említve, és hogy a jövőben a Windowsban is lesz csomagkezelő. Na én arra kiváncsi leszek. Talán inkább egy Store kibővítés lesz, hogy nagyobb legyen a forgalom.
(#50) doc Értem, a csomagkezelőből a kedvencemet. De mi van, ha a kedvencem nincs ott? Persze lehet, hogy Linuxon minden ott van, nem tudom.. Mert nincs is annyi program, hogy bármelyik használhatót ki kelljen belőle hagyni.. De Windowson ha lesz valami csomagkezelő, én 100% találok az ott lévőknél jobbat is, olyan nagy a választék a neten.
-
Mister_X
nagyúr
You sprechen magyarzky?
Windowsos fejjel még mindig félig-meddig érthetetlen, de valahogy kezdem kapizsgálni: minden rendszer alapja ugyan az, csak ki-ki hozzátette a magáét. Az én tudásom jelenleg kifut annyiban, hogy feltelepítek egy Ubuntut bármilyen tetszőleges partícióra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest