- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollair
csendes tag
hcl: Tudsz erről az olcsó Pi-ről egy linket küldeni? Én 5k-ért 10 perces kereséssel nem találtam ilyeneket.

mindenki: Nekem azzal van gondom, hogy internetről is elérjem a Pi-m webszerverét, a routeres port forward nem igazán működik. Nem értek ehhez mélyebben, de a noip és hasonlók valószínűleg a szolgáltatóm IP-jét találják meg, nem a gépemét a szolgáltató hálózatán belül. Mit lehetne ezzel kezdeni?
-
ceia
őstag
A Linux részt értem (na nem teljesen, de annyi baj legyen - ezért nem szeressük a Linuxot, mert bonyolult) eleve arra amit írnak, azt azért írják, hogy aztán bekerüljön valami csomagba. De ugyanez Windowson lehetetlen. Mert itt a Windows 10 volt említve, és hogy a jövőben a Windowsban is lesz csomagkezelő. Na én arra kiváncsi leszek. Talán inkább egy Store kibővítés lesz, hogy nagyobb legyen a forgalom.

(#50) doc Értem, a csomagkezelőből a kedvencemet. De mi van, ha a kedvencem nincs ott? Persze lehet, hogy Linuxon minden ott van, nem tudom.. Mert nincs is annyi program, hogy bármelyik használhatót ki kelljen belőle hagyni.. De Windowson ha lesz valami csomagkezelő, én 100% találok az ott lévőknél jobbat is, olyan nagy a választék a neten.
-
Mister_X
nagyúr
You sprechen magyarzky?

Windowsos fejjel még mindig félig-meddig érthetetlen, de valahogy kezdem kapizsgálni: minden rendszer alapja ugyan az, csak ki-ki hozzátette a magáét. Az én tudásom jelenleg kifut annyiban, hogy feltelepítek egy Ubuntut bármilyen tetszőleges partícióra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- XPEnology
- RAM topik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- HP E2620 J9626A-48port - Managed switch
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi