- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rocket
nagyúr
Ez az egesz tortenet buzlik sajnos.
Igaza van az NV-nek, hogy ez alkalmazas optimalizacio lesz, amibol mindig botrany volt regebben.
Az AMD ugye azt igerte, hogy a leheto legjobb tesszellaciot fogja ez az opcio biztositani, minimalis teljesitmeny csokkenes mellett.
Ilyen igeretek sokszor elhangzottak mar a multban az NV/ATi parostol, de altalaban a vegeredmeny a teljesitmeny noveles lett, azt meg ugye csak kepminoseg romlas mellett lehet kivetelezni.Szerintem ebbol meg lehet majd galiba.
-
Dr. Akula
félisten
Az száksz.
Egyik kedvenc játékom. CF-et hol tudom kikapcsolni? Egyszer bekapcsoltam mikor beleraktam a gépbe, de már nemtom hol.
Ebből felmerül a következő kérdés: akkor aki 6990-et vásárol az eleve bukta a GTA4-et?
tomic:
Feltéve hogy bejön a modolás, különben "csak" 6950 CF-je lesz. A tuningra sosincs garancia. -
csatahajós
senior tag
Amúgy nem olyan vészes az a melegedés mint ahogy riogattak vele, átlag terhelés alatt nem megy 90 fok fölé a kártya 24 fokos szobában ami egy ilyen dögtől nem rossz. A hűtése határozottan hatékonyabb mint az 5970- volt, bár az fájó pont hogy a hő fele a gépházba megy....
A hangja az meg olyan amilyen, ilyen hőerőmű mellett ez szerintem belefér. Idle-ben gyakorlatilag hangtalan zárt gépházban, ha meg játszik az ember nem a VGA-ra fülel remélhetőleg.
Végül pedig még mindig ott a vízhűtés opció
.
Off
Bírom amikor valaki 24 hsz-szel a háta mögött jön ilyen dumákkal, hogy így nem objektív, úgy nem objektív.
Ananékról is lehetne mondani, hogy Intel szponzorált oldal, a guru 3d-ről is hogy nV fanatikusok, mégis mindkét oldal közkedvelt és hiteles. És hozzájuk képest a ph messze nem elfogult....az egyetlen kritika amit a korábbi időkhoz képest fel lehet hozni az inkább az, hogy kicsit csúsznak a tesztek a megjelenésekhez képest, bár tisztában vagyok vele, hogy ez nem (mindig) a szerkesztőség hibája. -
Beri
addikt
Nem ez a döntő tényező, de egy gyári paszta és egy AC MX2 között simán mérhető a difi egy teljesen átlagos méretű hűtővel egy 100W TDP körüli processzoron. Tehát ha tényleg olyan hiperszuper a paszta és annyira clever az a hűtő, akkor 300+ wattnál lehet az a bizonyos különbség több is, mint 1-2 fok. Legalábbis ha tényleg annyival jobb hővezető anyag került arra a GPU-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Windows 10
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest