- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Whit3Rav3n #200 üzenetére
Az van fent nálam is. Win reinstall is megvolt kártyacsere után, mégse jó.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
hoffman_ #186 üzenetére
Miért csalás? Ez nem westernfilm hogy 1vs1-ben kelljen kiállni.
Prociban is ugyanez megy, nem lehet növelni a GHz-et, hát raknak be +1 magot. A fogyasztás nem a csíkszélességtől nő, hanem a megsokszorozott tranzisztorszámtól. Ha nem csökkenne közben a csíkszélesség, mégnagyobb lenne a fogyasztás.
Abu85:
Htx, kipróbálom!Whit3Rav3n:
Végső soron megnézem ezt is, azt hittem lesz vmi rendes megoldás is rá, de mostmár látom hogy kénytelen vagyok hekkelni. -
Dr. Akula
félisten
Az száksz.
Egyik kedvenc játékom. CF-et hol tudom kikapcsolni? Egyszer bekapcsoltam mikor beleraktam a gépbe, de már nemtom hol.
Ebből felmerül a következő kérdés: akkor aki 6990-et vásárol az eleve bukta a GTA4-et?
tomic:
Feltéve hogy bejön a modolás, különben "csak" 6950 CF-je lesz. A tuningra sosincs garancia. -
Dr. Akula
félisten
A "korábban már kivesézett módon" link nem jó, kicsit le kell faragni a végéből (ez már jó).
És akkor egy kérdés is:
GTA4-el próbálta már valaki ezzel? Vagy bármilyen 69xx CF kombóval? Konkrétan ez a probléma. Nekem 2 (Sapphire) 6970 megy Crossfireben, és GTA4-ben nagyon nem frankó. Grafikai beállítások közül csak a 800x600 minimált lehet "választani", módosítani semmit nem enged. Pedig a gépem nem szar, és ugyanez a régi 5970-el simán ment. Történt valami változás a 69xx-ekben, ami behülyíti a programot? Minden más játékban jó, pedig a Stalker: Call os Pripyat és a Dragon Age 2 se a hardverigénytelenségéről híres, mégis képes megfelelően működni. Csak a GTA4 nem. Driver a legfrisebb (11.2), oprendszer: Win7-x64, konfigom az aláírásomban. Mi lehet az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest