- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cybertrone #65 üzenetére
Maximum a mesékben
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #65 üzenetére
Fordítva.
Brutális lett a 6990, minden téren. Végre az AMD is dobbantott, ez a földbe tipor mindent, pont úgy, ahogy eddig a GTX580 tette a vetélytársakkal.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Cybertrone #65 üzenetére
-
joi29
őstag
válasz
Cybertrone #26 üzenetére
Semmi gond nyugodt vagyok, csak érdeklődöm hátha lemaradtam valamiről?
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
Cybertrone #26 üzenetére
Sajnos nem jobb, ezt fórumokon user tesztekben nagyon szépen látni, mivel a game-ek nem használják ki valami jól a több magot ilyen erős kártyánál fontos hogy a procinak a egy magja is nagyon nagy teljesítményű legyen. Itt meg az AMD azonos órajelen kb 50%-al lassabb mint az i7. Persze ezt sok AMD tulaj nem akarja elhinni, de aki átállt i7-re az igazolni tudja, én Core 2 quad-ról álltam át ami hasonló teljesítményű mint a phenom 2 és igazolni tudom hogy nagyon sokat számít cpu limites helyzetekben. Ez van, high end kártyákhoz nincs megfelelő AMD rendszer jelenleg. Persze egy gpu-s rendszereknél nem olyan nagy előny az i7.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Cybertrone #9 üzenetére
Hát, ha ezt szeretnéd hajtani, úgymond "mindenféleképp", akkor ahhoz már valszeg kevés a 650-es Corsair.
Szerintem... Ahogy elnézem a fogyasztási adatokat.
Azért az a maxos ~540W nem semmi, és ha számolsz a 650W-ből hatásfokot, akkor biza, szerintem az már kevés. Vagyis, lehet elviszi, de eléggé határon menne, hosszú távon ugye az meg nem túl egészséges.
-
Füge007
senior tag
válasz
Cybertrone #9 üzenetére
Extrém kártya, extrém usereknek. Akinek erre van igénye, az vesz hozzá nagy házat, nagy táppal. Nem egy közönségtermék, bár 1 év mulva már lehet ez lesz a belépőszint
. Ahogy fejlődik az iparág, már semmi nem lehetetlen. Emlékszem mikor megvettem a 7900 GTO-mat, azt hittem ez mostmár über bitang és évekig jó lesz, és azóta hol van már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest