Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz
Mr.Csizmás #410 üzenetére
Nem neki azért kell 30" dell, mert grafikával dolgozik és ebből él, a vga azért kell mert szeretne rajta játszani is és hát ahhoz a felbontáshoz kell kraft, de procból, egy tök átlag d0-ás 920-a van 4 gigán, mert ugyanazt tudja mint a 4szer drágább ee, azt hiszem ez közte és sniper között igencsak nagy különbség
-
priti
addikt
válasz
Mr.Csizmás #366 üzenetére
dobj egy ajánlatot priviben
-
dangerzone
addikt
válasz
Mr.Csizmás #342 üzenetére
Ahhammm...
Azért mondom.
Még egy snájper elite-t nem bírtam volna ki. -
Landon
addikt
válasz
Mr.Csizmás #318 üzenetére
Úgy érted mind a 4?
-
pengegyerek
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #255 üzenetére
köszi a választ mindenkinek
-
motorhead
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #216 üzenetére
Nekik is van bőven lehetőség a gyorsabb kártya cserére. Ezek után meg még több lesz. Sokan most ledobják a 9800gt-ket meg 260-akat. Vagy esetleg a 4870-eket 90-eket.
Nekik van csak igazán lehetőségük olcsón sokkal jobbat venni.. Ők azok akik jelentős gyorsulást fognak tapasztalni az előző karijukhoz képest. Ott meglesz a dupla teljesítmény külömbség. De aki lehajít egy 4890-et az mit kap? Néhány százalékot sok-sok pénzért.
Ne felejtsd el, mindig lesznek akiknek a régi is új, sőt akiknek a nagyon régi is jobb mint ami éppen a gépjeikben van. -
szuper-t
őstag
válasz
Mr.Csizmás #151 üzenetére
én is jobban örültem volna ha az Nv csinálja meg
-
Saburo
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #100 üzenetére
Sztem te okoskodsz a semmire, en nem menoznek azzal, hogy mar 10eve regiztem a ph-n es 3000hszem van, nem fognak erte kenyeret adni a boltba.
-
Saburo
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #93 üzenetére
Kosz kosz, de nem kerek olyan hszt, amiben semmi konkret dologra nem reagalsz, csak vmi fikat idepottyintesz.
-
Dany007
veterán
válasz
Mr.Csizmás #32 üzenetére
Ez igaz, de érdemes lenne megnézni az árakat is majd ;)
Ettől függetlenül teljesítmény fogyasztás arányban nagyot üt az új ATI.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xbox Series X|S
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Apple Watch
- iGO Primo
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest