- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
pld:
"Létezik egyáltalán a Fermi?"
Nem azt írod, hogy nemvolt müködöképes a kártya ami a kezében volt, hanem, hogy nem is létezik.
Már magában a feltételezés is vicces amikor pár hete még te is írtál arról, hogy az első széria FERMI kihozatali aránya rossz volt.de egy másikplda amit említettem is, bár nem NV fika: A gpu/kártya készletek nagyságának tudta nélkül leírod, hogy hiány lesz 770ből. Na ja hiány lesz elvégre már nem gyártják őket. Na meg a 870ből is hiány lesz mert 1.5éven belúl annak a gyártása is megszünik....
Mindha bulvárt olvasnék hangzatos mindenki ráclickel címekkel amikben sokszor olyan feltételezésekkel vannak amik egyértelműen nem igazak. A legszörnyübb, hogy te is tisztába vagy avval, hogy amit leírsz az nem igaz és én nem értem, hogy jutottál ide. Én vagyok hülye/látm rosszul?
-
priti
addikt
Na azért erre a szintre nem mennek le szirentem, a fermiről is lehet csöpögtetni mindig valamit ezzel érve el a célt, ehhez kár lenne kamuzni, többször is kategórikusan kijelentették, hogy nem nem nem, december... meg azért atiék se kapkodnak olyan nagyon az x2-vel, lehet hogy most megpróbálják okosabban, végtére is a 4870X2 trónolása elég rövidkére sikeredett, lehet hogy tartanak azért ők is az ellenféltől és tegyük hozzá hogy teljes joggal, oké hogy éppen "a szúnyog ad vért" helyzet van, de még mindig az NV-é az asztali VGA piac döntő többsége
-
Zeratul
addikt
-
priti
addikt
Szerintem az lesz a dx11 eredménye, hogy pc-re több konzolos játék fog megjelenni és az időbeli eltolódás fog csökkenni, viszont a pc és a konzol közötti olló -ami a látványt illeti- nem fog radikálisan nyílni, inkább afelé megyünk majd el, hogy olcsón jelenítsük meg pc-n a konzolos szintű grafikát, kvázi csapjuk össze kis ráfordítással a játékokat és a vége, hogy aki nem dx11-ben futtatja a szoftvert annak a "konzolos import" szintű hányás grafika is szaggatni fog tisztán programozási hanyagság, költségtakarékosság miatt.
Abban bízom, hogy az igényes stúdiók továbbra is komoly projektként kezelik majd a pc-s verziót és dx11 ben fejlesztve csodaszép dolgokat láthatunk végre, gondolok itt arra, amit igazából dx10-ben már régen látnunk kellene. Persze lehet hogy én vagyok túl szkeptikus, de ha nem így lenne akkor a pécés dx11 egy óriási érvágás lenne a játékiparnak hiszen sorra pártolnának át az olcsó konzol+eredeti játékról a drága pc+lopott játékra az emberek.
Az lenne az igazi, ha 2010 elején kijönne egy dx11-es konzol, PS és XBOX egyaránt. -
priti
addikt
Az MS most megcsinálta.
Az Isten fizesse meg !
Gondolod, hogy ha olcsóbb PC-re fejleszteni, akkor nem a konzolra fogják optimalizálni a játékot és ha az megvan akkor utólag pécésíteni? Nekem ez úgy jött le, hogy amit dx11-ben fejlesztenek az korántsem lesz ideális dx9/10-ben finoman szólva, sőt úgy van beállítva, hogy már a dx10-es kártya is minimum 20-30% teljesítményt hasalna elviekben egy dx11-es grafika megjelenítésekor, persze nem szó szerint értem, csak nagyvonalakban közérthetően fogalmazva. -
janos666
nagyúr
Ha a CCC-ből be lehet kapcsolni az AA/AF-et, én leszarnám, hogy megjelenik-e a játék menüjében. A gond ott van, ha egyikkel sem működik, mikor elvileg akár működhetne is.
(#374) toflehi - Csak álltalában az új 1 magos ára nem áll közelebb az előző 2 magosához, mint az akkori egymagosához, mert akkor már millákat kérnének egy VGA-ért, vagy CPU-ért?
-
DemonDani
addikt
De igen az ára
Ami talán a legkomolyabb ellenérv
Ami majd 20ezer forintos különbség a bolti árakat vizslatva...Namost a Különösen Ajánlottnak legjobb tudomásom szerint az egyik alapkitétele a legjobb ár/érték (vagy legalábbis nagyon közel hozzá). És ha ez nem a legjobb akkor kapnak Ajánlottat a különböző cuccosok...
-
tzsolesz
nagyúr
Ha ez valóban így lesz, akkor ez valóban az ellenpéldája lesz a DX10/Dx10.1-nek, ahová összesen érkezett annyi játék, mint amennyire most számíthatunk 3-4 hónapon belül DX11 fronton.
Remélem ezek az infók igazak, mert az elmúlt 2 évben nem bővelkedtünk túl sok "nem DX9-es" játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest